Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.04.2010., 09:55   #3151
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
yep, neki imaju kratak fitilj kad pocnu cesce pogibat i gubiti

uf, a ono na port valdezu je bilo gadno ispocetka, nisam mogao sic s brda, ali dobro je zavrsilo...

nego tko ono ne voli medica s crvenom beretom na arica harbouru da mu dolazi na brdo?
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 13:14   #3152
CyCl0p$
Guest

dajte ljudi sta vam je s tim izljevima zivaca i deranjem na TS, pa drugima unosite nervozu.
da nije bilo nepotrebne nervoze nema sanse da bi izgubili sinoc aricu.
ali jesmo i nema veze, opustite se, ne igramo za lovu nego zabavu.
  Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 13:31   #3153
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Nije stvar u tome,nego je stvar u tome što smo mi kao tim,te trebamo igrati kao tim (ne?).Ako vičem npr. "Cyc,dolazi s lijeve strane,po boku tamo s mora",a ti trčiš desno i ideš glumit ramba,onda u kurac.I ako nisam barem 15. puta napisao "ammo",a tenk ide,dabogda prop'o u crnu zemlju.
Slažem se sa Constantinom da M60 ima prevelik damage,rate of fire i accuracy.Jebo to što me ubiju Nebbo,Zgmmax,ili matori Veki sa m60 i crvenom kapicom,pričam kad me jučer onaj isusov cycore izrokao na svakom spawnu sa isusovim m60.

Znam da je vama smiješno i zanimljivo slušati mene kada popizdim,pa psujem sve živo i mrtvo,ali meni tada baš i nije smiješno. Sinoć sam toliko puko da sam izašao sa TS-a,iz gre i otišao kupit cigarete,skuhao kavu i zapalio da se smirim.

EDiT: Najjače je kad vičem ovome ša vozi tenk/chopper da skrene,da ih je tu i tu masa,ovo ono - a on nema TS.

Najgora stvar je kad me tri-četiri puta za redom ubije lik trećeg ranka sa XM8 P.Ne bi blo tolko žalosno da ubije samo mene,ali glavom plate i Triumph,Veki,Cartmann.

Ali hej! Barem kad opališ raketu u drvo,ona se odbije i odleti u nebo,djeeeeeeea.

Show je ova igra.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 13:48   #3154
CyCl0p$
Guest

pa razumijes, ne mogu se isfiltrirat korisne informacije od beskorisnog whinea i pizdjenja.
zamisli nas 6 na TS i svako trubi svoje i pizdi svaki put kad pogine.
mene to dekoncentrira i automatski mi pati igra pa onda na sebe pocnem ljutit i nije mi zabavno.
lakse malo s izljevima zivaca, manje kave, vise caja i sve 5.

inace, ko jos nema mic, dajte ljudi pa nema smisla da ste na TS, sutite ko ribe, a mic je 20kn...
  Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 13:53   #3155
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Uvijek može slušati na TS i to zna biti veoma korisno.
Što se tiče whineanja...kako da ne whineaš,igramo 13 vs. 17 npr.? Normalno da će ti u takvoj partji brzo otići živci,plus ako imaš minimalno četvoricu u timu koji nemaju pojma šta uopće rade na serveru.
A da stvar bude zanimljivija,nitko neće balansirat.I ono brate,ako se tebi neda nekoga slušat na TS,mute-aj ga,ili se ištekaj.
Doduše,ti i ja smo skroz oke,samo navodim neke stvari,ništa vezano za tebe.

Staro 14.04.2010., 14:25   #3156
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Preporuka za one bez mica nek se barem spoje i nek slusaju

Zna se cuti zanimljivih stvari. recimo jucer popodne je bilo 2-3 situacije u kojima smo svi umirali od smijeha.

neko je cak i napiso tocno ko je sto reko pa bi bilo lijepo da to napise i ovdje da drugi vide dozivljaje sa TS-a

Bad company 2 - 150kn
Vlastiti server 3mj. - 700kn
Slusalice i mikrofon - 70kn

Slusanje ekipe na TSu - Neprocijenjivo

a za sve ostalo tu je
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 14:29   #3157
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Nebbo:"Obično imam najveći,ali sada imam najmanji" - tako nekako,hahahaha...i ono :
"Imaš penetraciju?"
hahahhaha

