|
![]() |
#3901 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3902 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3903 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
zanimljivo kako pojedinci switchaju ljude u svoj team kad ih je manje, a sami se ne prebacuju u drugi kad je slabiji... I ne treba se odmah prebacivat ljudi, obicno se netko connectira u roku minutu-dvije, kao sto je i bilo... Zato sam danas i otisao sa servera... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3904 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Upišeš PcE Rush/Conquest SC Server u tražilicu servera u sučelju igre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=vPxsinjSRj0 Get used to it. ![]() Danas se nakon 3 tjedna nagovorim da uđem u igru, nakon prelistavanja milijuna praznih servera konačno upadnem negdje di ima ekipe i naletim na cheatera sa F2000 koji uništava sve preko pola mape Uz pozdrave njegovoj majci izlazim iz igre i križam ju opet za sljedečih 3 tjedna... Igra umire, serveri vrve prazni u prime time-u, nema žive duše
![]() |
#3908 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo nakon dugo vremena da se i ja javim. Previse ste se veceras raspricali na TS kobasicari jedni ![]() BTW, zadnjih pola sata nisam mogao pricat na TS, ali sam uzeo SS zadnje runde gdje su nas [CEMU] zaustavili na onom zadnjem brdu na Isla Inocentes mapi. Ekipa je sasvim normalna i prosjecna. Ali su nas razguzili samo zbog jedne stvari: Igrali su timski, za razliku od nas koji smo ko kokoske za klanje trcali na brdo. Po meni, cim vidimo da je ekipa jaca, prestat sa grupnjakom i zajebancijom na TS, pod hitno se reorganizirat i bacit svaki squad u svoju TS "sobu". Veceras sam skuzio da u manjoj grupici (citaj squad od 4) puno efikasnije funkcioniramo jer je lakse slusat jednog koji govori ostaloj trojici plan. Grupnjak je odlican vecinu vremena kad se zahebavamo, ali nikako ne dolazi u obzir kod iole ozbiljnijih protivnika, jer svak nesto drugo hoce, svak vuce uze na svoju stranu i zbilja je nemoguce nesto konstruktivno poduzet. Gotovo uvijek dodje do razdora pred sam kraj, svi Sveci se skidaju sa neba, protivnici postaju terminatori cije aimbotove ni sam Chuck Norris i Segal ne bi zaustavili. Nama npr. najbanalnije sortiranje po squad-ovima predstavlja problem. DeadMan, tebi ovdje kapa dolje. U svoj guzvi glasova, covjek bi se uvijek nasao u mom squad-u; Blazicku sa druge strane treba zlatna pozivnica da obavi ovaj pothvat od cca. 2 sec ![]() Evo i SS ekipe "aimbotova" koja nas je "razguzila". Ako oni koriste Aimbot, onda smo DeadMan, Veki i ja kreatori Matrixa (oliti Matrice na naski ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nebbo. 20.05.2010. u 02:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3909 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() prema SS izgleda kao da su igrali katastrofa, a zapravo nismo mogli preci brdo 100 put isto ponavljam, medic je uberklasa, nekoliko medica se grupira, jedan assault da ih hrani metcima, i ne mozes ih pomaknuti iz onog kamenja na brdu da im je jedan squad dosao s lijeva, a drugi s desna mozda bi nesto i napravili... vidi aimbot: ![]() Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 20.05.2010. u 03:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjeruj mi da je danas ili nisam čuo ili nisam registrirao da si mi rekao da dodjem u squad. Na TS-u je danas bilo toliko nepotrebnog pričanja i doslovno jebanja majki među PcE-ovcima da ja nisam mogao vjerovati. Neznam koliko ima smisla da u istom timu budemo a da nismo zajedno na kanalu. Lakše je jednostavno mjutati nekoga, što ću od sutra navečer i počet raditi ako bude potrebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3911 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Jesam ja predložio da se rasporede squadovi po kanalima na TS-u? Jesam li? I što si ti Triumph rekao? Jebiga,ne može ovako.Ovaj viče 'lijevo',ovaj viče 'desno',ja vičem 'iza nas' i ono,na kraju stanemo i ne znamo kuda bi se okrenuli. Eto i Nebbo kaže da treba igrati taktički,sa planom.Ja kada predložim da se ode malo explorat mapa,složi nekakav prividni plan,povuče crta,onda svi krenu sa sarkazmom i podjebavanjem.
