|
![]() |
#1681 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Keep in mind that timing is important. You can open a case 3 days after the estimated delivery date (if available) or 7 days after making payment (if no estimated delivery date was provided). If you received an item, but it doesn't match the seller's description, you can open a case now. You must open a case within 45 days of making payment on an item. čovjek ima 100% fedback ali unaprijed se treba pripremit,reko da će poslat u srijedu 05.05.2010 iz italije,valjda je poslao nije ništa javio,znači unutar 45 dana od dana uplate?onda ima vremena,ja mu platio 02.05.2010. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1682 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Nakon "buy" opcije imaš mogućnost odrediti na koju ti adresu stiže paket. Kod tetke, kod kolege, kod sestrične, kod koleginog kolege u Ameriku, kod strica u Njemačku; uredno na svaku adresu mi stizali paketi. Ebay automatski promjeni trošak slanja kod izračuna totala ako je destinacija izvan RH.
![]() |
![]() |
#1683 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 | |
Premium
|
Citiraj:
bio najjeftiniji budemo vidjeli,ne stigne li povrat novca,nema brige. ako dođe do povrata,tj moram tražit,moram ić na ebay.it ne ebay.com???i tamo tražit refund. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 13.05.2010. u 14:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
super user
|
e koje scammare na ebayu nemres vjerovat.. Lik prodaje intelov kuler a napisao je Intel Core i7-975 Extreme boxed Sockel 1366 Kühler NEU ... sve bi to bilo uredu da stalno nespominje intel core i7 975,i lik je stavio sliku kutije od tog proca ,i sad neko ko je brzoplet ce bidat na to i mislit ce kak je ulovio dobar proc za sitne pare. uostalom ja sam bidao na taj item ,al svota je bila tolko mala da je to kikiriki,naravno likovi su me outbidali .dođem drugi dan i vidim cijena 121EURO LOOOOOL a bila je valjda 10-20 eura ... brijem da svi misle kak ce dobit procesor HAHA http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...STRK:MEBIDX:IT isto tak je jedan lik prodavao ATI 5850 ,sve se dobije ,samo ono najvažnije ne,graficka.. LOOL a taj kupac je to platio 170 eura . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ne vidim u cemu je problem ako dobije krivi proc , samo ode na ebax i digne despute , na paypalu pokrene refund i boli ga k......... dobio je proc za djaba Stigla danas 2x iz hong konga tocno 30 dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni je zanimljivo npr, narucim sa ebay.de neke gluposti iz hong konga, treba 30ak dana da dodje, narucim sa ebay.co.uk isto neke gluposti, doslo u roku 10 dana. I da, treba pripaziti na ebay.de, pogotovo ako ne znate bas najbolje njemacki, tamo stvarno ima svega i svacega, od toga da prodaju saveove za igre, da prodaju samo kutije od konzole ( npr, ps3, xbox 360 itd )... uglavnom, treba citati small print i vidjeti, a sto se tice refunda itd, ebay je azuran u tome i dobije se povrat novca u dosta kratkom roku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 | |
super user
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo, netrebas na ebay, ako oces taj kuler, ja zadovoljan i sa ovih 10-20 eura, odma posaljem :P Neznam jel to spada pod prituzbe ebayu, lik nije nigdje fotografirao procesor i uredno je napisao naslov, naravno zavaravajuce, ali tehnicki ispravno. Jasno da treba bit oprezan i pazljivo citat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Prvo ga pitaš dali šalje u Hrvatsku i koliko je poštarina. Ako ti ogovara, kod naručivanja imaš opciju da sam upišeš poštarinu. Meni je iz Njemačke znalo bit 1,99 eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
super user
|
evo narucio sam neki item ne ebayu i to se šalje preko DHL-a sad mene zanima ako cu morat dostavit racun i placat carinu kamo se to ide ,ili se to na pošti obavi?neki spominju da su isli u carinarnicu na branimirovoj pa sad reko jel se to tam ide il di? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sve ti to vec pise u ovom topicu. Vise puta...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
super user
|
pa znam da pise evo sad trazio i nisam nist konkretno nasao,neki idu u branimirovu a neki placaju na posti i faksiraju ,i sad sta ja znam.. btw sta ako ja odbijem platit carinu i sva ta davanja,jel se paket vraca natrag selleru ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Koji proc čovječe? Dobit će samo kuler od i7. A on vrijedi ko 2 vrećice kikirikija nasprom bidova.
