|
![]() |
#3931 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ocito nemozes nac 3-4 kvalitetna servera sa dobrim adminima i stavit ih u favouritse,vjerovatno te nitko ne zeli onda na svom serveru kad ti je potrebno 300 njih,da te zadovolje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3932 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Vjerojatno nit neigras ovu igru, i to ti je ko da ja odem na na malavizija.forum.hr i tražim da se zatvori tema o lego kockicama. Servera i igrača ima hvala bogu koliko hoćeš i nevidim zašto baš tebi je potrebno 300 servera. Ja imam ih 6-7 u favoritima i čisto je dovoljno. @Jucca, ako ti je u favoritima, obriši ga i opet ga dodaj. Nakon jednom EA reseta meni je isto bio zasivljen EDIT: Hint Narsile, u search probaj utipkati "noob" bez navodnika i izbaci ti prilično lagena servere |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3933 | |
Guest
|
Citiraj:
ugodan si ko cista na guzici, vrati se cod forumu i lijepljenju screenshotova svog k/d rezultata. |
|
![]() |
![]() |
#3934 |
Guest
|
nazad na temu, ekipa s ts-a, veceras cemo organizirat teamplay, ja stalno navijam za podijelu po timovima i squadovima... |
![]() |
![]() |
#3935 |
Premium
|
@hammer of thor ja tebe zbilja ne kuzim,evo bas maloprije sam u server browser stavio pb on,ranked i mapa valpraiso i nasao sam barem 50 servera sa puno igraca,od cega je barem pola HC,a sada je sve samo ne prime time. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3936 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Da igram, nisam bio aktivan par dana.Ali ako ništa veseli me naletiti na PcE server i divit se glupostima i dječjim poslovima. ![]() hint: maknite onaj fair play iz descriptiona, zbunjuje ljude. Trpanje u jedan TS kanal i u jedan team je sve samo ne fair play, smislite si neki normalan balans. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3938 |
Premium
|
![]() ti nikad nisi skuzio da mozes jednostavno poredat servere po broju igraca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3940 |
Premium
|
Onda filtriraj i po lokaciji, jer ako ti je 250 i na europskim onda ti nevalja nesto sa netom. I nemozes ocekivati da ti ping za stotine servera bude točno izmjeren u tih nekoliko sekundi searcha. Probaj dodati jednoga od njihu fav. i opet osvježi, ping nece biti veci od 100. I da tih 100-150 je vise nego prihvatljivo za ugodno igranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3941 |
mučko đubre
|
![]() |
#3942 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Obrati paznju na filtere. Npr: ako je ukljuceno da ti ne pokazuje pune servere, a PcE je pun, i u favorites listi ce biti zasivljen. (isto tako je i sa svim ostalim filtrima, serveri ce biti zasivljeni u favorites listi ako se ne uklapaju u filtre) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3943 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@ hammer_of_thor Mislim da bi tebi najviše odgovaralo da igra igra umjesto tebe dok si ti zavaljen u fotelji i prigovaraš što sve nevalja u igri. ![]() Ponavljam još jednom nitko tebe ne tjera da ju igraš i kad ti je več toliko ne odgovara zašto trošiti vrijeme i energiju ovdje nama objašnjavajući da igra nevalja? @tech Dođi na ts, pa možda prestaneš laprdati jer ovako nemaš pojma što se dešava na PcE serveru... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3944 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ma sa netom je sve u redu. A ovo da ih stavim u fav pa opet osvježim mi nikad nije palo na pamet, pokušat ću, thx I znam da je ~100 sasvim dobar, na takvom sam i naučio igrati i kompentirati za ta minorna kašnjenja kad se nađem face-to-face sa nekim, tako da nikad nisam whineao na pingove, ali baš preko 200-250 ne mogu tolerirati ![]()
![]() |
![]() |
#3945 |
Premium
|
Trazim nekakav plugin za TS koji prebaci sa hotkeyem sa squad(podkanala) na team(nadkanal, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3946 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Samo se više okanite Manskog i njegovog vajnanja.Jebo me pas ako više budem išta vajnao,vi ste svi dobri,ma šta - odlični,nenadjebivi,nitko ne psuje,ne vajna i tako. Uglavnom,imam prijedlog i ideju.Reći ću na TSu.
![]() |
![]() |
#3948 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Smaraš sine.Smaraš.
![]() |
![]() |
#3949 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
"Smaraš " - izraz kojim cete nekome najkrace docharati da je suvishan, on ili njegova diskusija... - lijep način da se nekom kaze odj*bi. A znaš onu tko se ljuti uvali mu kruti. ![]() Nego ja se malo zafrkavam, kad se samo sjetim koliko si nas puta na ts-u nasmijao do suza... ![]() Sigurno mi BFBC2 ne bi bila toliko zabavna da nema "lude" ekipe sa ts-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3951 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3952 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
ima li tko problema sa (for security reasons, the registration code for your game has been deactivated...) Jel se moze kako rijesit? Naravno to mi se pojavi prilikom pokretanja igre.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3953 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jednostavno rečeno, neki vrag se zbugao i nema ti nisšta drugo nego kupit drugi key ![]() Čitao o tome po nekoliko foruma i sve ljude koji su im se za to pritužili su ih odjeb*li, probaj al ne znam ak će biti od neke koristi,...na tvom mjestu bi otišao u trgovinu gdje si kupio igru i rekao im za problem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3954 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3955 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Steam je poceo prodavati Prima Game Guide za BFBC2 Battlefield Bad Company 2 - Prima Essential Guide na Steamu je na snizenju: http://store.steampowered.com/app/22815/ ima ga na jos nekoliko mjesta, ako nekog zanima javite se na p.m. Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 21.05.2010. u 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3958 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Kako je igra neoptimizirana, gadi mi se... Svi serveri u browseru imaju ping 999 Nemrem si bindat nista na misa Nemrem maknut sa entera onaj menu i nis si tak nemrem na enter bindat Nema uopce konzole Hitboxevi su koma Al ipak sam svaki dan gore po 5 cuki ![]()
![]() |
#3959 |
Premium
|
kako nemozes ista bindat na misa,meni je gadget na mouse button 4. I sto ce ti enter u igri pobogu |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|