|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Modanje Gainward Ultre 2100 GS
Nedavno sam kupio gore navedenu graficku karticu, pa posto sam iz nje izvukao maximum : goood : koji daje sa stock hladjenjem, zanima me da li se isplati sa nje skidati defoultni hladnjak i stavljati hladnjak ZALMAN ZM80C-HP, sa ventilatorom ZALMAN ZM-OP1 80mm, 20-33db ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Bah, jos nitko: nono : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
gle...službeno Zalman ZM80C-HP i ZM80D-HP neće ići na 6800 kartice jer one nemaju potrebne rupe za montiranje....na neke kartice će ići no dali je tvoja među njima neznam jesi pogledao Arctic-Cooling NV5 silencer ???? ja sam JAKO zadovoljan s njim btw u principu ti novi hladnjak neće omogućiti veći overclock (bez dizanja voltaže GPUa) već da kartica radi na nižim temperaturama i da bude tiša |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Ako može stati zalman uzmi onda d verziju a onaj vent OP1 nemoj nikako uzimat jer je bučan kao da je tajfun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nisam još menjao cooler na grafulji, ali sam promenio termalnu pastu na core i memoriji, jer je ona sranje. Za sada je sve ok i manja je temperatura (pun gas 55-57) Zanima me samo, da li mi se artifakti pojavljuju na grafi kod nekih igara (npr HL2), zbog stavljanja postavki preko riva tunera na A1,16x1,6vp, tj. otkljucani su dodatni pipeline-ovi (default je A1,12x1,5vp) ili je to samo do overclocka :confused: Zadnje izmijenjeno od: Orthodox. 25.11.2004. u 09:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Moze se, samo pazi dal je isto ns memorija, ja sam zaboravio pogledat koja je kad sam skidao i stavljo pastu, a preljen sam da opet skidam i stavljam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Listajuci malo po stranim forumima, skontao sam da je HL2 jako osjetljiv engine, te i mali mod/clock zna praviti sranja. Odustao sam od promene biosa jer sam uze ovaj stari i povecao voltazu i sve radi ok ( a zasto kopati po onome sto radi kako treba? ![]() To malo artifakata me vise i ne nervira, jer se jaaako retko pojavljuju, a i posto igram piratski HL2, verovatno je i do toga, jer ovi jos uvjek nisu sredili kako treba kopiju, te je stalno nadograđuju. Steam ih ukopao dobrano ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|