![]() |
![]() |
#3912 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ma ja sam vam falio :P , kad dojdem doma opet cemo zaigrat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kako prazni? lol Pa kod filtera za search stavi da ti ne nalazi pune ni prazne... A što se tih 3 tjedna tiče tako je kod mene kad igram MW2 ![]() A čitera u BC2 sam do sada susreo trojicu, i od toga jednog tako glupog da niti s čitovima nije ništa mogao, pa se mu svi rugali pa čovijek u depresiju pao i otišao sa servera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 | |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() De provjeri da li si spojen na net, molim te... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3915 |
Guest
|
ma lik laprda gluposti ko i obicno. pa samo na nasem serveru ima prosjecno 12.7 igraca. |
![]() |
![]() |
#3917 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@Nebbo U potpunosti se slažem s tobom i baš mi je bilo drago da su nas "naguzili" jučer jer su nam time pokazali da je svaka iole normalna ekipa bolja od nas. Vjerujem da će se s vremenom to promjeniti kad se malo "organiziramo" (čitaj kad Mansky prestane sa pjevanjem i wajnanjem na ts-u ![]() @hammer_of_thor Neznam u kojem ti svijetu živiš al BFBC2 serveri su sve samo ne manje popunjeni u zadnje vrijeme. Ako ti se igra ne sviđa pa nitko te ne tjera da ju igraš. Zar nisi primjetio da se ovdje večinom okuplja ekipa koja je svaku večer "on-line". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Slažem se sa Nebbom, nekakva organizacija je potrebna, uostalom tako je i u pravom ratu. Netko mora biti "field commander" i raspoređivati ekipu po terenu i osmisliti nekakvu taktiku, samo ova igra nije baš stvorena za to jer onda se taj commander mora dosađivati, a i nema baš efikasnog načina da rasporedi ekipu osim da stisne M i govori "mate, ti tamo gore desno, vidiš kod onog betonskog bloka. E, tu čekaj pa kad naiđe ovaj za defusat onda ga krkni. Ti Ante stani malo dalje od Mate, pa ako njega krkne onda ti krkni njega i ovoga šta defusa", tako da mislim da je najefikasnije da se rasporedimo u TS po squadovima i da svak unutar squada prati jednog, "vođu squada" koji mora imat nekakvu taktiku. Nebbo ima dobre i logične taktike što sam do sada uspio vidjeti, pa ako se nađem u tvom squadu imat ćeš moju podršku. Ako netko ostane bez ideja, uvijek se možemo rotirati i isprobavati tuđe taktike. U slučaju nekih posebnih dogovora, npr. da squadovi zajedno napadaju jedan mcom ili svaki squad jedan mcom, uvijek se možemo naći ponovo u glavnoj sobi u TS-u i dogovoriti sve, jednostavno stisnemo "K" i napišemo "meeting". Šta vi mislite o tome? Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 20.05.2010. u 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3921 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ja se jos uvijek pokusam rijesiti run and gun nacina igranja na koji sam navikao u MW2, jer ovdje tako najcesce izvucem deblji kraj btw. koliko znam in-game voice je i napravljen tako da ga cuju squad memberi, ali znam da u beti nije radio najbolje, sad nisam ni probao koristiti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3922 |
|
jok, ti si ![]() Čak! ![]() Što je najžalosnije, to je i bilo sinoć u 9 sati, SC server sa punkbusterom
![]() |
#3923 |
Premium
|
kako ti volis podjebavat,nevjerovatno. Server je online 24/7,ima 24 slota,sto bi znacilo da je u prosjeku cijelo vrijeme napola pun,sto je vise nego dobro. I ako je bio cheater na serveru sa pb-om onda je to krivica pb-a,a ne igre,uostalom,kao da na tvom blazenom mw2 nema chetaera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3924 |
Guest
|
bas to, pola vremena je server pun (popodne i navecer), a pola vremena prazan. tard. |
![]() |
![]() |
#3926 | |
|
Citiraj:
13 igrača prosjek, super, ja pak trebam 300 servera sa bar 28 igrača u prime-timeu, na koje nisam naišao.
![]() |
![]() |
#3927 |
Guest
|
sinko ti si stvarno imbecil. i bolje zapravo da ne dolazis na nas server, fala bogu ima ih u tzv. prime timeu barem 300 napucenijih od naseg. |
![]() |
![]() |
#3928 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3930 | |||
|
Citiraj:
Uopće spuštat se na tvoju razinu debilnosti da ti pokušam odgovoriti je ispod moje časti. Citiraj:
Navikao sam onda, još dok se dizala prašina oko igre da izlistavanjem servera dobiješ milijun različitih i punih, da ekšuali moš i igrat. Figura govora, i 5 mi je servera previše, ali treba biti opcija. na kraju krajeva, ako neću igrati na Port Valdezu koji se trenutno vrti na nekom meni boljem serveru, želim da mi izlista bar još 20 di se trenutno igra Valparaiso [i type koji želim trenutno igrati] Fejvoritsi se nekim čudom stalno resetiraju i brišu, ali ti koji vjesiš na toj igri bi bar to trebao znati, tak da se netrebaš praviti spor jer nisi. Citiraj:
![]() ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 20.05.2010. u 13:03. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|