![]() |
#1696 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Ako će biti carinjenja a obzirom da si naručio preko DHL-a, vrlo vjerovatno (99,9875%) ![]() Ako se roba neće cariniti trebao bi je dobiti na kućnu adresu odnosno onu adresu koja ti je navedena za isporuku. bez obzira na gore navedeno, ako se oglušiš na pozive carine/dehaela/oversisa/rhea/ilikakosevećsvenezovu, predmet se vraća pošiljatelju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1698 | |
super user
|
Citiraj:
![]() ![]() @Perki onda ja neznam ko je tolko glup da bida 121 euro na hladnjak ... ocito svima upada u oci slika kutije procesora i sam naziv procesora.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisam primio duze vrijeme jedan paket od prodavatelja, a u medjuvremenu su mi stizali i po dva tjedna noviji paketi pa sam mu se obratio sa pitanjima u svezi slanja paketa. Danas mi je stigla velika poruka na kineskom od, mogu samo pretpostaviti prema zastavici i zelenom tonu poruke, osobe koja radi na kineskoj verziji ebaya i u njoj se spominje tog lika, western union i ebay. Jedine tri rijeci na engleskom. Inace, kupovao sam na internacionalnoj stranici. Stavljen je i neki link koji me vodi na neku kinesku verziju "Resolving buying problems". U medjuvremenu u mojoj "won" rubrici sada pod sellerom pise " ![]() Znaci covjek vise nije registriran bilo svojom voljom ili jer je suspendiran. Sto mi je ciniti, kakva su iskustva? Odmah dignuti claim, dispute ili pricekati jer imam jos nekih 10 dana fore do isteka 45 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
odmah na paypalu prijavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
prijavi odma.. dobit ces refund.. meni je danas dosla nabrza posljika od kada kupujem na ebayu ![]() kupio u nedjelju ripcurl kosulju iz engleske,u pon je platio,danas podigao u posti ![]() za razliku,hlace ripcurl iz HK kupljene prije mj dana jos nisu dosle.. opet cu se morat sa zutima boriti za refund ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ja sam imao takav slučaj na ebay.com; kupio od Tajvanca sa 200-tinjak prodanih itema (inače ne kupujem od takvih ali cijena je bila ludilo povoljna), platio, kad sutra dan od ebaya poruka da je liku zatvorena trgovina i da ako nisam platio ni neplaćam. Već sam alalio tih 200 kn kad eto sutradan tajvanac se javlja sa isprikama za neugodnosti, kaže poslan je paket. Paket stigao uredno i sve 5. Al' sve je ostalo na dobroj volji prodavača, ebay tu ne bi mogao ništa koliko sam shvatio. Liku je zatvoren ebay store, zatvorit će si račun za paypal, ukinuti karticu i tko mu šta može? Ili ipak može? Bilo kako bilo sretno! Al da nije sve crno eto i dobre zgode; kolegi kupovao košarkaške gaće iz Kine prije nekih mjesec dana (provjeren seller, već 3 puta prije uzimao od njega). Stigao paket i uručim kolegi. Kad eto za tjedan dana opet paket a u paketu još jedne gaće, iste kao i ove prve; valjda su se pri slanju prebrojali pa i prva i druga smjena poslala paket. ![]() BTW ako netko treba nove New Orleans Hornets gaće, XXL , ljudi smo, dogovorit ćemo se. ![]()
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 14.05.2010. u 14:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Hvala vam svima na odgovoru! ![]() Odlucio sam poslati poruku onome kineskom ebay zaposleniku da mi odgovori na engleskom ako moze, ali sam svejedno dignuo i dispute na ebayu. Jel to razlicito od paypal disputea ili? Valjda se poveze u jedan? edit: Dobio sam i broj slucaja na ebayu, ali na paypalu nema otvorenog slucaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja još čekam paketić iz HK sa dvije baterije i vanjskim punjačem za baterije za HTC HD2. Poslan 4.4, dakle danas je 40-ti dan, ako ne dođe do utorka otvaram dispute za koji je rok 45 dana.
![]() |
#1706 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
i na koju osnovu bi dobio povrat, jer je tvoja greska sto nisi podignuo paket koji si vec platio? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |