|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Jučer dobio tek narudžbu(zahtjev za slaganjem/izborom/štoveć) PC spikera i budžet,koliko sam pročitao o njima,ulaze mi najuži izbor,500kn imam na raspolaganju. Pitam se samo gdje nabaviti AMP. Speakeri sami za sebe su 330kn,pokušati ću sa ebay-em za kutijicu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
A budjeti i postoje da ih se probije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Tako i ja računam,dok sve iskemijam,spojim,pritom nešto i shebem,pojesti će mi i tih 50tak kuna koliko mogu zaraditi fušarenjem,pa ebay,pa simo tamo, ideja je primamljiva i volio bi čuti rezultat kemijanjem sa pojačalom i tim spikerima,ali na kraju se izbor za 500kn obično svede na 3000A Geniuse,Stereo i analogno spajanje na komp. ![]() ![]() Vidjet ću dal se može kod nas dobaviti uopće taj AMP,ako ne,skeptičan sam pomalo prema takvim stvarima sa ebaya,plodno tlo su za otvaranje, točno izraz koji sam rekao - fušarenje po njima,i slično,na kraju izvana izgleda savršeno,a unutra trećerazredne komponente. ![]() Da,ovi 500 su zgodni,sutra idem po njih. ![]() http://www.100mega.cz/obrazky/092009...D%C3%ADsla.jpg Poljaci,Česi,whatever kad dođu na more.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|