|
![]() |
#3842 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
ASIO4ALL je IMHO bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Nećeš nikakvu razliku skužit. Ako već želiš neki veći pomak, zaboravi Wasapi, Asio, Asio4All, usb to spdif. Da sam na tvom mjestu, prvo bih išao na promjenu opampa da si ugodiš zvuk po svom guštu. ![]() Ja sam modao svoju karticu iz puke znatiželje i pomak se skužio, sve zvučalo detaljnije, čišće, življe, melodičnije. No, sve je to ništa prema sad ovome DAC-u kad praktički čujem, ako slušam neki LIVE, što viče rulja iz zadnjih redova (da se tako izrazim). Potpuno drugačiji doživljaj glazbe. Evo slike mog DAC-a. Baš me zanima sraletov, kako je reko, ima redizajnirano kučište. ![]() ![]() ![]() Još uvijek se ne mogu priviknuti na razinu detalja koja izlazi iz tog čuda. Amazing ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3848 | |
Guest
|
Citiraj:
Al svejedno, hvala na savjetu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3850 |
Guest
|
![]() Ako ima tko neki interkonekt do 200kn, ja imam Manhattan 3.5mm to 2 činč, rabljen možda 2 mjeseca, u super stanju, sad mi je višak, pa mogu dat njega pod račun. A i imam, još uvijek, Phono MM/MC predpojačalo, Phono Box II Usb i Ortofon OMB 5E zvučnicu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Flikoman. 14.05.2010. u 01:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3851 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Jedna zgodna stvar za sve koji furaju interne zvučne kartice: http://www.head-fi.org/forum/thread/...computer-audio Srećom nemam taj problem.... PCIE Texas Instruments FW kartica sa molex napajanjem -> Bandridge izolirani FW kabel -> M-Audio ProFire 610 -> Mogami 2549 balansirani > Truth 2031A
![]() |
#3852 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3853 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
glupo je uopće tako pričati o kabelima... kabel je svojevrsni ekvilajzer i neće svaki sjest isto u svaki sistem. ja sam dušu ispleo na ffrc projektu, namaltretirao se sa termo bužirima, lemilicom i na kraju balade dok nisam uzeo neki drugi, nisam ni znao koliko je taj kabel zapravo on teh bright side i jednostavno mi nije sjeo u uho jer je cijeli sistem bio lagano svjetliji, što inače ne volim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3854 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mislio sam kao preporuku, ne da se bas mora radit...ako nekome sjedne u sistem super, ako ne opet nije potrosio puno para...mnogi su radili i zadovoljni su, eto kod mene nema pomaka ni gore ni dolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3856 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3858 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3861 |
Guest
|
Zaradilo se nešto love i kupio sam Nordost Black Knight (Made In USA) interkonekt. http://pic4.audiogon.com/i/c/f/1273430771.jpg http://pic4.audiogon.com/i/c/f/1273430772.jpg Prema Bandridge interkonektu, nebo zemlja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3864 |
Guest
|
Dao sam Pro-Ject Phono Box II USB, znači, samo zamjena ![]() Puniji stereo doživljaj, dinačnost, jasnoća tonova (pogotovo bek vokali kad se uključe, toliko jasno, strašno nešto). Fakat se skuži razlika kad promjeniš nešto na sistemu kojeg stalno slušaš ![]() Zadnje izmijenjeno od: Flikoman. 22.05.2010. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3865 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
kako da ne..... tvoj sustav je taman toliko transparentan da bi moga osjetit razliku između vulgaris interkonekta i telefonske žice...... sve iznad toga je placebo...... ali ako čovika veseli..... uživaj........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
Eddie
|
Prodavao se bio za 400KN polovni, overkill je, ali ako bude išao na ozbiljniji upgrade ima odličan kabel. Iako mislim da je za 150/200KN mogao uzeti odličan kabel, a ostatak potrošiti na čari papka, cuge, žena... Ja sam nabavio kimber PBJ za 50KN. Za moj sistem (pojačalo+CD) više nego odlično.
![]() |
#3868 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Sljedeće što ću napraviti je kupovina pravih stalaka. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3869 |
Eddie
|
http://www.ekran-avc.hr/p2438/nuforc...duct_info.html gledam i ne vjerujem...
![]() |
#3870 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|