|
![]() |
#1171 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
VLC Media Player Classic Home Cinema Obadvoje rade ko bebe, osim MPC koji sa 195+ nVidia driverima poludi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Guest
|
isprobao sam valjda sve zivo i otkad je MPC prolupao s novim driverima koristim samo kmplayer. od codeca samo ac3 filter i core avc za hardversko dekodiranje hd filmova. |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Jedino kaj u tom slučaju ne rade one kombinacije "Win" plus još neka tipka, tipa "Win"+R i sl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Foxy lady
Datum registracije: Feb 2009
|
Jesam, i registry cleaner i verificirala sve fajlove windows-a i nije našao nikakve greške ![]()
![]() |
#1176 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Thx budem pogledao Nego radi li Spacebar za play/pauzu ? ![]() Citiraj:
BTW ima li koji od njih dva (VLC ili KMplayer) mogucnost playanja frame by frame (na strelice lijevo/desno) kao Quicktime player ?
![]() |
![]() |
#1178 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
VLC ti ima opciju s slovom "E" ides na next frame, ali si mozes podesiti na stijelice (samo next frame, nema za nazad), s shift + arrows pomices se po 3-4 sec,ALT + arrows pomices se po 10 sec, CTRL + arrows pomices se po 1 min
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 18.05.2010. u 09:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Freelancer
|
@syss - Evo testiram Kmplayer (za sad na XP64bit dok ne dodjem kuci ![]() ![]() @fre@k - to je zanimljivo i to ne je nesto sto bi mi dobro doslo (kad provjeravam neke animacije bas listam frame po frame) za sve formate (do sad sam samo u QTu mogao jer widnows media player to ne podrzava) jedino sto sam gledoa malo reviewe i VLC bas ne cita sve formate kao KMplayer a nisam ni sam siguran zelim li imati nekoliko playera pa da se "pokolju" ![]() ![]() Trazim jos neke blesave formate koje imam po diskovima pa da definitinvo vidim koji playa bolje ![]() EDIT : Ahhhhhhhh KMpayer ima frame by frame - zove se "framestep i tipka je "F" ili "shift+F" za nazad ![]()
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 18.05.2010. u 09:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Premium
|
mozes si podesiti u kmplayeru (bar mislim) da se pomice za 0.04 sec a to ti je 1 frame ako ima 25FPS-a neki video...ja na vlc playeru vrtim doslovno sve, nema sta neradi...mov, avi, mpg, mp4, 3gp, hd materijale bez i malo trzanja vrti...moras si pogledat u vlc-u kakav izlaz imas ![]() EDIT: nasao sam u VLC-u gdje mozes podesiti kolike pomake zelis ![]() evo ovo je tocno sto tebi treba ![]()
![]() |
#1182 |
Freelancer
|
Thx obojici na prijedlozima evo igram se sa opcijma ali uglavnom za sad sam zadovoljan sa KMplayerom, sad jos samo treba vidjeti kak ce 7ca biti zadovoljna ![]()
![]() |
#1183 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() + novi problem. u nekih mjesec dana otkad imam 7icu, 4-5 puta se dogodilo da nakon što se dignu windowsi i sve šta je u startupu, drugi monitor se ugasi, točnije monitor se ponaša kao da je PC ugašen. danas su se pak oba monitora izgubila nakon boota, i to dvaput zaredom. ugasio sam PC i skinuo ga sa 220 par minuta, nakon slijedećeg starta sve oke, inače kad bi samo sporedni nestao, nakon restarta sve oke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Premium
|
a da nije mozda nesto cisto softwer-ski...jesi probo pri podizanju windowsa umjesto restarta samo enable-at drugi monitor? EDIT: meni treba help oko sheranja cijelog diska...probo sam podesavati sve zivo i nezivo, i nikako nemoze buraz pristupiti cijelom disku, vec samo odredjene foldere ako sheram...ako moze help... RIJESENO: umjesto da se cackalo po dozvolama da drugi pristupe samo je trebalo otici pod security tab i dozvolity pristup u lan-u i odma je proradilo ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 20.05.2010. u 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kako izbrisati particiju na win 7
Ovako, trebao bi mi slijedeći savjet...Do sada sam koristio Vistu, ali mi je u zadnje vrijeme počela užasno štekati i zezati, pa instalirao win 7 koji super šljaka..E sad, na kompu Acer se nalazi i skrivena particija u kojoj se nalazi vista (vistu sam dobio instaliranu na kompu, bez instalacijskog cd-a). Navodno je to neka PQSERVICE particija. Ta particija mi ne treba pa bi je izbrisao. Dakle, u kratko: 1) mogu li, kojim programom i s kojim posljedicama (osim gubljenja vista particije) izbrisati vistinu particiju 2)kojim programom i kako (ako je uopće moguće), podijeliti win7 particiju na 2 dijela, gdje bi mi na jednom dijelu bio OS, a na drugom glazba, dokumenti i sl)? 3)da li je uopće pametno izbrisati tu particiju ili je bolje pustiti je i dalje na kompu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
problem explorer win 7
ma imam jedan blesavi problem nešto sma kliknuo u win 7 exploreru i sad mi fajlovi nisu poredani u folderu po redu nego su razvrstani u kategorije npr: L - R (1) kako se ta glupost iskopčava |
