|
![]() |
#841 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
@edit rezultat modanja - 0 bodova pokrene, odvrti i prikaze naziv Priboi Story, dodje do onog Asus bla,bla i stane i ni makac ![]() ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 26.04.2010. u 00:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#842 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
No ja i dalje imam velki problem - ne želi mi loadati saveove, ruši se kad otvaram save,a kad otvaaram novu igru radi normalno. Također loadanje savea iz igre radi ok, samo ne smijem igru zatvorit jer kod novog ulaska se skrši pri otvaranju saveova. Također, loadanje dugo traje, i tu i tamo mod trza (radeon 3850, dual core 3.0 ghz, 4 gb rama,medium settings, 1024x768). Sve skupa lijepo izgleda, još da nema prblema sa saveovima... Još nisam uspio otići malo dalje da kažem koju riječ i o priči, valjda budem uspio odigrati... Nisam daleko došao zbog toga, pa evo par sličica s početka. Početni outpost - ulazak u Zonu i pogled prema putu do sela u cordonu: ![]() Ulazak u selo u Cordonu: ![]() Sidorovichev bunker: ![]() ![]() Ovako izgleda prolazak kroz ozračeno područje: ![]() A evo i malo inventara s početka - s cigaretama i tuna konzervama ![]() ![]()
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 26.04.2010. u 08:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nije loše, dapače, lijepo izgleda ![]() ma ja ću napraviti sljedeće, imam Game particiju na sistemskom disku od 600GB. Instalirat ću friški S.T.A.L.K.E.R. - Soc i onda ću tu frišku instalaciju kopirat 6-7 puta po disku i dodavat folderima samo LUKR, CM2009, LA2010 i tako to, i u svaki upatchirat neki mod ![]() izgleda da kad jednom spatchas sa jednim modom, da kad ga makneš, nemaš više čistu instalaciju. stoga mi se to čini kao jedino dobro riješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kad sam obrisao game data folder i stavio cijeli game data folder od Priboi moda, ond aje prošljakalo iz prve, nisam reinstalirao igru. Jedino još nisam skužio zašto ne može pokrenuti saveanu igru...
![]() |
![]() |
#845 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Lijepo to izgleda ![]() Ali kod mene nije bio u pitanju nikakav zaostatak moda. Sve sam napravio po PS-u ![]() @edit palo mi je sad na pamet, STALKER i u Documentsima radi svoj folder (u XP -All user) mozda bi brisanje toga pomoglo. Probat cu a u W7 cu ponovo sve obrisati pa opet probati
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 26.04.2010. u 10:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Premium
|
Citiraj:
Po svemu sudeći, u ovom modu ima dva-tri sata igranja minimalno, a je nes tignem to potegnut u komadu tako da mi je nezgodno držat igru u pozadini tjedan dana ![]() Još ako se zalomi koji restart ili neka greška u windowsima, da vidiš veselja ![]()
![]() |
![]() |
#849 |
herr Flick
|
![]() uspio sam dignut Priboi i odigrao pocetni dio. U W7 sam obrisao u Users->Public->Public Document sve sto se ticalo SoC (zbog toga mi nije htio prije), instalirao cisti SoC, ubacio gamedata i radi sve kako treba. Bez trzanja, save radi normalno ![]() Nastavak igre sutra (radim nocas) bacim i koji SS
![]() |
#850 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#851 |
Premium
|
Samo da podsjetim,danas se obilježava 24 godine katastrofe koja je odnjela u grob više ljudi nego smo ih mi do sad smaknuli u "Zoni". http://en.wikipedia.org/wiki/Chernobyl_disaster ..a nama dala fantastičnu igru (i tu i tamo netko svijetli u mraku od nas) |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 | |
herr Flick
|
Citiraj:
http://www.stalker-game.com/en/?page=soundtrack http://stalker.filefront.com/file/ST...sic_2003;33723
![]() |
![]() |
#853 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Počivali u miru svi koji su zbog toga nastradali i oni kojima koji su umrli u mukama nakon što su golim rukama kopali ispod reaktora da ne dođe do druge eksplozije koja bi sravnala bjelorusiju, ukrajnu i poljsku i potrovala ostatak europe, da je radioaktivna magma došla do podzemnih voda ![]() Kamikaze u pravom smislu riječi ![]() R.I.P. http://en.wikipedia.org/wiki/Deaths_...nobyl_disaster Zadnje izmijenjeno od: Brko. 26.04.2010. u 23:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
herr Flick
|
Citiraj:
r.i.p.
