|
![]() |
#1052 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
8:0 ![]() 6' [1 - 0] N. Anelka 31' G. Caldwell 32' [2 - 0] F. Lampard (pen.) 41' S. Gohouri 49' C. N´Zogbia 54' [3 - 0] S. Kalou 55' S. Kalou 57' [4 - 0] N. Anelka 63' [5 - 0] D. Drogba 68' [6 - 0] D. Drogba (pen.) 74' D. Drogba 80' [7 - 0] D. Drogba 90' [8 - 0] A. Cole |
![]() |
![]() |
#1060 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1064 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#1066 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
nije bas da smo sezonu zavrsili praznih ruku Carling cup je opet nas, a i rezerve su osvojile Premier ligu rezervi ![]() ...e i ostali smo duze od čelzija u Ligi prvaka ![]() pozdrav svim navijacima Crvenih Vragova ![]() i ko sto Fergie kaze: "We'll come back next year, that's exactly what Manchester United do." ![]()
#1068 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Chelsea FTW,sad mi je baš stigel mail od jednnog od vecih faca iz Chelsijeve ekipe s kojim prijateljovanje traje od Loret De Mara 2000. uglavnom,u mailu nemres skuzit nista pod milim bogom,osim naznake riječi champions....mora da je zesce pijano ![]() ijooooooooooooooooooooo,ovo možda pošaljem frendu(mirmac s foruma) no neda mi se onda slušat o povijesti kluba i svim trofejima koje su oni osvojili,te ono: LIGA PRVAKA ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Uopće ga ne tjera, čak štoviše, žele da ostane. To što Goal.com piše da ga daju za Iaquintu je žešča glupost ![]() Također, pokazao je da se navikava, došao je ozljeđen, počeo trenirati usred sezone, treba vremena da klikne, a koliko sam ga gledao (a gledao sam ga svaku utakmicu koju je igrao) bio je jako dobar, pas mu nije ko Xabiev, ali ima fantastičnu tehniku i dribling. A Torres bome, mislim da je on jako daleko od odlaska. Novi čovjek je na čelu pregovora oko prodaje kluba, ukoliko se proda nekom poštenom čovjeku u klub će konačno stići neki novci i dovodit će se samo pojačanja.
![]() |
#1070 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Hvala bogu da Ibro ide van Barcelone jer stvarno ne pripada u takvu momčad. ![]() ![]() Baš mi je žao da Joe ide van jer je stvarno igrač i pol. Ako već ide nek ode u M.City jer su mu tamo Bridge i Shaun Wright-Phillips (bivši suigrači). |
![]() |
![]() |
#1071 |
Guest
|
|
![]() |
#1074 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#1075 |
|
Joe Cole je dosta blizu prelaska na Anfield, a bome, ja bi zadovoljno trljao ruke da dođe ![]() Čak se i spominje neki kikiriki od cijene za Colea. A ovaj Zhu može samo otići po kokice puno večim igračima koji su u pregovorima oko kupnje kluba. DIC-ov šef Sameer al-Ansari je zagrizao prije 2 godine za kupnju i još ne pušta, a frajer je vjerovatno među 5 najbogatijih na planeti, no ovaj debil Hicks još neda, iako bi Gillete prodao svoj dio.
#1076 |
Pod naletima kopita zla
|
Ne bi to bio loš porez za njega ali ne razumijem kikiriki cijenu jer je stvarno odličan igrač. ![]() ![]() ![]() Deco-Cole van. Modrić-Benzema unutra. |
![]() |
![]() |
#1077 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jučer je Forlan slavio kao da je dao gol za prvaka svijeta - zakon, koje oduševljenje jebote... drago mi je da je Atletico pobijedio jer mrzim Engleske klubove iz dna duše, a Atletico je pravi šljakerski klub, kako bi Torrente rekao ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | |
|
Citiraj:
Da odličan igrač ![]() Uz Younga tehnički najpotkovaniji Englez trenutno, i fantastično krilo/krilni napadač. Malo je zbog ozljede i neigranja ispao iz forme ali lako se to vrati. A ovo sa Barcom i Cescom je preseravanje, imaju na toj poziciji Iniestu i Xavia i obadvojica su bolji od njega.
![]() |
|
|