|
![]() |
#661 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#663 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ideš, brijem da je to moja Ultrica kod Robija ![]() Ako se nevaram ![]()
![]() |
#665 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Daj ti poslikaj druge dvije, ne vjerujem ti :P @Halos - ti si imao neku ultru u novije vrijeme ili pričaš o onoj iz prehistorijskog doba? ![]()
![]() |
#667 |
muimerP
|
Ma domagoj je flešnuo dvije GTXice i tako ima 3xUltra ![]() @Čipičips - Ultru sam imao prije godinu i sitno ako se sjećam, i to POV, i sjecam se ove napknute plastike još onda. Mislim da je za 900 otišla ![]()
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
tvoja je nick ti je bio kljakic tak nes . evo slike di je puknuta http://img87.imageshack.us/img87/8569/76039773.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() ![]() Vidim da je puklo, imam ja slike, ali kod mene je bila pukotinica tek na početku, ti si do dokrajčio. jesi OCao šta cudoviste?Ja ju nisam niti 10mhz brijem...
![]() |
![]() |
#671 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
muimerP
|
Mijenjao?I da je, lako se bios sredi nebrini, ako Domagoja sretneš, on ti to mijenja ko čarape ![]() I, cekaj znaci nemozes OCat ili?
![]() |
#674 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Ee ulijećem ovdje ko padobranac, samo da pitam nešt na brzinu.. Bilo je to davno kad su izlazile 8800gtx, imam i sad jednu asusovu u drugom kompu.. Sjećam se da se mogao BIOS od ultrice na nju stavit, pa sad da pitam jel mogu to i na ovu svoju i šta dobijem s tim? Googlao bi, al kasno mi sad i vidim da već raspravljate o tim BIOS-ima pa da pitam usput ![]() btw.. ovo je moj model: http://www.asus.com/product.aspx?P_I...kgN&templete=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
muimerP
|
Pisalo bi ti Ultra u GPU-z-u, i to je sve, dignuti clockovi(ako ih tvoja grafa može progutati, a vjerojatno moze pogotovo ako je A3 revizija) Skoro sma pomislio da je ovo moja bivša, ali nije... ![]()
![]() |
#676 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Možeš ju flashati bez problema, samo je pitanje kakvu imaš memoriju. Jer su na GTX-icama dolazile fizički sporije memorije koje nisu mogle postizati frekvencije koje su mogle postići Ultre. Znači default memorije na Ultri je bio 1080MHz, dok je na GTX-icama bio 900MHz. Tako da, ako želiš ići na sigurno uzmi Ultrin BIOS spusti frekvencije memorije na barem 1000MHz (svaka GTX-ica ide na barem 1000MHz) i to je to. Ostalo sve štima ![]() @ Halos - i A2 idu na ~650MHz bez dizanja napona, a default Ultre je "tek" 612MHz tako da, po pitanju čipa nije problem. Zadnje izmijenjeno od: Razer. 06.05.2010. u 01:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() @shaka: već je ona poletila ![]() @halos: ne znam baš ja nisam vidio niti jednu 8800GTX a da je A3 tj. vidio sam one neke ultre koje su flešnute u 8800GTX pa zato piše A3 ![]() Zadnje izmijenjeno od: DomagojX. 06.05.2010. u 16:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Eto mene natrag staroj ljubavi ![]() Prvo što sam probao bio je VF700 za koji sam i pretpostavio da će biti preslab za ovo, no ipak sam ga namontirao i isprobao. Malo sam eksperimentirao s rupama, tako što sam maknuo "prsten" oko čipa i dobio dodatni set rupa što se pokazalo dobitnom kombinacijom za bilo koji hladnjak. Idle je bio nekih 55C, a load oko 75C, očekivano previše (no ipak manje nego sa stockom). Zatim sam probao Accelera S1 rev.1, no bio sam skeptičan prije montiranja pošto znam da paše na mali broj kartica. Kasnijim odmjeravanjem, rupe u