|
![]() |
#3541 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
hm, ima nekih stvari, ali bas neznam kako rade... ako je za ts3, imas ovdje temu o overlayima... http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=47256 a spominju ti se playclaw, odnosno voipoverlay, koji nisu besplatni... http://www.voipoverlay.com/ i tsnotifier, koji meni recimo radi u cod4 i sa ts2 i ts3, ali ga nisam uspio osposobiti u bc2, a zna i PB malo kikat poradi njega... http://blog.cfxxl.de/
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3542 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3544 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Jej,sretan sam jer nisam jedini koji nakon zadnjeg patcha ima problem sa performansama.Izgleda je nešto sjebao zadnji patch. Klikni ovdje Rekao sam vam ja,poprave dve-tri stvari,sjebu sve ostalo.Ako sljedeći patch vrati,ili poboljša performanse,kupit ću BC2 key i poslat DiCE-u da mogu igrat i oni. ![]()
![]() |
![]() |
#3545 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
uf jucer sam se sa c4 malo igrao, palo je dosta vozila ![]() nego vezano za TS3, isprobao sam instalirati ovaj playclaw, kaze 15 dana trial (neznam sto ce biti poslije) i radi, ali sa nekim uvjetima... meni se izgleda ne podnosi sa xfire, igra se pokrene, pa srusi, nego moram pokrenuti igru kad je playclaw iskljucen, pa alt tab van i onda pokrenuti playclaw pa nakon par sekundi nazad u igru, OS WIN7 x64, i onda radi nego vi koji koristite ts3 jel vam ukljuceno da vam prica kad netko ulazi na server / kanal? zanimljiva stvar inace, a ukljucuje se pod settings - options - pa lijevo dolje notifications, pa gore pod sound pack iz padajuceg izbornika odabrati default text to speech. a kako zvuci vas nickname si provjerite i podesite na: self - set phonetic nickname
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3546 |
LateralusX
|
evo, nakon malo kemijanja, uspio sam srediti overlay TS3 u igri prvo treba instalirati PlayClaw (p.m.za download) onda treba ovo napraviti: http://www.playclaw.com/how-to-insta...lay-plugin.php i to radi u Battlefieldu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3548 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#3551 |
Guest
|
![]() koji retard, jedno 5 puta ga je ubilo dok nije skuzio UAV. srecom je sposoban pa se uspio izvuc, kriste mili sta majka rodi i posalje na internet... ![]() |
![]() |
![]() |
#3552 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
hehe dobar filmic vezano uz UAV jel se i dalje moze stavit c4 na UAV pa ga aktivirat iz daljine? Mislim da je neo il neko drugi isprobavo pa je reko da se vise to ne moze al nisam siguran, zaboravio sam kaj je reko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3553 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3554 |
Addicted to music.
|
I dalje plačem svaki put kad gledam ovaj video. ![]() Uglavnom,vezano za UAV.Pazi,ja uzmem UAV,ti nabacaš C4 na njega,staneš pored mene i štitiš mi leđa da me netko ne prikolje. Odletim di ih ima najviše,spustim se,pokojeg puknem elisom,oni pucaju u UAV (idioti) i naprave Hirošimu jer raznesu tvoj C4. ![]() EDiT: Ti dobiješ par killova,ja malo manje i bokić.
![]() |
![]() |
#3555 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
al mislim da to vise ne sljake jer je netko to probo dok smo igrali na isla inocentes na zadnjem dijelu mi bili att i stavio c4 na UAV i otpeljo je do A ili B i stiskali su ko ludi al ne dela ![]() Valjda su stavili da jedino mos aktivirat u nekom krugu od 50ak m (moja procijena) OFF: Mansky jel ti dolazis u ZG? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3556 |
Addicted to music.
|
Pročitaj moj post još jedanput brate. Da ti 'dešifriram' - ne moraš ništa aktivirati,njihovi meci će pokrenuti Hirošimu uništavajući moj UAV sa tvojim C4 na njemu,kada se spustim između njih. ![]() Mislim,to ti je čak i bolje,ne moraš čak ni klikat desni klik miša da bi aktivirao,samo plentaš C4 na UAV i piješ kavu čuvajući meni leđa :P OFF: Da,samo još nisam siguran točno kad,vjerujem do nedjelje.
![]() |
![]() |
#3557 |
LateralusX
|
bacite oko na http://www.battlefieldbadcompany2.com/downloads stavili su nove stvari za skinuti: Graphics Fankit (67mb)-tu ima svega lijepoga, svi .png-ovi oruzja, vozila, insigina, pinova...Map Kit (130mb)-sve mape u prilicno dobroj rezoluciji |
![]() |
![]() |
![]() |
#3558 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3559 |
Addicted to music.
|
Jep. Sad imamo novu taktiku kad dođu stranci disarmeat m-com,dignemo i njih i m-com u tri lijepe. ![]()
![]() |
![]() |
#3562 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Iako vjerujem da ima jaaaako slicnih situacija u pravoj igri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Addicted to music.
|
Aj ne kenjkajte sad. ![]() Koliko puta sam znao tim čučanjem sačuvati poziciju negdje u blzini m-coma,da ne bi vaše hladne guzičetine morale pretrčati sto metara. ![]() Sakrijem se negdje u blizini protivničkog m-coma i škiljim,hihihih.
![]() |
![]() |
#3566 |
Guest
|
usa mis u konobu ko ce ga sad istirat ![]() |
![]() |
![]() |
#3567 |
Addicted to music.
|
Ja ne idem UAV-om na brdo ubijat i klat kampere,pošaljem MAX-a radije. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3569 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Uav je odlicna stvar, imam sa njim vec 230 killova. Samo trebas nisaniti ispred njega ako trci, i nema sanse da ubijes nekog ako stoji iza i najmanjeg zaklona. Zato fino dodjes sa ledja uzmes perk za zoom i sa visine rokas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|