|
![]() |
#2761 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
jedan udje, a ostali u search game ffa, i kad je u lobbyu za trazit druge igrace, tada se joinas-te... Mi znamo bacit nas 8 na ffa, na publicu.
![]() |
![]() |
#2762 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
U zadnje vrijeme mi se dešava da nekada TDM (obični i mercenary) zeza. Tj. svaki put upadnem na server gdje ne mogu hodati... Izađem, i opet u isti me ubaci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2763 |
Premium
|
To je pokusaj hackovanog servera, ali ocito host nije bas vican izradi istog ![]()
![]() |
#2764 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Izgleda je Infinity Ward u problemima, prijeti im raspad studija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
I ovo samo potvrđuje onu dobru staru: Ne mijenjaj ono što funkcionira. Dobili su šta su tražili. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2766 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#2767 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Distance traveled: 3m ![]()
![]() |
![]() |
#2769 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
DLC se moze pre-kupiti: Pre-Purchase Call of Duty: Modern Warfare 2 - Stimulus Map Pack DLC nemojte sad flejmat, samo stavljam info., mislim da smo komentare o cijeni prozvakali 10000000 puta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2771 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Vjerojatnost da ce nesto promjeniti u patchu je jednaka 1:100000. Nije njih briga,ubrali decki lovu,meni igra ne smeta,naviko sam,najgore je oko 20-30 levela kad pocnes igrati,kad ti dosadi igra,dok prvih 20levela se divis svim novostima. Nakon ove krize kad se naviknes na noob friendly smeca igra je sasvim ok. Sad je trenutno ipak igram na PS3,dok mi ova na steamu stoji negdje 15lvl. Nuke na PS3 sam dobio 1 put,underpass je mapa gdje sam dobio taj nuke,a tamo sam dvaputa imao chopper i par puta harrier,uglavnom tad sam iso na nuke,no ne patim za tim. Uglavnom,danas sam otkrio uber kul klasu,s tim da se puno trci,odlicna za FFA. Primary: UMP45 + Silencer + FMJ Secondary: Ranger + Akimbo + FMJ Perk 1: Bling Pro Perk 2: Stopping Power Pro Perk 3: Ninja Pro Equipment: Semtex Special Grenade: Flash 2x Moze i Model 1887 umjesto Rangera. Uglavnom ovo je "razbijacka" klasa,da ne pricam kako likovi padaju s 3 metka na Core modeu,dok na HCu s 1. I klasa je za rush uglavnom,Ranger za blizinu i kuce,a i kad ponestane metaka na UMP,a UMP zasrednje udaljenosti. U FFA sam igrao s ovom klasom 4 meca i sva cetiri zaredom dobio,ostao sam iznenaden,inace ne igram bas FFA i ne bas Core,ali decke sam bez pol frke ostavljao na 10killova. Uz to si stavite prikladan Killstreak,preporucam Care Package-Predator-Harrier. FFA je kratak mec tako da ne ciljajte na choppera,care da navucete par njubeka na njega,predator da pocistite tu i tamo kojeg kempera,a harrier da nabaci koji kill. Uglavnom,killstreakovi koji vam oduzimaju sto manje vremena,treba se micati stalno,mozei UAV umjesto carea ili pak pave low ako tako daleko ciljate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja manje FFA mape igram sa: MP5K + holographic PP2000 akimbo ![]() Claymore Stun x2 Scavenger Pro Stopping Power Pro SitRep Pro (bolesno dobar perk kad se pro otključa - enemy footsteps louder, sad sam sa tim navikao igrati i jako pomaže, više nego bilo koji ostali treči perk) Inače sam igrao sa Vectorom ali mi je sad MP5K puno bolji, fantastičan SMG Dok veće FFA mape igram sa assault puškama - M4, M16, ACR ili SCAR (još ganjam Fall Camo) sa Magnumom ili M9 u gotovo istoj kombinaciji equipmenta i perkova. Kod HCa naravno mičem Stopping Power is stavljam neki korisniji perk.
![]() |
#2773 |
Bazinga
|
Ja svoju ipak odlučio ne prodat. Tu i tam se malo zaletim da se malo opustim i tak... malo po malo ću doć do 10 prestige. Ali do tad će već izać MW4 ![]() Nego htio sam reć u vezi ovog DLC-a, hmmm, možda ga i uzmem ak će biti koji vikend na popustu. Nije da sad cjepidlačim za nekih 20kn snižene cijene, ali ne igram tak prečesto pa ću malo uštedit ![]() Btw. nisam baš na ti sa steamom, jel uopće postoje vikend popusti za DLC?
![]() |
#2775 |
Premium
|
Evo, koliko sam igrao, dosao sam i do 10. prestigea. Igra mi je dobra, zao mi je sto nema dedicated servera, ali eto. Problem nastaje, i to veliki, sta sve vrvi od cheatera. Zadnjih ~misec dana se nagomilalo, a u zadnja 2 tjedna mozda svaku 7 partiju NE BUDE WH. Jedonstavno sam rekao da necu dati ni kune dok je stanje takvo. Nisu zasluzili te novce, a znam da nisam jedini koji tako misli.
![]() |
#2776 |
|
Ti baš imaš peh ![]() Ja sam dana igrao cca 5-6 sati i naišao na možda 3 hackera u tih... 60-ak partija Lagano sam izašao uz pozdrave njegovoj majci i amen ![]() Samo što je bilo boosterana FFA... majku im spominjem, danas je bio lov, čim vidim sumnjim score odmah trčim prema mjestima di se boosteri okupljaju, a naučio sam ih večinu na mapama, sletim se i napunim ih olovom za 2 života, postavljam claymorice, oni se vrate i... surprize!!! ![]()
![]() |
#2779 |
|
Dvojica uđu na FFA (dogovorno), sakriju se negdje što dalje od svih, jedan ima tactical insertion, baci ga, ovaj drugi, metar od njega ga ubije, ovaj se spawna, baci tactical i ovaj ga opet ubije, spawn, tactical i opet ga ovaj ubije, tako da nakon 3 minute ima Chopper Gunnera ili Pave Low, i tako ide do Nukea, 25:0, stoji na jednom mjestu i ovaj sa kojim se dogovorio samo umire, baca tactical insertion i opet ga ovaj ubije. Boosteri me više živciraju nego cheateri, ali dobro je pa znam mjesta na mapama di se skrivaju pa ih često posjetim i majkicu im spominjem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Sb8tigpbmGE http://www.youtube.com/watch?v=F2bkZ...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=4CR6T...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=ta-qc...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=0EfSP...eature=related Booster hunter ![]()
![]() |
#2780 |
Bazinga
|
Aha, fala. Inače čul sam za to, ali nisam znal da se to tak zove. A između ostalog nisam se imao prilike sresti s tim u samoj igri.
![]() |
#2781 |
|
Najčešče budu na FFA Inače, sigurno si se negdje susreo sa njima ali ih nisi primjetio, rijetko ih se primjeti nažalost, ja pratim score i ak vidim nešt sumnjivo idem ih lovit ![]() Inače, danas na Quarryu na FFA naletili na cheatera, kako smo se svi smijali ![]() Lik sa WH i AUGBAR puškom, toliko je loš da to nije za vjerovat ![]() Završio je sa K/D 30:20 ![]() ![]() Toliko smo ga isprdali da se lik pokupio i otišao Enivejz, danas sam opet na Rundown mapi dobio Nuke ![]() Famas i Claymorice su bili glavni protagonisti ![]()
![]() |
#2782 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2783 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
da ja nekaj pitam... danas od korisnika s foruma uzeo MW2... on je to regao na steam a ja imam i svoj steam acc... pa sad, jel moguce SN od MW2 nekako transferirati na moj? ili mi je najbolje da jednostavno promjenim kontakt podatke od njegovog acc-a na steamu pa da mail bude moj i pass moj? e da... dosad (sram me bilo) imao sam "crnu" verziju MW2... sad kad sam ubo orginal, jel trebam kak reinstalirat to sve ili mogu samo negdje upisat SN pa da sve radi kako treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2784 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2785 |
|
Sutra je 4.5 ![]() Izlazi Stimulus ![]() Ja sam isto neki dan preorder napravio za 13.50€ , baš me zanima u koliko sati se otključava. EDIT: Sad baš gledam: "This game will unlock in approximately 1 day and 2 hours", znači, tek sutra oko 19-20 h Ja sam se nadao u ponoć ![]() Trenutno 70 lvl. četvrtog Prestigea, dalje mislim da neću ići u prestige, a sutra roštiljada po Overgrownu ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.05.2010. u 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Bazinga
|
Jel to samo meni, ili još nekom steam update-a neke stvari vezane uz igru? Kolko vidim skida update velik skoro 12 gigi. Ne kužim, niš nisam dirao, samo mi se to pojavilo dok sam upalio komp. EDIT: Evo sad vidim, restartao steam pa vidio promjene. Nego vidim da ima kao neki novi gametype, "hardcore". Ali naravno piše da je potrebano skinut stimulus package. E hammer, ajde kad ćeš ti skinut to, javi dojmove, možda i ja odlučim kupit ![]()
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 04.05.2010. u 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 |
|
Ma evo čekam već sat vremena, neznam ni kad će se instalirati, valjd on već skida, 142.8 MB velik update, stoji na 142.5 MB već dugo. Neznam ni sam, nigdje niš nepiše, kad hoću pokrenuti igru piše "this game is curently unavailable, try again later" A sutra radim cijeli dan, tak da ću tek navečer moći nabaciti koji feedback. EDIT. Evo restartao steam, ono mi je prvo updateao SP. Sad mi počeo updateati MP, 344 MB velik. Ode se otuširati pa cu vidjeti ![]()
![]() |
#2790 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Grrr skinuo mi update i sad mi kaže da mi patch_mp.ff ne valja. EDIT: Malo sam se potrudio i izguglao. Patch 1.1.195 dl
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 04.05.2010. u 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|