|
![]() |
#3991 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ovo s povlačenjem iza m-comova je istina,ali to je instinktivno.Meni najviše smeta kad svi trče disarmeati jedan m-com.Time drugi ostaje nepokriven i taaaaaa-daaaam.Ebemu,k'o ragbi.Di je lopta,tu su svi.
![]() |
![]() |
#3992 |
Guest
|
pa ono, jedno je kad ih ubijas u njihovoj bazi, drugo je kad im ne das ni da pridju m-comu. treba stajat blizu, jer sto si dalji riskiras da ti se jedan provuce i na njega se onda spawnaju ostali i game over. ali ja pricam vise o nebalansiranoj igri koja favorizira napadace, vecina m-comova se moze srusiti, najcesce imaju premoc u tenkovima, imaju masu ticketa tako da je u principu samo pitanje vremena kad ce past. laguna presa je tipican primjer mape koju je nemoguce obranit ako attackeri nisu invalidi. cak i da ih zadrzis i spustis na jedno 20ak ticketa, oni ce nekako uspjet nakon sto su sravnili sve sa zemljom i onda nahrupili ko crvena armija. zatim dobiju 2 bradleya, 75 ticketa i adios amigos i druga dva m-coma itd. |
![]() |
![]() |
#3993 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja ne volim hc. Igra se puuuuno opreznije i prevladava kamperaj. M60 je igračka kad naletis na kvalitetnog snipera. Pogotovo kad ne znaš odakle puca. I ne volim one koji se stalno prebaciju u bolje timove. Užas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3994 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
prva 2 dijela je tesko obranit jer att na prvom dijelu imaju dosta pozicija za snipanje sa okolnih otoka, a i B je na dosta otvorenoj poziciji i za def nema dovoljno zaklona za zastit se. i mapa je dosta razvucena pa je tesko organizirati kvalitetnu obranu i A i B jer ima jako puno prostora za flankanje a jos je tu i vegetacija koja sve to otezava. drugi dio su deff u "rupi" att se mogu popet na brda i odozgora rokat, ona 2 tenka se lako srede sa AT ak su deff iole pametniji al opet dolazimo do toga da je B pre blizu prvoj liniji koja lako puca i onda B ponovo ode. treci dio se da dosta dobro obranit jer su deff na povisenom dijelu i imaju 3 pozicije sa kojih lako vide skoro sve prilaze, s time da se napocetku odmah mora srusit most i minirat put koji vodi prema gore da tenkovi ne mogu uci. Tak da ak su deff dobri je ovo tocka di se lako moze obranit |
![]() |
![]() |
![]() |
#3995 |
Guest
|
jes, to je jedino dobro uporiste defenderima. ali rijetko se i obrani bas zato sto ovi imaju miljardu ticketa. kad to padne, ostalo je sala. glupa mapa. |
![]() |
![]() |
#3997 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Opet whineate, pa ne bi da vam je u ratu pravedno napravljen teren ![]() Ovako se treba malo pomučit oko nekih mapa i ništa nije neizvedivo sa dobrim teamom, a ako je loš team onda ti neće pomoć ni da je ne znam kakva mapa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4001 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4002 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
najzesci su mi ovi likovi kaj ovak ulete u temu od 130 strana da bi podijelili kak igra nema prone-a ZNAS KAJ! Nema niti strafe-a ![]() bas mi je drago kaj ga nema jer ovakvih igraca kakav si ti ni ne treba biti na serverima. ![]() mogu priznat da mi prone ni ne fali, na SC je tak ionak ukljucen kill cam i vec vecina pozna sve mape da znaju di se po toj kameri nalazi igrac. druga stvar je HC di bi sva ekipa valjda bila recon klasa i zalegla se negdje i sam cekala da netko proviri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4003 |
Premium
|
ma kakvim serverima,ovakav lik netre ba biti na internetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4004 |
Premium
|
Ovaj lik govori sve što fali igri.... Btw,on čita što je netko napisao sa PAX foruma. Ponekad mogu zamisliti neke članove PcE na TS sa ovakvim reakcijama http://www.youtube.com/watch?v=WevwG...layer_embedded |
![]() |
![]() |
![]() |
#4005 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() A za slične reakcije se spoji na TS,još je bolje od ovog videa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4009 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
http://encyclopediadramatica.com/Bat..._bad_company_2 Ovo je pravi review ![]() Ida, mislim da nitko nije postao: http://www.escapistmagazine.com/vide...-Bad-Company-2 Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 23.05.2010. u 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Pisao sam od smijeha kad sam citao ovo: Knife: One of the few things DICE took from Call of Duty is the insta-kill Combat Knife, because for some reason, every game developer out there thinks a 6-inch blade can do more damage than a rifle bullet punching right through you at two thousand goddamn miles per hour. Except the knives in this game are actually made up of a portion of Wolverine's adamantium claw or some goofy shit, because they can be used to smash through doors and rip and tear chainlink fences like a goddamn lightsaber. Also, it takes a whole 2 seconds to actually stab a guy with this weapon. When using this weapon either it will somehow fail miserably by doing absolutely nothing or you will Commando rush through a barrage of enemy bullets and stab some motherfucker right in the eye. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4011 |
Guest
|
The most hated class in the game mainly because they wouldn't disarm a bomb if it were glued to their legs (Not that they would care since then they would finally be able to go prone). It's been estimated that 93.8% of recons on your team do not understand the concept of elevation and wind-age, and a similar percentage does not understand the "spotting" system in Bad Company 2. ![]() If you ever see a squad of just recon players camping the same spot, go assault and spam 40MM smoke grenades. Neo, sjecas se ovoga? sta smo im radili isusa ti ![]() |
![]() |
![]() |
#4013 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Medic An unholy combination of Rambo and Jesus. Medics get healing kits, defibrillators, and the M60 Light Machine Gun, meaning that they essentially glide across the battlefield healing and resurrecting their teammates, while laying down 100 rounds of fully-automatic rape. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4014 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Treba jednom probat onu shemu, netko ubija snajperistu, a ja ga oživljavam, pa tako stalno ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4015 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja kad god sam na serveru gdje j uključen FF, i kad vidim neku budalu sa snipom kako cijelo vrijeme kampa na nekom mjestu, bez da bilo sto drugo radi, lijepo ga nozem u tu retardiranu glavu, tako svaki puta...ili kad vidim u squadu kad se zelim spawnat par puta zaredom da se lik nije pomaknuo, spawnam se na njega i ubijem...dosta puta sam cijeli squad snipera poubijao jer se budale glupe ne žele pomaknuti |
![]() |
![]() |
![]() |
#4016 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: CyCl0p$. 23.05.2010. u 12:56. |
![]() |
![]() |
|
|