kojem sam montirao Zalmana, odgovarale su i za S1. Nažalost, samo dvije dijagonalne, pa sam ga tako i montirao. Nisam stezao kao budala da se ne savije metalni nosač od S1-ice, i tako upogonio stvar. Kao što možete vidjeti idle čipa se kretao od oko 43-44C, a load je bio ravno 60C i nije mrdao više pod Kombustorom, znači u igrama bi vjerojatno bilo i manje. PCB i ostalo u prosjeku 10-ak stupnjeva manje od čipa. Na regulaciju i NVIO čip sam stavio par ježićaka, dok na memoriji nije ni potrebno. Inače nisam stavljao Deltu, nego neki 120mm ventilator na 1500rpm. Sad za 24/7 kad utišam ventilator na ispod 1000rpm temperature idlea su oko 48C, što je i dalje mnogo bolje od stocka ![]() ![]() ![]() ![]() Sjećam se da je i Halos stavljao S1-icu na, ako se ne varam 8800GTS G80... ne znam sad jesi li ti uspio napraviti kombinaciju montaže na sve četiri rupe? Ili si ti pak imao rev.2 sa setom rupa više? U svakom slučaju, nakon već nekog vremena S1-ica koja se polovna može naći i po 100-tinjak kuna može udahnuti novi život u G80 starkelje, koje i dan danas guraju igre na zavidnoj razini (uzevši starost od 4g+), što je lijepo za vidjeti ![]() Evo i par slikica da ne ostane sve na trkeljanju ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
muimerP
|
Da se javi jos jedan g80 rokfeler ![]() Temp su izvrsne, ja to znam iz prve ruke također, sjecas se 8800GTS 320 . Mislim da mi je idle bila oko 35 stupnjeva . ugl., sjecam se da mi se netko smijao kad sam spominjao kako cu puknut s1 na g80, evo im sad u lice! Ja sam također na GTXici vrtio, ali nisam previse imao vremena za testiranje. Imao sam gore i Accelero X1 , ali nije ju mogao ogladiti nikako...barem u load-u. 4 Godine + stara grafa, koja i dalje vrti igre na visokim postavkama, jednostavno priznajem, GTX/Ultra su kartice nad karticama ![]() http://www.njuskalo.hr/graficke-kart...t-oglas-385421 ![]() p.s. samo dvije rupe pašu, i sam vidiš da su dovoljne ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 30.06.2010. u 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
zanimljivo da Razeru ( 63mhz više ) još hladi niže nego meni ![]() ![]() hladim pomoću Accelero Xtreme 8800 možda je vrijeme da promjenim pastu. 3 godine prošlo edit. promjenio pastu MX-2 i dobio 1 stupanj niže lol ( na GPU dobro podmazao ravnomjerno ) ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 01.07.2010. u 01:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da sad ne otvaram novi thread, evo pitanje u ovom threadu iako ne mislim da to ima veze s karticom: Dakle posjedujem XFX-ovu 8800 GTX, i radim na Windows 7 32 bit... e sad problem mi je u tome, sta nakon sta san instalira WIN 7 dakle jel, on mi automatski instalira drajvere od grafe... ako ih pokusan maknit i onda restartam kompjuter on ih OPET sam vrati... ja sam skinia drajvere sa nvidiine stranice, te sam ih instalira, ali nemogu nikako dobit Cpanel ni nista da mi radi, isto ko da je nemam , ali mi igrice rade.... to me zivcira jer nemogu dobit cpanel nikako, niti mogu u GPU-z ocitat pola stvari, vjerojatno radi toga...u cemu bi moga bit problem? kako instalirat CISTE drajvere bez da mi WIN7 stavi nesto sam, fala puno unaprid !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo sve san počistia, i instalira ponovo, dobia san one informacije sta su mi falile u GPU-z , sad me zanima koji je ono registry fajl za oveclockanje u panelu ? (btw hvala na pomoci) edit: i kako napravit da recimo kad surfam i kad sam na desktopu mi smanji brzinu ventilatora/frekvencije, a u 3d "raspali" ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#690 |
.