|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Eto,imam puno dvd filmova kuci i htio bi napraviti kopije da ne kupujem 2x iste filmove jer bi te filmove odnio u vikendice,da imam sta gledat... Ako mi netko moze pojasniti kako i jeli to uopce moguce (pisalo mi je u neru disc protected,nemoze citat,prebacit sadrzaj s originala na DVD-R) ... Inace,imam DVD-R od EMTECA 4.7 GB... thnx ![]() Btw... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
prvo ga ripaš sa npr DVD decrypterom
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
da ti olaksam poso ![]() ja tako svoje filmove cuvam od ostecenja DVD Shrink upsisi u google.com i naci ces 3.2 verziju trazi i imas na novom bugu... tamo imas step by step - smanji film jer obicno je veliki 7.5 gb, izbaci sta ti netreba a to su kineski i drugi bespotrebni jezici. Program ima i ugrađeno przenje, najbolji nacin za back up...
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
PUNO HVALA TREK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nema problema ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
shrink je dobar, ali imao sam problema kada sam radio "sigurnosnu kopiju" troje....film se jednostavno nije dao pokrenut (nigdje) a i neki filmovi ripani sa shrinkom nece mi raditi na dvd playeru "smart vision 9000" kupio ga prije 2,5 godine i jos radi ![]() sad vecinu radim sa DVD X COPY PLATINUM i sve radi na dvd-u i na kompu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
jozo, mislim da ti je problem u kvalteti medija i brzini przenja, ja filmove przim ili na 2x ili samo kad mi se jako zuri na 4x...
![]() |
#10 |
Premium
|
nije...., stvar je u dvd playeru (gore naveden) voli zaje...., kad film ripam i sprzim sa dvd x copy platinum-om sve radi normalno...., a vecina novijih filmova ripanih sa shrinkom ne radi na njemu (na pc-u radi normalno) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
dvd shrink je prava stvar za "dupliciranje" originala no u mom slucaju.... dvd x copy je bolji nacin jer sam tada siguran da ce film raditi na dvd playeru.... trek reci mi dali si sa shrinkom preprzio troju i kako ti je radila ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|