|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
indeksiranje
Bok, ne znam da li sam na pravom mjestu za ovo pitanje, ali me zanima da li netko zna neki program koji bi mi mogao povuci sve nazive foldera. Naime imam dosta filmova, glazbe, programa... Pa bi sada nekako to uredio i opcenito napravio neki popis svega. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda ovako.. Code:
@echo off dir "X:\Filmovi" > X:\list_of_files.txt |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
e ovo je odlicno, hvala . samo malo ga preuredim u excelu i to je to. Nego daj mi reci da li ikako mogu stvoriti hyperlink prema odredjenom folderu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
|
U cemu hyperlink prema "odredjenom" folderu? U Excelu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
pa moze, nije vazno u cemu. Moze i neki html, ako ovo ne bude islo. Znaci sto bi htio (naravno ako je moguce), da kada taj popis napravim i kada kliknem neki film da mi i otvori folder gdje se nalazi taj film. Jeli to moguce napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
|
Pa mozes zasto ne.. Ako si vec odlucio napravit popis u Excelu, oznacis polje gdje je ime filma ides na insert -> hyperlink -> i tu odaberes folder gdje se film nalazi i to je to. Kad to odradis probas kliknut na popisu na ime filma, i otvorit ce ti sam folder gdje se film nalazi u win. exploreru.. Npr. mozes ovo pogledat ako se ne snalazis ->http://www.dummies.com/how-to/conten...#glossary-file |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
hehe, budem to napravio ili u excelu ili htmlu. Samo sam ja htio i ovce i novce pa sam mislio da ce se i ovo nekako napraviti automatski, kao i popis. ![]() hvala jos jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
ak ti se ne da s tim zajebavat, mos isprobat neko gotovo rjesenje za katalogiranje ![]() eo par linkova: http://www.wincatalog.com/index.html http://www.zero2000.com/cd-catalog-expert/ http://www.disk-catalog.com/
![]() |
#9 |
Registered User
|
a svaka ti dala... vode iz bokala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
np ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
A mos probat i Everything, mali programcic za ultra-brzo searchanje... npr. trebas nac film Lord of the Rings, a znas da je negdje na disku... lupis hotkey za Everything, upises rings, izleti na popisu... Od kad to imam, kakva brate katalogizacija. Da ne kazem da indexira 2 diska od 1 TB u cca 0.5s ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Takodjer preporucujem Everything. Imao sam Copernic Desktop Search, X1 Search i Google i na kraju mi je najdrazi Everything, brzo indeksira i fino nadjem sto god je na disku. Nema neke dodatne opcije koje je recimo imao X1, ali mi ni ne trebaju.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|