Staro 14.04.2010., 14:59   #3158
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
dajte ljudi sta vam je s tim izljevima zivaca i deranjem na TS, pa drugima unosite nervozu.
da nije bilo nepotrebne nervoze nema sanse da bi izgubili sinoc aricu.
ali jesmo i nema veze, opustite se, ne igramo za lovu nego zabavu.
Bez TS-a je bezveze, istina Mansky je sinoć oboljevao pa je na trenutke izgledalo da je netko spojio grašak na TS. Ali i ja kadkad popizdim, npr. jučer popizdim na uav i odem zaklat lika u njihovu bazu, prikoljem njega, dođu još dvojica, njih sredim abakanom, skužim još trojicu na respawnu, sredim dvoje, treci puca po meni a ja bez metaka, gurnem wheel miša prema dole da ode na pištolj jer je brže od reloada, a on mi da ammo...i ona vidim da mi je killeru ostalo 1% healtha.

ps. sinoć rekao sebi da neću igrat već ić spavat u 11, nakraju ostali do 5ipo tj. ostali bi i duže da nije pao server.

@Viperus: ako smanjis brightness odu u svjetionik i provjeri jel sve ok, ja sam to napravio (br 0.5 i contrast 0.5) i zaboravio vratit pa kad sam uletio u svjetionik nisam vidio nista..a pustinjska mapa tj. igra je po defaultu svijetla, tesko ces to maknut.. btw., meni monitor kad ga stavim u game mode prebaci brightness na 100% (bole oči), da li svima tako ili je moj poludio? Samsung p2370.

pps. Manskju ćemo pustit one njegove instrumentale u pozadini da ga smiri.. Ali bi trebali radit pošten team balance, ne da uvijek imamo tim koji gazi (u koji se svi guraju) i tim koji se gazi (iz kojeg svi bježe, osim par naivaca).

Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 14.04.2010. u 15:12.
Cartmann je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 15:04   #3159
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ja ako previse psujem ili komentiram slobodno mi recite, ali ako dobivam po picki nemojte se ljutiti zbog "Ma odi u recku"
Igrao sam jucer i sa DarkViperusom, i taj ton glasa me fino nasmijao. Prica ko robot, bez podizadnja tona, dvije tri riječi...tajac...dvije tri....tajac i sve kratke i informativne.
Od Manskog ocekujem bar jedan slom živaca dnevno i evo obecajem da nema vise rusenja one zgrade nozem, ALI samo na nasem serveru, za druge me nije briga. M`key?
Staro 14.04.2010., 15:04   #3160
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Mansky daj jebote smiri se, sinoć si bio najglasniji. Razumijem da je situacija bila u njihovu korist, ali od tvog deranja zaista nema apsolutno nikakve koristi, pa čak i kada je opravdano. Zaista, šta bi to bilo kada bi svatko od nas izluđivao šta imamo npr. 2 igrača manje, ili njubove i tome slično, pa nastao bi totalni kaos, a kaos je kontraproduktivan + stvara se kolektivna nervoza i gubi se koncentracija i efikasnost teama
Zaista ti govorim ko prijatelju, nemoj se i sada iživcirati
Bili smo u govnima u mnogo partija, pa smo opet dobili, i Cycore i slični likovi su najmanji problem. Najveći je disfunkcionalni team. Nismo njubovi, nismo debili, nismo ni gluhi. Daj se brate kontroliraj malo za dobrobit cijelog teama.
Evo ako hoćeš dopustit ću ti da me ubiješ par puta kada budeš nervozan
Vidimo se u igri
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 15:11   #3161
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Viperus Pregled postova
Ti to zajebavaš jel? Pa ti si koristio M60

I kolko ti god imaš, 15 ? XD
da,koristio sam ga,da dokažem poantu,tijekom cijeli nelson bay mape sam samo sprayao sa M60,naravno nitko nije imao previse sanse.
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 15:19   #3162
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Ja ako previse psujem ili komentiram slobodno mi recite, ali ako dobivam po picki nemojte se ljutiti zbog "Ma odi u recku"
Igrao sam jucer i sa DarkViperusom, i taj ton glasa me fino nasmijao. Prica ko robot, bez podizadnja tona, dvije tri riječi...tajac...dvije tri....tajac i sve kratke i informativne.
Od Manskog ocekujem bar jedan slom živaca dnevno i evo obecajem da nema vise rusenja one zgrade nozem, ALI samo na nasem serveru, za druge me nije briga. M`key?
Volim te. <3

