|
![]() |
#3453 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#3454 |
Addicted to music.
|
Jaoooooooo,prekosutra se ide po matičnu i složit ću komp,napokon -.- Nadam se da će sve šljakat,ali kako sam ja rođen pod sretnom zvijezdom,imam neki jebački osjećaj da će otić još nešto od hardwera. Jej. Eto,nadam se da vas u petak vidim na serveru i da pucamo. Voli vas Bojan. ![]()
![]() |
![]() |
#3455 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Kako su sa ovim zadnjim patchom shebali stvar sa helicima ![]() Igramo arica harbour i uzmem apache i krenem i ne mogu vjerovat kolko su ga usporili, imao sam osjecaj ko da vozim tanker a ne nekaj lagano i brzo. Neznam kakav je blackhawk jer njega jos nisam uspio vozit, al apache i hind su totalno sjebali. A posebna prica je trace dart, sada mogu i zmirecki pogoditi tenk na drugoj strani mape kako leti ko munja i opce nema drop ![]() Uzas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3458 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#3459 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Fraps sam po sebi oduzima pola fps-ova, ipak je to snimanje u realtimeu, šta si očekivao? Ja sam stavio sa max na medium/high postavke dok sam snimao i bilo je taman... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3460 |
Addicted to music.
|
Zato brat Triumph lijepo i glatko snimi video. ![]()
![]() |
![]() |
#3462 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
ja sam igrao na 4850, kad mi je crkla 8800gt i osla na reklamaciju.. uglavnom nisam bio zadovoljan... igrao sam na dx9, sve medium, 1920x1080, i bilo je oko 50-ak frameova, ali nekako mi je trzalo.. tu i tamo kad tenk neki rokne ili nes, palo bi i na 20 framova. na 8800gt mi je radilo nekako ljepse, fluidnije.. ostatak konfe ti je pod "moja masina" edit: vsync off, aa i af na minimumu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3463 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
a to je tu negdje ko meni ma dobro je neka sam bude preko 40 ja prezadovoljan grafa mi ide na reklamaciju pa cu se zezat sa 4850 neko vrijeme sigurno samo da mi igra radi ja presretan kako tako sve prihvacam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3464 |
only fool, not a horse
|
znam kako ti je.... valjda ces imat srece ko i ja, pa ce poslije reklamacije bit wooow.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3466 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3467 |
only fool, not a horse
|
ogromno... puno bolje dise, malo mi je bilo 512mb za ovaj monitor.. mislim nebi mi bilo malo da ju nisam dobio, al kad vec jesam, super je.. igram dx 9, sve na med, i ima od 80-100 framova, u prosjeku, sad ovisi dosta i koja je mapa, i jesi u nekom vozilu i to.. ali ne trza nista, glatko ide, stvaro rijetko da ode na 70.. na dx10 ide ko 8800gt na dx9, samo bez tolikih padova.. negdje od 40-60 frameova, isto sve na med.. ali puno duze ulazi u igru, i mape se duze loadaju.. neznam jel to popravio novi driver(10.4), jer vise nisam pokusavao dx10, i tako nisam eye-candy ovisnik, nego me hg-spot pocastio.. inace bi ostao na 8800gt.. jedino nisam jos odigrao neku drugu igru (dobro, igram tetris stalno, i dotu ponekad, al to bi i na mobitelu radilo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Addicted to music.
|
Nova matična je tu.Spojeno,radi.Temperature uredne.Još malo testiram,svi driveri su gore i tako.Skdam BFBC2 i nadam se pucanju večeras. Poželite mi sreću. Voli vas Bojan! ![]()
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 30.04.2010. u 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3470 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3471 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3472 |
Addicted to music.
|
Kučko. ![]() Vidimo se vrlo vjerojatno sljedeći tjedan na pivi. ![]() EDiT: NE VJERUJEM. Nakon osam stotina tisuća pokušaja,Neo-ST i ja smo frendovi u BC2.Zamisli,nisam igrao dva tjedna,danas piknem novu matičnu,složim sve,upalim BFBC2 - 1 zahtjev za prijateljstvo - Neo-ST. Ave DiCE,Ave! Fala k*rcu.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 30.04.2010. u 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3473 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
igram maloprije na PcE serveru,sveneki random likovi i naravno ja u losem timu,igra se laguna alta i ovi pocinju baserape,lik se napeljao sa tenkom skor u nasu bazu i stoji i samo puca,15 puta za redom me ubio,a nitko nemoze nista,kazem da nema baserapea,boli njega k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3474 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3475 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
a kako da mu molim te stavim c4 ako je ravno ispred mene i oko njega su četvorica inžinjera i jos jedan lik sa njim u tenku a prostora za flankanje nema zato sto se nalazi u mojoj bazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3476 |
Guest
|
jesi mu zapamtio nick? treba mu ban zalijepit. |
![]() |
![]() |
#3478 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Trebam pomoć Moram si saznat Guid a neće mi ga ispisat, da se prijavimo na CB Ladder Evo kako bi trebalo ići: http://www.pbbans.com/info-center-clientlog.html Napravim to, spojim se na server sa PBom, uđem u tim, bla bla bla, kada otvorim pbcl.cfg nema tamo nikakvih logova ispisanih -.- Pogledao sam i u PB folder ni tamo nema -.- Help plz Edit: Riješeno, ispisao mi se log file Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 01.05.2010. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3479 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Onda se fino može i banat bez upozorenja a ne ovako stalno pisati,stop base rape i sl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3480 |
Guest
|
pa pise lijepo PLAY FAIR. fair play sigurno nije spawn kempanje ni base rape, isto kao sto nije cheatanje i teamkillanje. |
![]() |
![]() |
|
|