Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.05.2010., 00:06   #1
helena24
Registered User

Datum registracije: Apr 2010
Čudni mailovi

Ovako, možda ću ja ispasti čudna, ali već neko vrijeme dobivam mailove od nepoznatog pošiljatelja s nekim egzotičnim imenom. Mailovi su na engleskom i uglavnom, u prvom mailu se predstavlja kao neki glazbenik i da će mi poslati linkove nekih svojih pjesama da vidi ako mi se sviđaju i da mora razmisliti što će mi pjevati. Piše kao da se mi već poznajemo, a ja prvi put čujem za njega. Poslije mi se zahvalio na mojim komentarima na neke linkove na YouTube-u, a nisam ništa gledala ni komentirala na YouTubeu i šalje mi novi link s nekom glazbom. Jel' to netko lud ili ja ne kužim foru?
Možda se sjećate da sam otvorila temu u kojoj sam izrazila sumnju da mi netko ulazi u mail, pomislila sam sad i da se netko u moje ime s nekim dopisivao?
helena24 je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2010., 00:22   #2
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Gle sama si sve rekla. To je SPAM. Spameri se dosjete raznih fora kako bi te odvukli na svoje linkove i sl. Uglavnom nemoj odlaziti na nikakve linkove sa tih mailova, i naravno oznaci mailove kao spam. Ako koristis gmail mozes lako na dnu stranice (sitna slova) provjeriti sa koje IP adrese se spajalo na tvoj acc. Svoju IP znas pa usporedi. Ako koristis email od operatera onda ako zaista sumnjas da netko ulazi na tvoj email zatrazi promjenu lozinke od operatera....ili mozda sama to mozes promjeniti mada sumnjam.

Intel Celeron G1820
ASRock H81M-HDS
8 GB Kingmax
23'' LG Flatron W2361V
NVIDIA GeForce GTX 960
Samsung Spinpoint F1 @ 1 TB
INTEL SSD - 120 GB
LC POWER LC6650GP3 V2.3
Antec Sonata Elite
MX 518
Logi tipkovnica neka..
NuForce usb DAC

wireless_os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.05.2010., 14:40   #3
Mar Chi
Registered User

Mar Chi's Avatar

Datum registracije: May 2010
Dobro je dok ne dobiješ virus koji onda generira spam sa tvoje e-mail adrese. I još kad je kineski , evo veselja......
Mar Chi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno