|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Nema eksternog disca u my computer
Pozdrav, imam eksterni disc 1.5 tb kojeg ne prikazuje u my computer i pod devices, zna li neko riješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sva sreća pa si napisao koji je model diska, koju imaš konfiguraciju, koje Windowse, gdje spajaš disk itd.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
toshiba eksterni hdd 3.5" 1.5 tb, spaja se preko usb, isproban je na sve usb na tom računalu koje ima win7, a na druga dva računala koje jedno ima isto win7 i xp radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Cujes li kakav zvuk kad spojis disk? Rade li ti ostali USB uredjaji kad ih spajas, npr. usb stick? Kakav usb kabel imas, onaj 'single' ili 'Y' ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Svi uređaji rade kad ih spajam i usb stick, i hdd kad ga spojim zavrti se jače, primjetio sam da ga kod bootanja komp. registrira piše usb devices: toshiba external hdd, usb kabel je snigle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Mozes li probati spojiti sa Y kabelom? Moguce da mu fali struje na tom kompu, jer disk je ispravan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
mogu, a koja je bitna razlika između ta dva kabela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Upali "Disk Management" (upališ windows 7 start meni, pa utipkaj "Create and format hard disk...") pa pogledaj pojavljuje li se tamo. Banalna stvar, ali meni se jedan disk iz samo njemu poznatog razloga prestao pojavljivati dok mu nisam ručno ponovno dodijelio jedno od slova, od onda sve OK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |