|
![]() |
#1 |
Tualatin1.3GHz freak!
Datum registracije: May 2004
|
Riva TNT2 pitanjce...
Pozdrav narodu! E ovako, posjedujem gore navedenu karticu... radi se o Riva TNT2 Model 64/ 64 ćipu..... proizvodac je ASUS... e sad, je li itko na njoj radio neke moddove? Bilo softverske ili hardverske? Naime, ja sam fleshao BIOS, stavio jedan s370 kuler na nju, imam Coolbitse i sta bi se jos moglo dati? RivaTuner ne dolazi u obzir jer sam vec nekoliko puta s**** komp... ![]() ima netko neke voltage moddove ili sta vec? Ili neki link? Ajd pliz bilo koje savjete.... Pozdrav
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Pa iskreno, ja sam prije nekih 4 godine imao asusovu TNT2 ultra, 32MB, zvijer, 150/100, al činjenica stoji da neznam kakvim extremnim oc-om na toj kartici ne budeš osjetio nikakve pomake u performansama, jednostavno preslaba za današnje igre, a dovoljno jaka za stare (starije od 2-3 godine)... Ne obeshrabrujem te, ali oc te kartice je istovjetan nabrijavanju digitrona. Pusti je nek radi, jer raznim izlaganjem ekstremnim uvjetima samo ćeš povećat šanse da je "ubiješ". A sad za male novce možeš nabavit neku GF3/R9000 i sl. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tualatin1.3GHz freak!
|
Moja je ASUS AGP-V3800M sa navedenim ćipom... trenutno mi je na 175/165... ali ako stvarno netko ima bilo kakve ideje nek kaze... inace, kartica je strava ali ne kuzin zasto mogu nagurat karticu do 400/370 ako ne ide ni do 200/200.... ali svejedno, ocu OC-at ovu karticu!! ![]() bilo kakvi savjeti su dobrodosli... Pozdrav
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
sje... 9600 sad imam TNT2 16MB.... dok ne nabavim nesto blje.... nije to losa kartica samo ju je vrijeme zgazilo... (za silu jako dobra) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tualatin1.3GHz freak!
|
MA to su ti zakon kartice!! Moja je 32MB... jesi sta modificirao na njoj? Pozdrav
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
Baš si gruntam...kome prodati ...GF2 Ti..(128 bita !) kada ono naletim na tebe.. te zanima !?..odlična kartica...eventualno kaj za zamjenu... naravno ako si stvarno okolica Ri.....npr Crikva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tualatin1.3GHz freak!
|
Tocnije, Cres.... ![]()
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
OK kada zapuše bura priredi mrežu ! bacam u 5 ujutro...trebala bi stići do 5.10 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|