|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Čudni mailovi
Ovako, možda ću ja ispasti čudna, ali već neko vrijeme dobivam mailove od nepoznatog pošiljatelja s nekim egzotičnim imenom. Mailovi su na engleskom i uglavnom, u prvom mailu se predstavlja kao neki glazbenik i da će mi poslati linkove nekih svojih pjesama da vidi ako mi se sviđaju i da mora razmisliti što će mi pjevati. Piše kao da se mi već poznajemo, a ja prvi put čujem za njega. Poslije mi se zahvalio na mojim komentarima na neke linkove na YouTube-u, a nisam ništa gledala ni komentirala na YouTubeu i šalje mi novi link s nekom glazbom. Jel' to netko lud ili ja ne kužim foru? Možda se sjećate da sam otvorila temu u kojoj sam izrazila sumnju da mi netko ulazi u mail, pomislila sam sad i da se netko u moje ime s nekim dopisivao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Gle sama si sve rekla. To je SPAM. Spameri se dosjete raznih fora kako bi te odvukli na svoje linkove i sl. Uglavnom nemoj odlaziti na nikakve linkove sa tih mailova, i naravno oznaci mailove kao spam. Ako koristis gmail mozes lako na dnu stranice (sitna slova) provjeriti sa koje IP adrese se spajalo na tvoj acc. Svoju IP znas pa usporedi. Ako koristis email od operatera onda ako zaista sumnjas da netko ulazi na tvoj email zatrazi promjenu lozinke od operatera....ili mozda sama to mozes promjeniti mada sumnjam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Dobro je dok ne dobiješ virus koji onda generira spam sa tvoje e-mail adrese. I još kad je kineski , evo veselja...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|