|
![]() |
#4051 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Eto da se ne pitate gdje sam, tu sam. Krenuo sam večinom igrati HC, i skompao sam se sa CBC ekipom (carevi) pa sada sa njima bacam gay fore na TS-u. Ako vam šta treba vezano za server itd, tu sam. ![]() P.S. A i sada je Državna matura pa i ne stignem puno igrat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4052 |
Guest
|
stvarno se rijetko zivciram radi igara, ali veceras sam podivljao totalno radi ove. 20-30 metaka je potrebno da bi iz abakana ubio nekoga. jer, naravno, ne detektira pogotke. a ja uredno drzim red dot na prsima i glavi cetnika iz kojega strca krv. i onda se cudim zasto mi je acc 17-18%... a coup de grace je bilo skidanje snajperom u glavu lika u trku koje je opet proslo nezabiljezeno na serveru. nabijem ja njih i njihovu kompenzaciju za retardirane konzolase, crkli svi skupa ![]() |
![]() |
![]() |
#4053 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Nemoj se nervirat,stiže patch u devetom mjesecu,kad prođu praznici koji su im počeli prije tri tjedna. ![]()
![]() |
![]() |
#4054 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zato ja čekam patch ![]() Rečeno je da će to popraviti, vidjet ćemo, iako ne vjerujem ![]() Sniper bi trebao i iz prve ubijat ako ga u prsa pogodis, jer ovak je fakat retardirano, ajde u nogu, ruku ne, al prsa i glava mora biti instant kill, jer ipak treba biti neka realnost, a i zbog tih retardiranih hit boxeva puno puta se dogodi to što baš ti kažeš, lik dobije metak u glavu al njemu ništa iako animacija pokazuje kako krv iz njega leti na sve strane -.- E da imam jači komp, kupio bi Armu 2 i odjebo sve te glupe arkadne igre i igrao to u MP |
![]() |
![]() |
![]() |
#4055 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
U 9. mjesec stiže patch koji će popravit štetu koju je napravio ovaj zadnji patch, a tek onda idu popravci na samoj igri, vjerovatno će sve biti kako treba oko 2011-e ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4056 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
gdje si ovo procitao? nigdje ne mogu naci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4057 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4058 |
LateralusX
|
evo koliko je Carl "The Motherfucker" Gustav smijesno oruzje: 84% accuracy ![]() ![]() nakon sto su me ispizdili medici na laguni presi dok sam pokusavao igrati s normalnim oruzjima, mislim da sam postao najiritantniji lik na serveru, 90% kilova su bili Carl Gustavom, skill=0, fire and forget ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4059 |
Guest
|
ne bi se slozio, pogledaj koliko si ih ispalio, tek svaki sedmi ubije nekoga. uostalom, to je najbolji odgovor na poplavu medica. meni gusle ne smetaju, osim ako je poplava pa svi koriste, ali isto kao i hrpa medica, snajpera i noob tubera. ionako tesko da ce te izguslat netko ako si svjestan rakete. Zadnje izmijenjeno od: CyCl0p$. 25.05.2010. u 11:13. |
![]() |
![]() |
#4060 | |
LateralusX
|
Citiraj:
a i prije sam bio naivan i nisam ga previse koristio protiv soft targeta, sad ga koristim i za close range encounters ![]() jos uvijek sam misljenja da je assault najlosiji izbor (igrao sam ga jednako koliko i medica), jer puno metaka se potrosi na mete u pokretu, pa se jako cesto dogodi da meta u koju pucas pobjegne, pa u trenutku dok reloadas (buduci da si otkrio poziciju) dodju drugi po tebe i onda te po..bu... jos ako naletis na 2 medica onda si tek sje..an, ako ubijes prvog, drugog neces, a to znaci da ce drugi dici prvog i nisi napravio bas nista osim sto si poginuo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
LateralusX
|
heads up za Nvidia ekipu (iako koliko sam primijetio ovdje vas nema bas puno), novi 257.15 beta driveri donose znacajno poboljsanje preformansi u BFBC2 (pogotovo kod serije 400, gdje avg. frame rate raste za 20 FPS) guru 3D thread prosao sam kroz cijeli thread, velika vecina komentara preformansi u igrama je pozitivna, I SVI TVRDE DA IM BF:BC2 RADI BOLJE (bez obzira na generaciju kartica) + neki tip tvrdi: Code:
No more flickering in BC2 while standing in deep shadows |
![]() |
![]() |
![]() |
#4064 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Jedino pravo poboljšanje s novim nvidia driverima je prepolovljen load time.Fps je išao gore za manje od 10% i nema govora o 20fps.470 je još uvijek sporija od 5870. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.05.2010. u 12:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4065 | |
Guest
|
Citiraj:
gusle su jako los izbor za unistavanje tenkova. da dice ima pameti, jos bi smanjio dmg koji rade armoru, maknuo trejser iz igre i poboljsao at4 da ga napokon ljudi pocnu koristit. assault puskama povecat dmg duplo, lmg-u takodjer ali isto tako duplo smanjit preciznost tj. da bude potpuno beskoristan preko 20m ako nisi u cucnju na mjestu. |
|
![]() |
![]() |
#4066 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4070 |
Guest
|
hrvatska radi, svedska se gradi ![]() |
![]() |
![]() |
#4071 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
erm? an94 uvjerljivo najveca imba puska u igri s kojom treba dva klika misem da ubijes lika, puska pokraj koje m60 izgleda ko igracka, a snajperi bjeze u cover definitivno treba x2 dmg (vidim vecina vas uredno ima platine na njoj, no to je OK jer bilo koja puska s kojom netko najvise igra nikad nije OP po njemu, stovise u pravilu je zakinuta). Malo spretniji igrac s abakanom+mgnmam moze bez problema iz jednog klipa poravnati trojicu u par sekundi, ali sta je to, daj jos! Inzinjercima bi trebalo dat darkmatter gun onda da bi im se uopce isplatilo igrat, tamo s crnim rupama ubijat i mirna bosna. ali ne, cekaj, pa oni to vec imaju u obliku CG. samo ja mislim da bi max nosivost po covjeku trebalo biti min30 raketa+double rockets addon za 60 raketa. da vidis belaja onda |
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 |
Guest
|
abakan daje 20-16.7 dmg dok recimo m9 pistolj daje 25-16.7, a ump 20-12.5. to je tebi balans, da 9mm pistolj i .45 smg daje veci/isti dmg od assault puske kalibra 5.45x39mm? ostale puske necu ni usporedjivat. assault MORA imati premoc protiv pjesadije jer mu je to primarna namjena. inzinjeru je primarna namjena unistavanje i popravljanje vozila, a medicu lijecenje suboraca, nikako ne izigravanje ramba. |
![]() |
![]() |
#4074 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
I ono sto smo jucer pricali za medica, na raspolaganju bi mu jedino trebale biti sačmarice, a ne hibridi topa i motorne pile |
![]() |
![]() |
![]() |
#4076 |
Guest
|
montipajtonovska situacija: lezis ranjen na bojistu, deres se DOTURE, DOTURE, a doktor jedva trci zgrbljen ko zvonar crkve notre-dame s masinkom od najmanje 10 kila u ruci i jos 5 kila metaka za nju, par kila ostale opreme u naprtnjaci i pancirkom ![]() |
![]() |
![]() |
#4077 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
dobro si ti to zamislio u teoriji, ali npr u praksi glavna namjena enga je da s gustavom gadja pjesadiju jer je obicno pre veliki nub za bilo sta drugo. isto tako medik, daju mu masinku s 200 metaka u klipu i sta da on iza cuci i hila? pazi ti to, medik s tandzarom, di to ima nek mi neko kaze. jel u nekoj igri, filmu ili RL da bolnicari nose strojnice poput m60? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4079 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Vrtite se u krug sa svojim primjedbama, uvijek će nekome nešto smetat. Kada bi igra bila "izbalansirana i realna" onda se nikome ne bi igralo, jer bi ličila na kombinaciju HC servera i Arme2. Trčeš šumom negdje, zdimi te zalutali metak i gotov si ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |