Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.12.2004., 15:27   #1
Sajgon
Registered User

Datum registracije: Dec 2004
Question Practica digitalci

Pozdrav svima.
Zna li neko nešto generalno o Practica digitalnim aparatima tipa: cena, kvalitet...? Isplati li se uopšte kupovati ove digitalce?
Staro 02.12.2004., 00:46   #2
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Evo ti link pa pogledaj za neke modele ima i opis ovdje
Ja osobno nisam cuo za njih i nigdje u Hrvatskoj ih nema za kupit. Sve o digitalcima imas u Bug-u broj 139 lipanj/2004.
Malo si neobicno pitanje postavio.Kupujes digitalca,zelis samo znat cijene ili sta?
Ja osobno imam Olympus camedia C-460 Zoom i odlican je kupio sam ga u USA gotovo duplo jeftinije - kod nas je 2300kn tamo 230dolara.Zaboravi Practicu pogledaj Sony.Olympus,Kodak,Cannon,Fujifilm to su digitalci.
Oglas

Oglas
Staro 02.12.2004., 15:14   #3
Sajgon
Registered User

Datum registracije: Dec 2004
Baš juče sam gledao jedan Sony, mislim da je u pitanju CyberShot P52 ako se ne varam. Polovan, napravio nekih 50-tak slika, sa još nekorišćenim punjačem i baterijama - za 170 eura. Jedina mana mu je optički zoom 2x. Jeste da ga moj drugar prodaje, ali opet, malo mi je frka da dam tolike pare za nešto što nije novo. Što se tiče Practic-e, nisam stigao da ga pogledam jer ga je već prodao. Samo mi je rekao da je rezolucije 6,6 megapixela. Najradije bih kupio Canon A75 koji košta 214 eura, ali je verovatno bez punjača. Čoveče, toliko sam se opteretio tim digitalcima, da već počinje glava da me boli... : hitthewa
Staro 03.12.2004., 00:48   #4
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ovaj Sony ti je "stari" model u ducanu dode 1499kn(196Eura) rjetko koji novi digitalac ima 2X zoom i ovaj je jos dosta velik i tezak a u Bugu kazu da ima i problema prilikom zapisivanja slika na memory stick kao i Cyber-shot DSC-P72 koji dode oko 265 eura u ducanu. novi Sony model nosi oznaku Cyber-shot DSC-P73 i Bugov je izbor u toj klasi a u ducanu dode 280 eura. Po njima je best buy Fujifilm FinePix A330 za 200eura.
Ovaj drugi koji spominjes- Canon A75 su nahvalili samo kritiziraju vrata za karticu koja su nesto manje kvalitetna no daje odlicnu sliku. Sto se tice cijene tu je u ducanu oko 300 eura pa sad vidi dal ti se isplati.
Dakle s tim modelom neces pogrijesiti kao sto nebis ni s bilo kojim novim Sonyevim ili Olympusovim no imaj na umu da je to osnovna klasa digitalaca-jest da je ona vecini ljudi sasvim dovljna
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno