|
![]() |
#3571 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3572 |
Premium
|
Totalno razočaranje danas s moje strane! Neka se ne uvrijedi nitko koga sam spominjao na serveru, i neka ne uzimaju zdravo za gotovo svaku ispisanu riječ! Ali kada dođem na server, i kada vidim da jedna strana gdje se nakupite Vi demolira ovu drugu onako 5 mapa zaredom, i da se nitko ne sjeti malo izjednačiti snage u timovima, mislim da je sramota! Jer tu se nešto spominje neko kempanje, pa neko sr**e po igračima, a kad netko sugerira da se koriste Cheatovi (iako sumnjam) odmah se pljuje po ekipi! A recite mi iskreno, kada i ako igrate na nekom drugom serveru i nažete se u takvoj situaciji gdje vas netko pronađe tenkom iza zida sa prvim metkom da ne posumnjate u mutnu igru? Ali nije problem u jednom, nego i drugi i treći put i tako nekoliko puta zaredom, a i gunner na tenku kao da ima neznam rontgeski vid? Mislim da Vam definitivno fali malo kolegijalnosti, Ja kada igram sa svojima iz društva pizdim na njih kada mi se razbrčkaju po timovima, ali sada znate zašto se to radi, jer lako je kada je nas 7-8 na TS-u i kada smo u istom timu igrati protiv raje, ali nije fun! Ajd samo toliko! Kažem opet, nemam namjere nikoga vrijeđati, već samo uoćavam neke stvari!
![]() |
#3573 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pa cuj ako je nas 8-9 na TS.u naravno da znas cijelu mapu napamet jer ti stalno neko dojavi di je tko i lako ga skines neki dan sam sa vekijem u tenku imao killstrike 15 jer niko nemoze unistit tenka jedan repaira drugi gada i izmjene ![]() ali iskreno nije fora ako je njih 8 u jednom timu a 3 stranaca u drugom to nije nimalo lijepo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 | |
Premium
|
Citiraj:
i znam da to funkcionira kada je ekipa tu, ali i sam si rekao na kraju, ja sam na drugoj strani sa mislim samim strancima i nemoš apsolutno ništa! Mislim došao sam se malo odmoriti od radnog dana uz poznatu ekipu, i na tren su bili pomješani po timovima, a odmah slijedeću rundu svi na jednoj strani! Ono WTF! Ali dobro, nije bitno, samo dajte si uzmite u obzir da je veći FUN kada su timovi podjednako jaki, nego ovako kada jedan tim Owna drugi i to gotovo pa Sadistički! ![]()
![]() |
![]() |
#3575 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Daj prestani whineat.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.05.2010. u 22:17. Razlog: Nije ovo Teamspeak :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3576 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
weeee, prvi multiple kill ![]() ![]() a PCE server...da da ![]() ![]() quakenet/#bc2 i nađite si nekog za normalan fight, a na publicu dajte nekakav balans držat, da server bude fakat dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
Addicted to music.
|
Gle momci,nea to veze s nama.Nisam ja kriv što od vas 12,7 igra sa reconom,pa pušite i rasturamo vas,ono. Osim toga,normalno da PcE igrači igraju na jednoj strani kada je server pun 'stranaca',što je logično i sasvim prirodno.
![]() |
![]() |
#3579 |
Addicted to music.
|
Sve ima svoje prednosti i nedostatke.Ja u većini slučajeva 'kempam',iako to ovi čisto iz zajebancije govore.Dosta sam mobilan i često mjenjam pozicije,kada vidim da sam sam,nema smisla da trčim armat ili nešto slično,nego se 'ukočim' i čekam da se bar jedan,dvojica spawnaju na mene,pa da možemo ić napravit belaj. Nisam tip igrača koji će tipično rushat,zaletavat se i to,ja sam više explorer.Istražujem mape i tražim dobre pozicije za ovo i ono.Spotam ljude,sačekam ih par u čeki i raznesem im mozak. =) Hehe. EDiT: I da,btw,nisam nek igrač,pogledaj mi k/d ratio...niti patim na to da budem neki fensi igračina =) Sve je ovo zezancija.
![]() |
![]() |
#3580 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3581 |
Addicted to music.
|
Ajde,ja se uvijek prebacim.Čak napravim suicid ako je potrebno.To se zna.Ili me kickaju ovi fegeti i prebace me u drugi tim,kada fali igrača,ili kao da se izjednače snage.Ma sprdačina,pošto nisam neka igračina. ![]()
![]() |
![]() |
#3582 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3583 |
Addicted to music.
|
Ti i ja ionako imamo dogovor da se idemo rastavit alkoholom na cajke. B)
![]() |
![]() |
#3584 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
rofl, drveca nema al zrake sunce kroz krosnje su i dalje tu ![]() ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3586 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3588 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 06.05.2010. u 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3590 |
Addicted to music.
|
Ccc,ne može se srušiti to najveće i najdeblje drvo na Valparaiso-u,jer je to drvo života. Benjamin. ![]()
![]() |
![]() |
#3591 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam jedno pitanje za vlasnike Creative X-Fi kartica (music ili gamer), da li se isplati kupiti tu zvučnu tj. da li je stvarno velika razlika u zvuku prilikom igranja u odnosu na onborad zvučnu karticu (naravno mislim na EAX efekte)? Pokušavam tu na forumu upecati X-Fi music ili gamer no ponuda je slaba u zadnje vrijeme pa mi se čini da ću morati do ADM-a po X-Fi music za nekih 550,00 kn. Jel vrijedi zvučna tih para? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Osobno nisam neki audiofil, ali svejedno primijetim kvalitetu zvuka izmedju neke onboard i X-fi. Od toga da precizno mozes odredit s koje ti se strane netko sulja, zvuk eksplozija je kao u Hollywodskim filmovima, tako da mogu iskreno preporucit. ![]() Inace zvucnu "slusam" preko 5.1 creative zvucnika i Creative Fatality sluski (i ne nisam Creative fanboy ![]()
![]() |
![]() |
#3594 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() nista posebno, skinuo sam Map kit odavde: http://www.badcompany2.ea.com/downloads i samo srezao i zalijepio logo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Oni koji samo paze na K/D ratio i najviše zajebu, jer ga strah kretat se po mapi, pa kempa misleći da pomaže timu s time, žalosno ali istinito |
![]() |
![]() |
![]() |
#3597 |
Premium
|
http://www.youtube.com/watch?v=xcQWKpDDY0A kad kaže "chopaaa hahaha" ko da čujem Constantina samo s priklještenim j.... ![]() @2 die 4: kuzim tvoju ljutnju, ali s druge strane ne znam što se čudiš da svak želi bit u timu koji dobija. Bilo bi super nać neki srednje dobar clan i napravit clan war, 12 vs 12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto i novog pača http://forums.electronicarts.co.uk/b...er-r12-qa.html |
![]() |
![]() |
![]() |
|