|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Full HD problem
Molio bih za pomoc ako netko je iskusio slican problem ili ima ideju kako ga rijesiti. Dakle kada spojim HTPC na HDTV DVI->VGA kabelom sve rezolucije rade pa tako i full HD 1920x1080. Kada to isto ucinim sa DVI->HDMI kabelom onda sve rezolucije podrzane rade osim full HD 1920x1080 kada na ekranu se javi poruka "Not supported mode". U prirucniku pise da TV na HDMI ulazu uredno podrzava tu rezoluciju pri 60 Hz. U display settings namjestim na 60 Hz ali opet isto se javi. HTPC OS je WIN XP SP3 a VGA ATI X800 XT PE sa zadnjim catalyst driverima. HDTV je Samsung LCD LE40N8 a kabel je Bandridge 1m DVI -> HDMI. Svaka ideja je dobro dosla jer sam zbunjen. Probao sam sve HDMI ulaze, stavio nove drivere ali nista nije rezultiralo plodom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mali update. Kada u CCC iskljucim da smanjuje refresh rate na visim rezolucijama pojavila se slika. Sad drugi je problem sto ne vidim cijelu sliku na TV. fali mi donji i lijevi rub. Recimo toliko da ne vidim task bar. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
dobro je to za znati, ja nisam znao kako da ti pomognem pa ti nisam ništa ni odgovarao!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|