|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Jan 2009
|
pomoć, grafička za laptop
poz, imam laptop HP 6830s, (3gb rama, 320gb hdd, 2.16gh dualcore proc) sa ramima sam trenutno zadovoljan ali s grafom nisam. predjimo na problem. kupio bih neku novu grafu za laptop jer ova koju trenutno imam (ATI Mobility Radeon HD 3430) (256mb) nemoze pokretati crysis warhead ni u low rezama. stoga sam odlucio kupiti novu grafu pa me zanima koju bih grafu mogo kupiti od 512-1024mb koja bi vrtila crysis, a da mi ne sprzi proc, mbo ili nekaj trece. znaci trebam svu pomoc za tu grafu. bilokakvi savjeti su dobrodosli. hvala. Zadnje izmijenjeno od: With Skill. 18.04.2010. u 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Odgovarala bi ti GF8xxx/9xxx ili HD45(6)xx/5xxx. Evo ti lista po jakosti, nađi par komada i onda u šoping na ebay. http://www.notebookcheck.net/Compari...rds.130.0.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: With Skill. 20.04.2010. u 00:35. Razlog: krivo napisano slovo :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kud si se uhvatio Krize. Za nju nije dovoljna ni desktop HD5970/GTX480 jer je igra katastrofalno optimizirana. Moraš voditi računa i o tome da jaka grafa zahtjeva i jak proc što nije tvoj slučaj. Traži min. HD45xx ili GF9600GT od 512Mb.
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Dec 2008
|
e grafu imas ovdje za kupiti i detaljne upute http://www.mxm-upgrade.com/ no prvo vidi koji ti je utor u lapu za grafu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
sve bi to lijepo odgovaralo, ali hoće li novu grafu podnesti adapter? Ipak jača grafa više struje, a što je sa grijanjem? Veća grafa tj mxmIII veći prostor zauzima i neće pasat hladnjak... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja mislim da iako nije integrirana grafa, ti nemas mxm slot i samim time nemas mogucnost nadogradnje, pogotovo ako imas samo jedan hladnjak na lapu a mislim da imas.
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Dec 2008
|
grafa nije intergriran a za utor nek pogleda na laptopu ako ima, nek otvori laptop onaj dole poklopac i skine hladnjak |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|