|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
900 MB na 2 cd-a
Pozdrav, dali netko zna jel ima načina da video zapis od 900 MB sprzim na jedan cd od 700 MB koliko moze (napunim ga) potom mi program trazi da umetnem drugi prazni cd da sprzim ostatak. Nemojte mi pisati da kompresiju win rar om pravim, da dijelim video zapis na dva dijela ili smanjujem bitrate, znači isključivo na ovaj način dali postoji kakav software neradi se samo od video materijalu nago inače ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kupi CD od 900MB i riješen problem. Ako se radi o videou, morati ćeš sam video rastavljati. Alcohol može napraviti određeni image na 2CDa, ali ne znam kako će ti to raditi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Imas cd medije od 900mb.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Da jesam i ne kuzim sta ga muci...nesmije bit iso nesmije bit cso...nesmije to staviti na dvd...ne smije biti zipano odnosno kompresirano...nesmije se smanjiti bitrate...i pretpostavljam nesmije se staviti sa programom koji dijeli fajlove i kasnije te trazi samo cd 2 jer je to isti vrag ko i kompresija i to mu ne odgovara... Jedino kaj meni pada na um uz 900mb cd je FREE AVI SPLITTER. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
samo si poštelaj u Nerotu overburn i nećeš imati potrebe za 2 CD-a. ili želiš ga imati na 2 CD-a??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Dobio sam odgvoore kao što sam i mislio znači neznate nikakav software koji to može a da predhodno neobrađujem video materijal, treba mi zato što hocu da je na cd u jednom ili vise njih a da nemoram cijepat video zapis pomocu programa jer cu ga pustat na playeru kasnije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Aha, pa jednostavno je u stvari. Sa nekim od programa za cjepanje videa klik, odrezes ga gdje zelis i imas dva dijela koje mozes posebno na cd snimit. I da, skrt si na rijecima o kakvoj vrsti videa se radi. zz
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ko danas jos pusta videe na CDu? rofl! u dobu smo blueraya
![]() |
#14 |
Guest
|