|
![]() |
#5491 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo, baš se vratija iz kina. Robin Hood bija na listi... Poprilično dobar film sa malo drugačijim prikazom glavnog protagonista. Odličan attention to detail na nekim stvarima, bez "cool" điđa tipa bullet time i prekomjerni CGI. Ima baš taj "old school" štih što mi se svidjelo. Od prigovora bi samo moga uputit možda šta traje malo predugo i pomalo klišejizirana zadnja borba.
![]() |
#5492 |
Guest
|
Yep. Slažem se. Dobra premisa filma. Ali moglo se to puno bolje zapakirati. Ali da bi riječ rekao film je u usporedbi sa današnjim vampire filmovima dobar. Nije Let the Right One In ili Interview with the Vampire, ali nije ni tvajlajt ili The Vampire's Assistant. |
![]() |
![]() |
#5493 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Daybreakers 7/10 Odličan glavni glumac Etan Hawk, zanimljiva prića, no nije mi djeloval kompletno...kad sam ga pogledal nećeg mi je još falilo u filmu... Edge of Darknes 5/10 Svaka ćast Mel Gibsonu, no ni to nije pomoglo filmu da bude dobar. Za pogledat ali aposlutno niš posebno...neka Američka propaganda ili anti ko bi ih znal. Taken 7/10 Po meni sličan film ali daleko boli od Darknesa.... sutra dolazi Avatar napokon na red, kod bratića na velikoj plazmi a format HD 1080p je tu, BTW veli da je inoxica puna i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5494 |
Guest
|
Alice in Wonderland Lijepa pričica with nice visuals. Meni je sjela. Nisam očekivao od filma da će me raspametiti ili neznam kaj, tako da sam zadovoljan. ALI, mislim da Burton treba još puno mlijeka popiti prije nego napravi nešto što je jednostavno odlično kao neki od njegovih prvih radova. Iron Man 2 Dobar i zabavan film. Iako mi je cijeli uvod trajao jednostavno predugo. Očekivao sam neš potpuno drugačije. |
![]() |
![]() |
#5495 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: Back to the Future 1 - 8/10 Back to the Future 2 - 3/10 Back to the Future 3 - 7/10 (2. dio nema smisla - Ako je Biff u budućnosti iz 2015.g se vratio u 1955. i dao sam sebi sportski almanah, pošto je tim aktom promjenio budućnost, nije moguće da se vrati u Docovu i Martyevu budućnost gdje im vraća auto, a zatim se Marty i Doc vraćaju u krivu 1985.) Zbog toga dajem ocjenu 3/10, Spilber je ipak trebao misliti na to ![]() Ili je moja teorija u krivu? Ako zanemarim tu ogromnu grešku, ocjena filma 6/10
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 18.05.2010. u 07:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5496 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
skupio i ja malo vremena za pogledat filmove ![]() avatar: teska komercijala kao i titanik, nikako mi nije sjeo 5/10 Alice in wonderland:kao i vecina Burtonovih filmova, i ovaj mi je izvrstan 8/10 Sherlock Holmes jos jedan dobar film Guy Ritchia 8/10 The blind side odlicna drama 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5497 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Crnci [2009] Hrvatska ratna drama, radi se o postroji koja radi prljave poslove. Za vrijeme prekida paljbe idu izbaviti pogunle prijatelje, ostatak u filmu ![]() Uglavnom meni vrlo dobar film, vidi se kakvih je bilo sranja u ratu, gluma je ok. Solidan RH film, bilo je i boljih ali i gorih. 7/10 Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 16.05.2010. u 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5498 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledao Iron Man 2, nije loš film no prvi dio je nekako bolji. Ovo je ipak već sve viđeno i stoga fali ''ono nešto''. Robert D. Jr. u svom elementu nasmijati će gotovo svakoga, a i kompletan film je zabavan ako pustite mozak na pašu i ne razmišljate o pitanjima kako, zašto, čime, odakle i sl. ![]() Za opustit se i ubit dve čuke sasvim OK 7/10
![]() |
#5499 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
A što se tiče filmova Avatar- 7/10 dobio bi čak i 10/10 da su bili iskreni i rekli da je to pohahontas, znam da je to česta kajla od dok nisam pogledo film sam mislio da je samo to ali radnja je definitivno takva,čak se i glasaju ko indijanci. Losers- 8/10 dobar film za pogledat, kao što je mcg reko prelijepa zoe saldana i ostatak ekipe je ok+ J.D. Morgan je meni super glumac i imo največa greška cjelog supernaturala što su ubili njegov lik nakon prve sezone Zadnje izmijenjeno od: ShebY. 17.05.2010. u 13:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5500 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
pogledao sinoc Green Zone u glavnoj ulozi Matt Damon tipicno americki.. 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5501 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
AVATAR- 8/10 meni je odličan film, nije spektakl ali odličan je. Sviđa mi se kak je to Kameron prikazal na neki posve drugačiji način...sve u bojama razni efekti čak i priča je ok te je zabavan u svakoj odgledanoj minuti. Ni jednom mi nije došlo da pomislim na to kak je već malo dosadno. No to je takav uradak, nekima se sviđa jako a nekima zbog svih tih efekata uopće... I da, vrtel se je na Samsungu 82cm u HD formatu...nekaj predivno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5502 |
Pokemon prve generacije
Datum registracije: Sep 2009
|
Doduše već je zamalo prošlo pola godine od kada sam Avatara gledao, ali nikako se ne mogu oteti dojmu da su ipak malo previše forsirali greenpeace_wanna_be_light_motive. Inače, slažem se, super film za pogledati.
