|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima li povoljnije/bolje
Naime, sad si razmisljam uzeti neki mali laptop, u kombinaciji sa nekim mobilnim internetom, malo sam gledao, računao i dosao sam do zaključka da najbolje/isplativije uzet sljedeću kombinaciju: Uzmem Acer One D250, potpisem ugovor na 2 godine, uzmem paket od 12 gb, preko Carneta mjesečna rata je 200 kn, s tim da trebam dati samo 200 kn na početku i fora je da nakon 6 mjeseci mogu samnjit tarifu na recimo 5 gb koja ispadne preko Carneta 100 kn mjesečno. Naravno govorimo o ponudi Vipneta. Gledao sam Tmobile, ali kod njih na početku treba dati min 700 kn, tak da mi to otpada, a Tele 2 nema u ponudi neku kombinaciju sa laptopom. Pa eto, ako netko ima kombinaciju koju ja zelim uzet, neka slobodno iskustva podjeli sa mnom, naravno komentari i prijedlozi dobrodošli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Da mi treba tak sta, isao bih na vip, jer su im tarife jeftinije... VIP 5GB=> 100kn/mj Tmobile 6GB=> 200kn/mj Za uredjaj, taman... Ovo za lap s tih 12GB za 200 kn je super... I da, 6*200 kn+200 kn lap je puno jeftinije od 6*100+1400, i sigurno neces pozaliti za tih dodatnih 7GB... U zg si, pa tamo nece bit ni problema s signalom... Evo sad gledam, tele2 je isto skup u usporedbi s vipom... Nevjerujem da je VIP najeftiniji u necemu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
I da, nemres vjerovat da je Vip u nečemu jeftiniji od Tele2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Samo da ima jos neki drugi laptop u ponudi gdje bi im bio kraj... Radije bi EEE-a ili Ideapad umjesto ovog acera... Al i to se da rjesit nekom zamjenom ![]()
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|