|
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
new dacia sandero... great, moving on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#996 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
I najškodljiviji čovjek možda je još uvijek najkorisniji od svih u pogledu održanja vrste; jer svojim djelovanjem on uzdržava u sebi ili u drugima nagone bez kojih bi ljudstvo već odavno bilo malaksalo i istrunulo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Polako se zahuktava situacija sa TGom, jedino što će mo od ove sezone morat čekat sat vremena duže jer se emitira od 9 sati po novome. A ove sheme sa Stigom na google mapsu, prebrutalno ![]() Stig u legolandu http://static.finalgear.com/site/new...d2-520x291.jpg http://static.finalgear.com/site/new...d8-520x325.jpg http://static.finalgear.com/site/new...legoland12.jpg Naravno da neće, dovoljno je pogledat TG Australia, a bome i FG koji nekad čak i imaju bolji izbor testova, al voditelji ![]() Ovo je trojka koja će vodit TGUSA ![]()
![]() |
#999 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Prilično sam optimističan, obzirom da je Ferrara j...no bolesni luđak iz Learyeve ekipe, a bucko s naočalama je ko stvoren da zauzme mjesto Jamesa Maya kao glavnu metu zahebancije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
OMG, thats the funky shit
|
![]() |
#1001 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Premium moderator
|
Jedna preporuka, nisam vidio da je netko spomenuo: GT Channel Osobno su mi još bolji od Top Geara, iako je Top Gear klasa za sebe. Emisije se razlikuju u samim konceptima jer tu profesionalni vozači (od kojih su neki legende japanske pa i svjetske scene) nemilice gaze različite automobile u utrkama, preko tunera do tvorničkih automobila na Tsukubi, Gunsai Touge, Suzuki i drugim japanskim i nejapanskim stazama. Naravno, možete ih pratiti i na YouTubeu ![]() EDIT: evo neke preporuke vezane uz GT Channel: Battles at 10 000 RPM Team NA vs. Team Turbo Super Sedan Battle (Porsche 911, Panamera Turbo, Audi S8, E63 AMG) Touge Battle (MCR R34 GT-R vs. RE Amemiya RX-7)
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 16.05.2010. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ajmo rang lista najboljih epizoda Top Geara (sezona 1-14 ![]() Meni osobno je najbolja ona kad sva trojica idu u Ameriku, Clarkson uzme Corvette ZR1, May uzme Cadillaca CTSV a Hammondu nisu dali Dodgea Challengera jer TG uvijek loše ocijeni Chryslera (koji pravi Challengera) pa su pljunuli 50 000 $ da kupe svoga Challengera ![]() Druga najbolja - road trip sa jedne obale Japana na drugu kad Clarkson ima Nissan GTR a May i Hammond moraju gradskim prijevozom, odnosno bullet trainom stići na drugu obalu prije njega ![]() I treča kad svi kupe Alfe od 1000 funti i probaju upasti na ocijenjivanje najljepših Alfi Romea ![]() A oni u izudaranim krševima
![]() |
#1004 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
meni je jedna od najjacih kad je gost Paul McKenna i hipnotizira hammonda EPIC ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1005 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
men je cijela 4. sezona do jaja ![]() 1. ep - db9 vs vlak 2. ep - slr meclaren 3. ep - gt3rs vs 360cs 4. ep - carrera gt ... 5., 6. i 7. sezona je isto ludilo... a ove nove, jesu smjesne i sve... al nije to "to" ![]() ako moram izabrat samo 1 ep. onda je to: S04xE04 - porsche carrera gt - audi a8 tdi v8 - u "24" stilu - pikado s autima - evo vs sti - po ko zna koji put ![]() - ronnie o'sullivan |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jok, to je sve slabo u odnosu na epizodu gdje idu po africi s starim autima. na to sam se ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Upravo sam u zadnjih par dana pogledao sve challenge koje su ikad snimili te sve speciale....tolko sam se nasmijao da su mi suze isle Botswana special ultimativno najbolji |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
|
Da, Botswana je epski special ![]() ![]() Mayu stavljaju kravlju glavu u gepek, odreske u motor, vrata, ispod sica i kravlje zvono ispod auta ![]() ![]() JA sam se trgao od smijeha. Daleko najjača scena kad su kampirali: Clarkson i Hammond idu staviti Mayu mrtvu lešinu u šator Clarkson: "its the second on the left" uđu u šator, stave lešinu Hammond: "wait, thats my bag, whats my bag doing in May's ten..........." a Clarkson u smijeh ![]() Prekočio sam se od smijeha ![]()
![]() |
#1012 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1016 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mislis da ti je tesko? Kak mislis kak je meni kad imam sve kaj su ikada snimili na hardu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
yaay |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Btw. izgleda da započinju penjanjem na islandski vulkan. Citiraj:
http://www.enginelounge.com/wp-conte...ar-Volcano.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
|
Vjerovatno ću pogledati taj Island, ali onda ću ih staviti na pauzu dok se ne nakupi materijala ![]() Naravno, dok budu na pauzi nove epizode gledat će se stari specijali (over and over again) i ostale epizode ![]() Nema, apsolutno nema bolje i smješnije emisije, ja se kočim od smijeha u svakoj epizodi. Epski trojac za epsku emisiju. Neki dan opet pogledao sve specijale, Bolivia, USA i Botswana su van kategorije, Polar mi jedino nije nešto...
![]() |
|
|