![]() |
#5503 |
Premium
|
Pogledao: The Untouchables (1987) Nisam očekivao da će mi se tako stariji filmovi svidjeti: Ocjena: 8/10
![]() |
#5504 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
The Driver (1978) Radnja solidna, likovi meni osobno antipatični, kraj predvidljiv, ali vožnja je ono zbog čega se isplati pogledat film ![]()
![]() |
#5505 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5506 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5507 |
našikan pravim haos
|
A frend mi je bio na audiciji,a sad glumata po nekim serijama,a kad se sjetim da smo ga vrijeđali ko majmuna kad se selil na filmsku akademiju s poštenog faksa.... ![]() Uglavnom,radnja put plitvice-lika-vukovar,neizostavna podrška amerikanaca što moralna što u 2-3 ramba itd itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5508 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief http://www.imdb.com/title/tt0814255/ sasvim solidan film za ubit 2h 6.5/10
![]() |
#5509 |
našikan pravim haos
|
Išao sam s frendovima gledat Robina Hooda,film je so fakin long da daju pauzu 15min ![]() prvi dio odlican,drugi dio isklišejiziran do bola... 3 provale vezane uz film: (šora russela i little Johna): ide ti bolje nego šta misliš ![]() (golub pismonosa slijece u kavez s ostalim golubima i uzimaju poruke s noge,frend provali): a tak je onda zgledal INBOX ![]() (komentiram: ovo mora imat drugi nastavak,frend se nadovezuje): koji bumo skinuli s torrenta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5510 |
Premium
|
Pogledao za vikend sva tri djela Pirata sa Kariba. Ocjena 7/10 Takošer, pogledah komediju: Over Her Dead Body (2008) - 7/10
![]() |
#5512 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
biff nije nista promijenio, jer je kladenje dozvoljeno tek u 18. ili 21. godini. stoga, sto se moglo promijeniti? mladi biff je i dalje bio obicni biff do prvog kladenja kad je legalizirao ne sjecam se sta, itd itd.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5513 |
Premium
|
Dokaz da je promjenio budućnost je ta da su se ovi dva vratili u krivu 1985. ![]()
![]() |
#5514 |
Rent-a-maniac
|
pogledao The book of eli... zbog denzela 5/10 ostalo predvidljivo i hnja
![]() |
#5515 | |
Premium
|
Citiraj:
I. - 8/10 II. - 6.5/10 III. - 8/10
![]() |
![]() |
#5516 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Sama definicija vremena kao takva je kompleksna. A kada se tu još doda i prostor tu kraja nema. Zbog toga je i samo eventualno putovanje kroz vrijeme puno paradoksa. A film je sam po sebi zabavan, duhovit i skroz ok. 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5517 |
Istrian Lifestyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5518 |
Premium
|
Pogledao Wolfman. Totalno predvidljiv film, nakon 35 min sam rekao ženi kakav će kraj biti i zaista je takav i bio. Inače sam grozan u predviđanju filma, al ovo sam razvalio ko od šale. Ocjena: 3-4/10 (Loš film)
![]() |
#5519 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|