|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
printer do 500kn
Trebam kupit 2 printera (jedan meni jedan djevojci) Meni treba printer za fotografije, printanje a mogao bi i scaner imat. Njoj nije potrebno da ima za fotke, ali nije ni naodmet. volio bi da nema skupe tinte. Gledam po forumu i vidim da ima finti ko u priči, cis? mislio sam možda uzet sx115 pa koristit zamjense tinte na njemu, ali to je prije nego što sam uoće vidio taj is. adriatix, kakava je to fima jel ima tko iskustva s njima? Do sad sam ima hp deskjet 970Cxi koji je stvarno jako star i došlo je vrijeme da ga zamjenim, ovaj printer je stvarno odradio posla i još uvijek radi ko zmaj. Koliko sam skužio Cannon i Epson su najisplativiji što se tinti tiče. Oba printera su za kućnu upotrebu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Odnosno pročitaj si ovaj prilog možda te prosvjetli http://www.adriatix.hr/A_PROIZVODI/A...Jet%203420.htm Zadnje izmijenjeno od: Adriatix. 06.04.2010. u 12:23. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Pozdrav! Mene isto muči koji printer kupiti. Išao bi negdje do max. 400 kuna. Molim vas da mi preporučite nešto kvalitetno (kvaliteta ispisa, solidna brzina, mogućnost printanja malo debljeg papira i po mogućnosti da tinta traje dosta dugo, a opet da zamjenske tinte nisu jako skupe). Znači nešto tipa marke HP,Canon,Epson da je 3 u 1 kao skener,kopirka i printer. Unaprijed hvala!
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
1. Canon iP 1800 + CISS == cca 700 kn 2. Epson DX 4450 ili sl trajne kazete == cca 800 kn 3. Neki Low Cost HP + Trajne glave == cca 350 - 550 kn Sve su te opcije vrlo slične po trošku za pojedini otisk. Međutim životni vijek svih tih uređaje u prosjeku je 5 - 6 K otisaka. Od tih opcija 1 i 2 su prilično poznate, dot je opcija 3 vrlo nova. Upravo vruća. Odnosno ukoliko se jećate Canona iP 1500 sa trajnom glavom, e onda vam ova opcija nešto slično uz prednost da su u ovom slučaju HP trajne glave komercijalno dostupne izvan HP ovog upliva. I cijeli ovaj koncept sa HP Trajnim glavama je zamišljen tako da se revitaliziraju pouzdani i kvalitetni HP printeri koji zahvaljujući HP politici skupih glava za jednokratnu upotrbu završavaju u rashodu. Znači potržite po firmama neki kvalitetan HP printer što su ga uvažena gospoda iz objesti otpisala a odradio je tek nekih 2- 3 k otsaka, a životni vijek mu je 50 K i ugradite mu novu Trajnu glavu i evo vas u sedlu uz minimalni trošak. U suštini lako dođete do za današnja mjerila do profesionalnog uređaja životnog vijeka 50 k otisaka za bagatelu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Hvala na preporuci, ali mi ne treba nešto profesionalno i skuplje od 400 kuna. Treba mi nešto za doma i uredske stvari. Snaći ću se već. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|