|
![]() |
#3631 | |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3632 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ok, znaci plazma ni pod razno. idemo dalje. vidim da je izbor lcd-a iznad 82 cm poprilicno malen... gledam na nabavi.net svrstano na najtrazenije: http://www.nabava.net/philips-42pfl3...d__60429_p.php http://www.nabava.net/samsung-le40b5...d__46116_p.php razlika 5 centimetara, cijena je tu negdje... pretpostavljam da je philips kvalitetniji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3633 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3634 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3635 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ovo je super cifra, gledao uživo i slika je odlična, na strani 8 http://www.metro-cc.hr/katalozi/nonfood_09/index.html Panasonic TX-L42U10 IPS matrica full HD za 4800 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#3636 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam LG 32LF2510, pa me zanima može li se na njega spojiti 5.1 set Logitech X-530 ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3637 |
Premium
|
Prije svega pozdrav ekipi ![]() Treba mi preporuka za lcd tv-a za dnevnu sobu. Tv bi gledao s daljine od 3-4 metara,odgovarala bi mi 32" dijagonala. Želio bih da mi tv obavezno ima 3hdmi ulaza,mpeg4 DVB-T tuner,usb ulaz,pasala bi mi 1366 x 768 rezolucija(moze i full hd ako je moguce),takodjer bi zelio da osim slike i zvuk bude solidne kvalitete. Koristio bi ga za gledanje naših tv programa,ponekad gledanje divx i nekad 720p filmova,te bi ga možda nekad spojio na komp preko hdmi-a pa zaigrao igre poput Pes-a i sl. Mogao bi dat nekih MAXIMALNO 3500kn Molim vas da mi što prije odgovorite,jer mi je JAKO HITNO,tj. u zadnji trenutak sam odlučio da SUTRA idem po tv.. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3638 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3639 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3640 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3641 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Znači treba LCD, druga stvar je šta treba to da je dobar kod brzih pokreta, znači treba mu što veći 100Hz LCD. Daj reci do koje cijene je prijatelj spreman ići? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3642 |
aka orozinho
|
![]() |
![]() |
#3643 |
aka orozinho
|
jel mi moze netko objasnitit zasto hdmi kabal od 1 metar kosta 90ak kuna ,a u drugoj trg 3 metra hdmi kabla 80 kuna? jel ima kakve razlike u osim mozda proizvodjacu?
![]() |
![]() |
#3644 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3645 | |
aka orozinho
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3646 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo još jedne gluposti koju sam danas čuo vezano uz plazme. Neki "serviser" iz Zagreba rekao kolegici da nikako ne kupuje plazmu jer za njih nema dijelova, mogu se popravit samo dok traje garancija ![]() Ako rikne poslije garancije može bacit TV. ![]() ![]() Naravno, sad je 100% zagrizla samo za LCD Zadnje izmijenjeno od: simba. 04.05.2010. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3647 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ajme što se ovdje može sve čuti... u principu se može reći da se veći popravak plazme, a tako i lcd tv-a, nakon isteka garancije gotovo u pravilu ne isplati. ima drugih razloga, ali najbitinja je smjena i napredak tehnike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3648 | |
aka orozinho
|
Citiraj:
Jel ima netko kakav pametan savjet, ukoliko mi stvarno ne priznaju garanciju (nije jos 100% da nece) htio bih im se krvi napit. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3650 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3651 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ja na svojoj plazmi mogu reć da je sasvim ok gledanje običnog programa od 2.5-4 metra s obzirom na 42", što se tiče hd i full hd filmova još nemam priliku za tim, jedino preko kompjutera te mogu reći da je prilično super! Igre su isto jako dobre. Sad to treba samo isprobavat i sve će bit ok i naravno, nedostaje pravi zvuk!! Logitech Z-5500 kao neki HT i za computer gaming ili Panasonic HT. Jedini je problem što želim znat od tog dvoje ko ima veću kvalitetu i jačinu (glasnoću). Mislim Logitech, a on je i univerzalni (a stari). Inače da razjasnim, mogu reć da zahtjevam nešto tipa Cinestar u sobi. ![]() EDIT: A da se razumijemo...dakle, ni u ludilu receiver + zvučnici jer boli glava za to (1000€). Dosta mi je potrošnje. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 07.05.2010. u 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3652 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3653 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
onda nema smisla da ti ja objašnjavam zašto sam ja dao 200kn za 1 m HDMI.... ![]() vjerojatno ćeš ga uskoro baciti..jer tako su napravili skoro svi koje poznam sa onim vulgaris scartovima po 19 kn... al opet nije svaki TV za HDMI kabel od 39 ili 200kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3654 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Nevalja to ništa, trebao si uzet od Monster Cable-a, 1m je 250$, ali vrijedi svake lipe. Skin efekt je skroz neutraliziran jer ima 3 isprepletene 16-strane žice za svaku liniju, tako da su boje prirodnije, a slika nekako prozračnija i dublja i nema jitter efekata. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3655 | |||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Ukratko evo Vam C/P zaključka sa jednog testiranja: Citiraj:
![]() |
![]() |
#3656 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Dali mozes prognozirat koliko ce "trajat" moj 10 metarski sto guli hd signal vec 2 godine, a kupljen iz adm-a za 190kn. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3657 | |
aka orozinho
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3658 |
Guest
|
Par kablova koji ne mogu isporučiti full HD sadržaj zajedno sa audiom su samo iznimke koje potvrđuju pravilo. O skupljim rješenjima se može diskutirati samo na većim udaljenostima kada već može doći do gubitka podataka. Fora sa tim skupim kablovima je u tome da si neki ljudi koji ugrađuju iste u zid žele osigurati za budućnost te da ne moraju mjenjati za jednog dana quad HD ili kaj već. Pošto neki ljudi ne mogu shvatiti iz teksta ove stvari, evo i odličan test sa slikama da skuže o čemu se zapravo radi. http://gizmodo.com/266616/the-truth-about-monster-cable http://gizmodo.com/268788/the-truth-...keep-upusually http://gizmodo.com/282725/the-truth-...inale-part-iii |
![]() |
![]() |
#3659 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ima i na Hrvatskom. ![]() http://hdtelevizija.com/2009/11/28/t...alitete/all/1/
![]() |
#3660 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|