Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.04.2010., 21:45   #871
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp

Corporal Clegg's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor GOC Pregled postova
Imaš Quickoffice i Rihannu koji su unutar uda fajla. Tj. nećeš ih vidjeti dok ne napraviš hard reset.
To je iz prve ruke?
Pitam jer je na linku koji je domy dao ekipa pisala da QO nisu dobili ni nakon hard reseta :-k
Staro 21.04.2010., 05:37   #872
GOC
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
Da iz prve ruke, Rihanna widget aplikacija je u web folderu, a Quickoffice reader u folderu programi.
GOC je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2010., 07:43   #873
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
@ GOC koji prouct code imas???

ja sam probo "Euro 1 Blue" i "Balkans Blue", nisam dobio QuickOffice... na Symbian Freaku sam cito da "Indian" product code ima QuickOffice...

Citiraj:
QuickOffice is only available with selective Product Codes, not all.. :\

0559673: APAC2 India RED is one of teh PC's which gives you QuickOffice and Rihanna apps..
nathan.fake je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2010., 07:47   #874
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor manki1 Pregled postova
Imam pitanje vezano za 5800xm....
Stavio sam garmin i adriaroute 2.0 pa me zanima kako za isti program dodati karte za susjedne zemlje (Mađarska npr-jer sam čitao da ima samo rubna područja uz granicu).
Nađi karte za zemlje koje želiš i ubaci ih putem MapSourcea. Ja sam liku ubacivao AdriaRoute i City Navigator Europe NT 2010. Ne mogu se sjetiti je li tamo bila i Madžarska. btw, AdriaRoute ti je debelo zastario jer je već izašla i 3.0 verzija.
Staro 21.04.2010., 09:56   #875
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Corporal Clegg Pregled postova
To je iz prve ruke?
Pitam jer je na linku koji je domy dao ekipa pisala da QO nisu dobili ni nakon hard reseta :-k
Kod balkans blue su samo updateane standardne aplikacije i dodan kinetic scroll u izborniku, ali QuickOfficea, Rihhane i drugih novotarija nema.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2010., 19:04   #876
GOC
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Kod balkans blue su samo updateane standardne aplikacije i dodan kinetic scroll u izborniku, ali QuickOfficea, Rihhane i drugih novotarija nema.
Nije istina, ja imam balkan blue sa Quickoffice i Rihanna linkom na Ovi store za download. Ako hoćete stavim vam screenshot.
Staro 21.04.2010., 19:30   #877
nathan.fake
Premium

imo sam "Euro 1 Blue", updateo preko FOTA... napravio hard reset.. i nema QuicOffice-a...

prebacio product code u "Balkans Blue", updateo preko NSU-a... napravio hard reset... i dalje nema QuicOffice-a...

tj imam ga u Ovi storeu... al kosta 10€

nije da mi fali QuicOffice, al ak je vec free... zast ga ne imat...

edit:
jedina razlika koju sam primjetio izmedju "Euro 1 Blue" i "Balkans Blue" je to da kad imam "Euro 1 Blue", onda mi "SW update" ponudi neke "dodatne" aplikacje za download... kao scribble, mobile tv i jos neke... dok sa "Balkans Blue" samo kaze "all applications are up to date"...

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 21.04.2010. u 19:38.
Staro 21.04.2010., 21:57   #878
GOC
Premium
Moj komp

Quickoffice je samo reader i trebaš ga nadoplatiti ako želiš kreirati office fajlove. Rihanna je link na Ovi store aplikaciju koja govori o nekom njenom albumu, glupost.
Hard resetom nećeš vidjeti quickoffice i Rihannu jer se nalazi u uda fajlu koji se gubi hard resetom. Moraš preko Ovi Suita napraviti update, preko FOTA ti neće promjeniti uda fajl.
Ako ne vjeruješ da balkan blue to ima, svrati na cafe mobil i pročitaj kako se fleša, što je uda fajl, kako se raspakira, da vidiš o čemu pričam.

Zadnje izmijenjeno od: GOC. 21.04.2010. u 22:11.
Staro 22.04.2010., 14:46   #879
Bezecinho
Premium

Datum registracije: Apr 2008
Ako radim hard reset, jel mi izbriše karte koje sam instalirao ili ostanu gore, te kak da to provjerim?
Bezecinho je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2010., 16:00   #880
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
mislis na ovi maps?
pa to lako na novo stavis..
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2010., 16:47   #881
GOC
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Bezecinho Pregled postova
Ako radim hard reset, jel mi izbriše karte koje sam instalirao ili ostanu gore, te kak da to provjerim?
Karte i glasovna navigacija ti se nalazi na mem.kartici u folderu "cities", ne briše se hard resetom, briše se formatiranjem mem.kartice.
Staro 22.04.2010., 16:49   #882
Bezecinho
Premium

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor GOC Pregled postova
Karte i glasovna navigacija ti se nalazi na mem.kartici u folderu "cities", ne briše se hard resetom, briše se formatiranjem mem.kartice.
Hvala na info.

dakle, morao sam radit hard reset zbog problema sa e-mailom (opet). Kako sam prije aplikacije i programe instalirao isključivo na memorijsku karticu, (kod kojih je to bilo moguće), nakon hard reseta, naravno, nema ih u popisu aplikacija, no dal se one ipak nalaze još na memorijskoj kartici i kak ih maknit osim formatiranja kartice? (ukoliko postoje na njoj)

Zadnje izmijenjeno od: Router. 06.05.2010. u 16:33.
Bezecinho je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2010., 20:51   #883
Prijateljski
ex manki1
Moj komp

Prijateljski's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Planiram kupiti novu masku(kućište) za 5800 pa me zanima da li je razlika kada se govori o bojama jedino u onoj crti koja se proteže okolo od power gumba do micro usb-a....ili ima nekih nijansi i u ostalim dijelovima plastike?
(nisam imao drugu u ruci osim svoje BLACK koja ima tamno sivu crtu okolo...)
Staro 24.04.2010., 21:14   #884
nathan.fake
Premium

plava maska ti ima svjetlo plavu "crtu", dok je ostatak kucista tamno plave boje... znaci tamno plavo kuciste, tamno plavi poklopac baterije, tamno plavi stylus...

plava maska ti ima svjetlo crvenu "crtu", dok je ostatak kucista tamno crvene/smedje boje (boja kave)... znaci tamno crveno kuciste, tamno crveni poklopac baterije, tamno crveni stylus...

p.s.
kupi si neku kvalitetnu masku, ja sam sebi uzeo neku "original" crvenu s ebay-a... nakon 3 tjedna se tolko rasklimala da sam se vratio na original plavu
Staro 24.04.2010., 21:27   #885
Prijateljski
ex manki1
Moj komp

Prijateljski's Avatar

Hm...učinilo mi se da sam vidio u izlogu da onaj okvir uz touch screen vuče na smeđe....to je onda bila crvena valda....mislio sam uzet masku sa ebay-a...iz UK jer mi se neda slat u ovlašteni servis jer kaže oni šalju za ZG...a to bi trajalo.
http://cgi.ebay.co.uk/HOUSING-COVER-...item19b8c68a0e

Da li se u Mobisu može kupiti cijela maska (osim digitalizera)....pa montirati sam doma?
EDIT: ne može!

Zadnje izmijenjeno od: Prijateljski. 28.04.2010. u 13:45.
Prijateljski je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2010., 17:28   #886
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
Zanima me je li postoji ikakva aplikacija (po mogucnosti besplatna) sa kojom bih mogao zakljucati poruke, te kada mi stigne npr. nova poruka da prvo treba nekakvi password pa onda se tek moze procitati ta poruka...slicno nesto kao na Samsung mobitelima ??
Hvala
Mejzlik je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2010., 15:29   #887
Ivan Duždagić
Guest

Pozdrav.. Trebao bi pomoc oko hackanja moba naravno imam nokiu 5800 xp 40v... Ali me malo strah da ne zeznem nesto.. Pa ako ima neko neke savjete ili tutorial ali na HRVATSKOM... Bio bi jako zahvalan.
  Reply With Quote
Staro 29.04.2010., 19:03   #888
Prijateljski
ex manki1
Moj komp

Prijateljski's Avatar

Citiraj:
Autor Ivan Duždagić Pregled postova
Pozdrav.. Trebao bi pomoc oko hackanja moba naravno imam nokiu 5800 xp 40v... Ali me malo strah da ne zeznem nesto.. Pa ako ima neko neke savjete ili tutorial ali na HRVATSKOM... Bio bi jako zahvalan.
Evo pa čitaj:
http://cafe.mobil.hr/threads/66568-c...ciranja-U-RADU!
Staro 01.05.2010., 22:14   #889
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Promjenio sam product code (probao vise njih) i stavio najnoviji firmware (v50) i kada napravim hard reset pocne ono klasicno instaliranje, dobijem sms od nokie, i onda svakih 2-3min mi javi Sistemska pogreska, nakon par puta javi da je ne moguce nesta inst. al prebrzo se makne tako da ne stignem procitat do kraja, spominje sa i memorijska kartica, na njoj imam mjesta, na telefonu nekih 70mb! Probo sam i poslije instalacije firmware-a vratit original code i opet isto! Mob mi radi normalno ali me buni to sta ne moze instalirat nakon hard reseta a mozda su neke funkcije firmware-a v50...ili su to programi koji su prije bili instalirani tipa gramin itd...! Prije ja radilo sve normalno, tj. poslje hard reseta napravi te instalacije! Jeli to normalno sa ovu verziju firmware-a ili nije?
Izet Fazlinovic je online   Reply With Quote
Staro 02.05.2010., 07:33   #890
GOC
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic Pregled postova
Promjenio sam product code (probao vise njih) i stavio najnoviji firmware (v50) i kada napravim hard reset pocne ono klasicno instaliranje, dobijem sms od nokie, i onda svakih 2-3min mi javi Sistemska pogreska, nakon par puta javi da je ne moguce nesta inst. al prebrzo se makne tako da ne stignem procitat do kraja, spominje sa i memorijska kartica, na njoj imam mjesta, na telefonu nekih 70mb! Probo sam i poslije instalacije firmware-a vratit original code i opet isto! Mob mi radi normalno ali me buni to sta ne moze instalirat nakon hard reseta a mozda su neke funkcije firmware-a v50...ili su to programi koji su prije bili instalirani tipa gramin itd...! Prije ja radilo sve normalno, tj. poslje hard reseta napravi te instalacije! Jeli to normalno sa ovu verziju firmware-a ili nije?
Aplikacije koje su ti ostale instalirane na mem.kartici, one se pokušaju ponovo instalirati kad instaliraš novi FW nakon prvog boota. Ako ima puno programa za instalirati, javit će ti error da ne može instalirati i morat ćeš manualno. Je, to su programi kao garmin koji su na mem. kartici. Formatiraj mem.karticu i napravi hard reset, pa ti neće javljati taj error.
Staro 05.05.2010., 09:03   #891
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
ovaj novi firmware je odlican, napokon mi ucita stranicu i mogu normalno skrloati bez da mi trza

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2010., 09:22   #892
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Jedno pitanjce,

one slušalice što dolaze s 5800, da li imaju ugrađen mikrofon? Nešto su mi se batalile i kad spojim preko onog produžnog, radi samo jedna slušalica, al nebito sad to, prije kad ih uštekam javljalo mi je da koristim mikrofon telefona, sad više ništa

I pošto mi ta jedna slušalica neradi, jel ima kakve šanse da mi to pod garanciju priznaju?
Staro 05.05.2010., 10:12   #893
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ne mikrofon je kolko ja znam u onom "daljinskom" kaj je na žici a u njega se kopčaju bilo koje sluške, ja imam neke sasvim desete i rade ok...
Staro 06.05.2010., 12:06   #894
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ne mikrofon je kolko ja znam u onom "daljinskom" kaj je na žici a u njega se kopčaju bilo koje sluške, ja imam neke sasvim desete i rade ok...

To sam i mislio da je u tom daljinskom ali meni nefunkcionira više dobro, jer jedno vrijeme kad ga zaštekam pisalo mi je da koristim mikrofon telefona a sad više ništa i kad spojim taj daljinski pa u njega slušalice, neradi mi jedna strana. Morat ću to probat utopit pod garanciju

EDIT

Da li se još kome ovo događalo ili samo meni? Odnosno jel bi se trebao zabrinuti jer nekako sumnjam da treba toliko skinut mega

Čini mi se da mi se nokija(baterija) grije nakon updejta na v50 a i nisam siguran koliko mi baterija dugo traje nakon updejta

Da li je itko ima/imao sličnih problema?

Zadnje izmijenjeno od: Router. 06.05.2010. u 13:15.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2010., 20:38   #895
McT.
Premium
Moj komp

McT.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Jel mi može netko potvrdit dal su micro usb B i ca-101 isti kablovi. Tnx

McT. je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2010., 08:39   #896
hrki
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2007
hrki je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2010., 12:34   #897
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

ljudi dali netko igra igricu "swap me" ima na ovi store-u bespla...igra je teska zaraza zapeo sam na 37 levelu i neznam kako dalje...ako netko zna pomagajte dobit cu vec fras haha

Staro 12.05.2010., 22:22   #898
Srky
Moderator
Moj komp

Srky's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Mejzlik Pregled postova
Zanima me je li postoji ikakva aplikacija (po mogucnosti besplatna) sa kojom bih mogao zakljucati poruke, te kada mi stigne npr. nova poruka da prvo treba nekakvi password pa onda se tek moze procitati ta poruka...slicno nesto kao na Samsung mobitelima ??
Hvala

Ja imam program SMS Spam Manager koji ti moze filtrirat dolazne poruke ili preko broja koji da blokira ili sadrzaj poruke, uglavnom ukucas neki broj da recimo blokira i kad ti s tog broja stize poruka ode u blocked listu ali se mob ne oglasi kao da je stigla poruka nego ju kasnije pogledas i radis s njom sta zelis...
CD-RW/DVD Toshiba SDR1712C & Pioneer DVR-110DLogitech G400 & Ultra-X, G51 on Audigy SE@X-Fi Xtreme
Corsair VX450W@Sharkoon Silvation - 2 x Chieftec 120mm@7VWindows 7 Ultimate 64bit, Iskon ADSL 8192/512kbit@Enkom A1521-I
Srky je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2010., 23:29   #899
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Dal se sa 5800 moze preuzeti kontrola nad PC? Nekim remote desktopom app-om?
Staro 12.05.2010., 23:36   #900
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

ja koristim smart touch...spajas se preko bluetutha, mozes koristiti 5800xm kao miš, cijelu podlogu, imas strijelice, esc, enter i tipke za glazbu (pause/play, next, previous)

a od prije znam za symRDP no nisam nikad jos pokusao instlirati app ali je u potpunosti remote

Odgovori

Pravila postanja