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() rjesenje: unutar explorera, desni klik i pod Group by - (none) i rijesen problem ![]()
![]() |
![]() |
#1188 |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Ovako, imam jedan problem. Jučer sam došao kod prijatelja pomoći mu staviti novi hladnjak u komp i nakon toga kad je upalio komp nije mu htio bootati windowse 7 nego je stalno izbacivao poruku da ne može naći nekakav kernel.exe file (ne sjećam se točnog naziva fajla). Pokušali smo sa repair windows gdje bi našlo nekakvu grešku ali opet bi nastao isti problem. Onda smo išli napraviti format C: i svježu instalaciju sedmice ali prilikom odabira mjesta instalacije nebi prikazalo onu važnu particiju od 100 MB pa bi instalacija windowsa bila uspješna ali bi imali onaj ekran za odabir OS-a između nove sedmice i starog OS-a. Odabirom novog sedmica radi, sve 5, a odabirom starog opet se vrati na onaj crni ekran da nedostaje onaj file. Jel ima itko ikakve ideje šta se tu događa? Još nisam prolupao pa ne vjerujem da hladnjam ima ama baš ikakve veze sa tim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Upgrade računala bez reinstalacije - win7
Pozdrav. Nabavija sam novu maticnu (P5Q SE PLUS) i proc (E6500). Zanima me jeli moguce zamijenit ih za postojece bez da radin novu instalaciju win7? Pokusa sam i kao moze on to ali nakon sta vrti par minuta onaj repair na pocetku kaze da ipak ne more to napravit i mogu samo ugasit comp. Vidija san na nekin forumima da ljudi kazu da su to napravili bez problema. Zanima me jesan li propustija sta ili je mozda samo radi na nekim maticnim plocama na nekima ne. Ty P.S. nasa san da je dobro odinstalirat drivere od svega prije nego ides u to (iz Viste josh) pa cem probat tako....
Obalo sunčana ti moj si cijeli svijet... Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 22.05.2010. u 11:25. Razlog: p.s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja sam to napravio bez prolema, imao sam athlon 64 2800, matičnu sa nforce 3 chipsetom i 6600GT i samo jednog dana nisam mogao upalit komp, pa sam stavio ovo što trenutno imam (Athlon II X2 240, Asrock sa ATI chipsetom, a grafu sam kasnije dodo), spojio i upalio i bez problema booto windowse, safe mod, pobriso sam stare drivere i instaliro nove, be problema i to na windowsima XP
![]() |
#1191 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ja sam prekjucer disk na kojem je bila sedmica instalirana(prije vise do godinu dana) sa ecs plocom am2 i athlon 64 3500+ i 1 gb ddr2 ( neaktivno vec 15ak dana) samo ukopcao u GIGABYTE GA-P55-UD3 sa i5 750 i 2 x 2 gb ddr3 ...digao se sustav, poinstalirao si sve drivere i radi ko puska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Imam problem sa zvukom . zvuka ima ali trokira. trokira kod slusanja web radia , gledanja televizije (dvb-t) slusanja mp3 -ca. uglavnom trokira stalno . probao sam razne drajvere ali ne pomaze probao sam i x64 i x86 windowse i isti problem. maticna je GA-M52S-S3P (rev. 2.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/...me=GA-M52S-S3P zvucna je chip na maticnoj Realtek ALC888 Audio Codec Ima tko kakvo resenja osim naravno win xp -a koji radi lijepo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nista, da zakljucim... sa Hirenom sam napravija backup jer sam vjerojatno zakenja nesto i nisan moga vise bootat uopce ... i napravija cistu instalaciju. U slicnom slucaju savjetujem ciscenje od starih drivera (prenosim sa drugih mista di san na to naisa) nije provjereno...
![]() |
#1194 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Win 7 32 bit na 64 bit?
Stari i šogor su mi nastavnici u različitim školama pa imaju mogućnost da instaliraju legalne win 7 na svojim računalima. E sad, prvo je stari donio pa sam instalirao Win 7 professional 32 bit i to šljaka ok, al prošli tjedan je i šogor donio al 64 bit inačicu. Jel ikako moguće napraviti kao neki upgrade na 64 bit inačicu ili opet sve ispočetka?
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 24.05.2010. u 08:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
znaci instalacija 64bitnih windoza ispocetka ![]()
![]() |
![]() |
#1196 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
zna netko kako spojiti u lan komp s winxp32 bit s drugim koji ima win7 64bit? ja sam pokusavo, jer sam trebo prebacit neke podatke s laptopa koji ima sedmicu na komp s xp-om, a usb stick od 1gb je stvarno gnjavaza za prebacivanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A u čemu je konkretno problem? Manje-više je sve kao i Win XP - Win XP. Možda će zezati pristup s Win XP na Win 7, ali obratno stvarno ne bi smjelo radit probleme. Imaš na netu gro uputa za takve stvari, progooglaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Premium
|
jea, right, guglo i kaze da nisu kompatibilni za spajanje u manualu od windowsa7... a spajati sam vec pokusavo pa reko ajd da pitam i ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
|
direkt kablom iz jednog u drugi |
![]() |
![]() |
![]() |
|