|
![]() |
#3182 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Naravno,CTD,onako lijepi nenajavljen.odustajem od igre za danas ovo je uvjerljivo najsjebanija igra ikad,neki kazu da stalker ima bugova,rofl,ovo je najnefunkcionalnija igra ikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3183 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 |
Guest
|
ahahaha to je bilo ono kad smo krenili na bagdad s 5 tenkova ![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Lool. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3186 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3187 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3188 |
Guest
|
ispostavit cu ti racun vec iducom prilikom, ne brini ![]() |
![]() |
![]() |
#3190 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ATI Catalyst™ 10.4 Preview
ATI Catalyst™ 10.4 Preview Long load times for new maps in Battlefield: Bad Company 2 when using an ATI Radeon HD 5xxx series graphics card Citiraj:
![]() |
![]() |
#3191 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Sinoc je bilo isto zanimljivo mansky i ja vs triumph, cartman i neo na port valdezu uspio sam napraviti cak i triple kill glavnu uloge su imali m-com (prvi dio, A), C4 i motion mine a sporedne triumph, cartman i neo ![]() mansky je igro malo rezervirano jer je cuvo k/d ratio zato je on pazio na spawnu da nam netko nebi dosao iza ledja ![]() a sada malo ozbiljno neki dan sam na TSu reko da ono kada vas server izbaci i dobijete onu poruku Disconnected from EA server ili sl. da se moze rijesiti tako sto u routeru iskljucite UPnP od kada sam to iskljucio nije me igra niti jednom izbacila sa servera Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 15.04.2010. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Idem ga isključit, iako npr. mene na samom početku izbacilo 2x na EA, zatim mjesec dana niti jednom, pa prije par dana opet 2-3x. Iako mi je daleko najjači trenutak sinocnjih partija bio s Neom, vičem ja za njim "pazi tu ti je C4, čuvaj se", kad čuješ njega "ma šta, koji c4, nema ovde ništa, sve je čisto...ček, što je ovo na podu..." BOOOOM, odletio je 50m. ![]() @Viperus: množitelj je u pravilu lockan, meni npr na q8200 oc na 2.8ghz.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 15.04.2010. u 15:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3194 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sad napokon mogu vrtit dx11 ![]() EDIT: Banana. Loading time je i dalje isti (bar kod mene) i kad stavim dx10 ili dx11 loading mapa odma skoci na nekih 2min. A iance je nekih 10sec. Zadnje izmijenjeno od: Beo. 15.04.2010. u 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3195 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
pa uvijek ga mozes smanjit... ja recimo svoj proc drzim na 8x400, a default mu je (ako se dobro sjecam) 9x266. a mogu stavit 6-9 bilo sta.. e sad, oni sa otkljucanim mnoziteljem mogu ici i preko 9.. to su u ono vrijeme bili qx.. a voltaze nikad nije dobro stavljat na auto, pogotovo ako klokas nes..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3196 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da je kod mene grafička usko grlo, naručio 4890 (navodno imaju na lageru po normalnoj cijeni), ali mi se sve čini da ću ipak uzet 5770 i uštedit parsto kn.. baš me zanimaju testovi serije 5 na bfbc2 i 10.4. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3197 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Već sam ti govorio, smanji množitelj, smanji omjer memorije i FSB-a da padne ispod 800, i onda diži FSB dok ti mema ne dođe na 1066, a tad će ti proc biti preko 3ghz. Samo pazi da daješ dovoljno juicea komponentama (ali ne previše i pazi na hlađenje). Osim toga ovo je offtopic, pa ono... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3201 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Dapače igra radi savršeno, dosada se nije jedanput zbrejkala (kuc kuc), da kucnem u drvo. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 16.04.2010. u 01:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Meni npr je fps identičan na svim rezolucijama, jedino kad stavim 1920x1200 i AA onda tek počne padat (jedina situacija u evga percision dođe do 99% GPU) Šta se tiće moje konfe , sve može lijepo i stabilno radit na x8, ali 450x8 vs 400x9 , x9 pobjeđuje (mjerio rivatunerom). Iako je prosjećni fps skoro pa isti, x8 ima veće padove fps (tipa padne sa 60fps na 32fps na pol sekunde kod x8, a kod x9 padne na 37fps-a što ne skužite kad mjerite frapsom). A ti padovi su najveći problem u borbi, kad onak osjetite da vam malo trzne, zbog naglog usporenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Molim onoga koji je stavio Server: Player: Example message kojih se vrti svakih 3 min, da makne. Molim vas da ne resetirate stalno onaj opis servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3210 |
Premium
|
Problem je u tome što kad netko tko nema podešene te poruke klikne "save" program ih ipak spremi, ali kao prazne. Iako je prvi tren zanimljivo, ne kaže se uzalud "puno baba, kilavo dite". S obzirom da smo se dogovorili da sve bude DEFAULT nema potrebe da svi prčkaju i isprobavaju postavke, mislim da bi trebali dati jednom clanu (eto Aerendyl) da ima pass (jer netko mora imat), sve stavi default + podesi rezervirane slotove za članove ili da clanovima opciju kick ako je server pun te više ne ulazi u aplikaciju osim ako se zajedno dogovorimo nešto promjenit. Jer ima tamo i opcija koje mogu bit opasne, npr. prijava pb-u (sjetilo me zbog Aerendylove šale maloprije), netko slučajno ili iz zezancije napise nešto tipa /!pb nick i onda bude sranja. Isto tako se sjecam da bi ispižđivao na stranim forumima kad bi mi iskakale ogromne poruke na njemačkom ili španjolskom. Nema ništa zločesto u malo zezancije, ali ima nas 15 admina i ako se svi krenu zajebavat, a obično tako bude jer svi kažu "ako može on mogu i ja" nastat će sprdačina. Smatram da bi trebali stavit onako kako smo se dogovorili, sve default, mape default, sc i bez ff, samo na ulazu u server (ne igru vec server dok se loada) poruku "welcome to pce clan server" i ispod TS s ip i portom za ulazak, nikakve poruke koje iskaču i ometaju, chatanje preko poruka itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|