![]() |
![]() |
#855 |
herr Flick
|
Nisam ovo htio stavljati zajedno sa R.I.P.-pm Par SS-ova ![]() ![]() ![]() ![]() sve divno sve krasno ali problemi sa save pozicijama. Igra sejva ali kad me skelje pa zelim ponovo krenuti sa save pozicije ili kada tek pokrenem igru i zelim nastaviti sa zadnje save pozicije sve pada. Srusi se i nema druge vec krenuti od pocetka. Nisam jos stigao do druge mape (Garbage) da vidim hoce li se isto dogoditi ali u tom slucaju preostaje odigrati u jednom dahu bez da me ubiju ili skinuti mod ![]() @edit mozda sam rijesio, treba instalirati patcheve http://stalker.filefront.com/file/ST...Story_11;93629 http://stalker.filefront.com/file/Pr...r_10005;102753 za sada mi radi, vidjet cu kasnije kako ce se ponasati. Obratite paznju koju verziju igre imate (ovdje su svi patchevi) http://stalker.filefront.com/files/s...+story#results @edit 2 patchevi su ono sto je falilo. Konacno radi kako treba i sa sejvovima nema problema. Nema vise rusenja igre, stabilna je i brze se ucitava od originala Moja preporuka
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 27.04.2010. u 22:52. Razlog: linkovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
herr Flick
|
Ja sam dosao do Garbagea, tu se malo natjeravam sa Banditima (tradicionalnim neprijateljima) a malo zam zasao i u Agroprom. Tamo su me srdacno docekali Monoliti i isprasili guzicu ![]() ![]() Sve u svemu za sada dobar dojam. Ima nesto novih oruzja, jedini hendikep u pocetku je sto nema Sidorovica pa nemam kome prodavati toliko nakupljeno oruzje osim Stalkerima, vojsci ali imaju limitirane budjete. Love imam ali nemam sto kupiti (za sada) ali valjda ce biti koji trgovac negdje. Nastavak popodne ![]()
![]() |
#858 |
Antimićanin
|
zvuči zanimljivo ![]() jer ako me pamćenje služi. Prvo su tamo bili Duty, a onda nakon njih Armija. a pošto je Soc neki bazni time-line, monolitovaca nakon toga nema više nigdje osim u Pripyatu i oko CNPP. sve u svemu jako zanimljivo. skidam ovaj mod popodne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Nije loše samo malo čudno u ulozi vojnika i početak iz vojne baze ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() Danas popodne sam malo procesljao Agroprom (vratio se osvetiti prijasnje ponizenje ![]() iako to meni ne utjece na zanimljivost. Vodio sam sa njima teski boj ![]() ![]() Nisam odolio pa sam i tu malo povecao nosivost, znaci radi u svakom modu. Nacin sam vec opisao. Sad nosim dosta toga za prodaju, jos da nadjem i Tradera bit ce para ko blata @Joz@ kako je neces moci nikome dati ? zadatak je da skupis 20 boca i odneses ih majoru ispicuturi na pocetku igre. Ili on zaj***e stvar pa onda nemas kome dati ? U tom slucaju naloces se ko svinja i na spavanac ![]()
![]() |
![]() |
#864 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
herr Flick
|
![]() |
#867 |
Premium
|
Mod ti u proncipu traje kao i cijeli SoC u smislu prelaska mapa. Uz razliku da ovdje nakon što na početku nađeš Sidorovičev kofer imaš neograničeno kretanje i prelaženje iz mape u mapu (nema zadataka kao uvjeta). Plus što nema puno side misija i što već znaš mape pa je zato kraće.
![]() |
#868 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#869 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma probao sam, sjetio sam se ali neotvaraju se vrati bilo šta da ukucam našao sam par stvari(papiri i usb) gdje kaže da je broj promjenjen ![]() Ali nigdje nepiše neki drugi ili navodi šta i kako dalje? Uglavnom hvala, otišo sam dalje do Yantar-a malo se napucavati valjda netko zna rješenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Ja sam u Agropromu isao u tunel prvenstveno da prodjem u bazu Mercova i isao sam uobicajno tamo gdje se nadje Strelokov PDA. Nasao sam samo jedam Kalas i nesto municije ali PDA ne. Vjerojatno to u Priboju nije ni bitno pa je moguce da i ovo sto ti spominjes ne treba. Ako broja nema kod onog mrtvog znanstvenika vjerojatno to Priboi ni ne trazi za prolaz dalje. Taj mod mi vise nalici na trening u napucavanju, protivnici su opako precizni tako da su me u pocetku upucali sa pistoljem sa dosta velike razdaljine, wtf ? hehe, nasao sam Vintar i sada je prica ponesto drukcija. Nasao i Tradera pa lova kaplje na sve strane, nesto i kod Profesora u Yantaru pa se da prezivjeti ![]()
![]() |
![]() |
|
|