|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Preporuka printabilnih DVD-a?
Trebao bih napraviti veću seriju reklamnih DVD-a, pa me zanima koji medij predlažete? Medij treba biti fullprintable i da na printabilnoj površini nije brendiran kao npr Verbatim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
ja koristim samo Verbatim,nekako mi je najkvalitetniji od do sad koristenih medija.. imam Canon printer i najbolje mi isprintava na njima.. probaj traziti printabilne cd.e koji se prodaju rifuso,losije su kvalitete ali opet te boli briga kad su za reklamu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Da, di ces bolju reklamu nego kad dobijes pokvareni mediji... Koliko znam Verbatim samo napise svoj naziv malim slovima kod sredine DVD-a, ne znam zbog cega bi ti to smetalo, i dalje mozes normalno po njima printati, a da su najkvalitetniji - jesu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Nekvare se mediji samo uporabom, on može biti pokvaren još upakovan, ako imaš 50 jeftinih medija velike su šanse da će njih 5 biti škart. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Znam da Princo napiše ime skroz unutar onog prozirnod dijela na kojem Traxdata ima upisani serijski broj medija, dok Verbatim ima ime i brzinu snimanja napisanu na printabilni dio a to onda ne izgleda "profesionalno" kada nekome daš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Pa eto, onda si si sam odgovorio, Princo ili Traxdata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Koji su kvalitetniji? Cijena im je skoro ista |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trax
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Kroz komp mi je prošla cijela paleta Pioneerovih DVD pržilica, par Liteona (smeće), dva Asusa (tak-tak) i NEC (smeće). Imam Pixmu ip4200. Na Traxdatu se bolje printa, a i ima glatku površinu što je bitno za autoradio, budući da hrapavi Verbatimi npr. mogu zapinjati za onaj tepih na slotu od nekih autoradija. Verbatim je bolji medij. Traxdata je IMHO nešto slabiji medij. Traxdata dual-layer je smeće (i printabilni i obični). Nikad ne pržim na najvećim brzinama (obično na 4x). Princo izbjegavam u širokom luku. Njih sam pržio još od 1998.(CD), a kasnije i DVD. Neki su požutili nakon nekog vremena i večina ih ne nečitljiva. S njima nema nekog pravila. Čitljivost više ovisi o seriji nego o godištu. U autoradiju se spigaju od vručine. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|