|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() Firma je samo nakucala svoje ime na postojeca kucista i dok sam gledao ponudu, odmah me sjetilo da sam ta kucista vec imao priliku vidjeti. Cak bi se zakleo da su stajala i na policama prvog Links ducana. Ali nisam obracao paznju na nazive ni tada, pa nisam vise siguran jel to neki TT, CM ili nesto slicno? O kojim se tocno modelima radi? Kakvu su reputaciju imali po kvaliteti i postoje li mozda i neki PCE vlasnici? Hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
tt drugi je sigurno samo nikako da se sjetim modela :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
8-bit Gen.
|
Jos pokoja slika : ![]() ![]() Bas me intrigira ovo kuciste i zanima tko je izvorni tvorac istog? Samo mi se nesto upalila lampica na SilverStone? ![]() Otkriveno! Hvala Maji koji me je naveo na pravi CM put : 1) CM Mystique 632 i Mystique 632S 2) CM Mystique 631 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Video 1 , Video 2, Video 3 Jedino nitko da shvati, da ispod maske, ne moze i ne smije biti genericki ostatak kao kod svih ostalih PC kucista. Jer onda se kompletno gubi posebnost upecatljive zatvorene cjelovitosti. Barem pokusati nesto po (barem dobrih namjera) uzoru na osebujnije PC uzorke : X7 ili R3 Napraviti neki posebniji dojam plastike unutrasnjosti i profilirati uzorkom kakvog nema nitko drugi. To mu jedino fali. Eh da, jos barem nesto prostora i 2x 5.25" po mogucnosti ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|