|
![]() |
#392 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Slobodno ti nabaci malo farbe unutra-ovak je premonotono ![]()
![]() |
#394 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Kako da napravim za sig slicno ovome (kao sto jelc ima: "picek,prijateljica") evo mozete vidit da sam se nesta zahebavao s time ali neuspjesno...Bio bih puno zahvalan ako mi netko pokaze kako da to napravim..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sig se ne stavlja u spoiler ![]() Nego ga treba napraviti sam-imaš na zadnjih par strana ove teme kako.
![]() |
#400 |
OC addict
|
Sad bi trebalo radit. Pisem ovaj post zato jer mi se znalo desit da u pregledu siga u forumskom user cp-u radi a kad postam ne radi.. EDIT: Radi!!! Hvala tor!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
OC addict
|
Opet ne radi! sad je odjednom samo od sebe prestalo radit....ps mtr.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Nije da tek tako "ne radi", nego sjebeš stvar editiranjem koda kojeg ne poznaješ pa ili preskočiš koji razmnak ili dodaš koji suvišni ili obrišeš nešto bitno ![]() ![]() I kod svake promjene koristi "preview" opciju, pa kad vidiš da si nešto zajeba, imaš lijepo undo ![]()
![]() |
#404 |
OC addict
|
Da,i nebi vjerovo bas sam tako napravio...Mislis da su svi nesposobni i da nitko ne zna razlikovat sadrzaj i kod? E PA ZAJEBO SI SE... ![]() Kasnije cu se pozabavit sa sigom koji mi je Vejita dao,ne da mi se sad to mrdat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#407 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Molim da pojedini forumaši za svoju ljubav pronađu prikladnije mjesto od topica Komentari i prijedlozi |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
skuter ![]() Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/27/tt/3UnbZG6s/dscf3836.jpg EDIT: Kad smo već kod siga, zašto meni neprikazuje sig, il prvo moram nešto postat da ga počne prikazivat? Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 27.03.2010. u 15:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ako radis u firefoxu, onda ti se razmrda ciijeli sig... Vec je bilo rijeci o tome.. 8
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 21.05.2010. u 20:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo ako se nekom sviđa moj čušpajz od siga, tu je: http://rapidshare.com/files/380686756/potpis.txt
![]() |
#413 | |
Premuim
|
Citiraj:
Ako se kome svidja moj cuspajz, evo ga u attachu ....
![]() |
![]() |
#414 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lijep ti je sig, svaka čast ![]() Još jedan savjet za sve koji ne kuže puno kod, odnosno rade sig bez razumijevanja koda. Naravno, samo za sig, nemojte se ni mučiti pokušati shvatiti puno, nego template sig koji ste dobili kopirajte u notepad. Opalite 10 entera i ponovno opalite paste. Na taj način imati ćete backup originalnog koda i editiranog. Zatim pokušajte pratiti sekvence i na taj način editirati. To će vam pomoći da se ne izgubite ![]() Kada mislite da ste gotovi, u Operi (ne Firefox!) testirajte svoj sig. Nastale pogreške dalje ispravljajte u notepadu, i tako u krug dok ne dobijete željeni rezultat. Kada završite, spremite si taj notepad, za kasnije, kada ćete nešto mijenjati ![]()
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 21.05.2010. u 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
vucibatina
Datum registracije: Jul 2007
|
test sig
Idem i ja videt jel bu kaj ispalo ![]() Prepravio sam potpis od kolege Compeonata, pa bi mu ovom prilikom htio zahvalit na gotovom proizvodu koji je nesebično podijelio sa nama ![]()
![]() |
#417 |
Premuim
|
Ma ja sam taj sig tu negdje ukrao ![]()
![]() |
#420 |
Premuim
|
PCe se pokvario ![]() Evo ti jedan moj stari sig: http://www.megaupload.com/?d=U8UXPTS2 Valjd ce radit, neda mi se isprobavat EDIT: nemog slozit post kak spada, nece uploadat attach, nit ista, heh EDIT2: eo slozio ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 23.10.2011. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|