@ Neo, opet ja kriv,ma idite u qrac.
A šta ćeš,takav sam,zapaljv k'o barut,iam kratak fitilj i ne mogu se kontrolirati u takvim situacijama baš,jer sam sebi ne zvučim tako agresivno.Ali evo,obećajem da ću poraditi na tome,ali samo pod uvjetom da ako nekoga nešto lijepo zamolim (kao jučer Triumpha da ne sruši M-Com nožem ),da se to ispoštuje i sve pet momci.

I još nešto,treba izglasati jednog,eventualno dva admina.Ovo postaje dramatično i previše je tenzija,svi smo se složili u vezi toga.Ako će doći do promjene mape,bilo bi zbilja lijepo da se prije toga najavi,makar da poruka bude na displeju.
Isto tako:
"Balance teams and play fair" - baš nam ne ide od ruke.Kada treba balansirati,nitko neće,jer svi vole gazit.Jebiga,ša je da je,treba balansirati timove.I normalno da ako nekolicina neće preći kada treba balansirati u naš tim,da onda ni mi iz inata nećemo preći,kada treba igrača suparničkom timu.
Ako ćemo se prijavljivati za ligu,ili neki drugi turnir,momci...moramo igrati i biti složni,drugačije ne ide.Moramo biti tim.Mene ne živcira kada gubimo,već kao npr. sinoć gdje smo igrali Triumph,Veki,Cartmann,Neo i ja...jebote.Valparaiso mapa,silazim kao assault niz brdo pored svjetionika,idem armat u selo dolje.Što mislite koliko sam "svojih" kempera nabrojao dok sam se spuštao cestom?
Ni manje,ni više,nego 9.I što je žalosno,svi stoje u redu,kao da se dijeli crni kruh.
Jučer na našem serveru u našem timu neki lik koji je tek počeo igrati (nemam ništa protiv,svi smo krenuli od nule),uzme snajp,odaje nam poziciju i ima k/d = 0/19.Mislim stvarno,jebote.Uzmi medica i učini nešto korisno za tim.Pišem "ammo",a debil proleti pored mene kao da ne postojim.Ne može se tako igrati,jednostavno ne može.I normalno je da su nas onda Nebbo,Triumph i ostatak drugog tima,u kojem je minimalan rank bio - 28; pregazili.Nas je bilo ono,manje za čovjeka,dva,s time da smo imali pet likova sa rankom 5-7.
E da,totalno sam za grupiranje po kanalima,kada se igra.Ja jednostavno ne mogu i nije mi gušt igrati,kada smo svi (attackeri i defenderi) u istom kanalu.Naravno,uvijek zajebancija,smijeh,predobro je,ali sam sada navikao govoriti "svojima" otkud tko napada,gdje su suparnici,dogovaramo se kakvu ćemo taktiku,kojim putem ići,etc.
Eto.
Još jednom sry radi mojih ispada i ono,poraditi ću na tome.

EDiT: Samo da kažem ako netko treba ammo,ili medpack,a ja sam assault/medic,recite mi gdje se nalazite,a ne ono - mapa Laguna Presa,ovaj viče "ammo",pitam gdje je,a on će:
"Kod drveta"
a ono džungletina.

Staro 14.04.2010., 15:22   #3163
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

@Const: S magnum ammo ili anti sprey?

@Mansky: ja sam se 4-5x pokušao probit dole niz brijeg svaki put uletio u njih 5oricu, što je najgore ubijem dvoje abakanom, ali onda ostanem bez metaka, a dok se reloada.. Da bi se suprostavio drugim klanovima treba bit uvježban, bez toga nemaš šanse, posebno kad je na mapi 32 igrača.

Btw., ako se broje kill-evi, attackeri bi trebali najviše pazit na d? Jer npr jučer na arici dva snajpa iz mog squada imaju k/d ratio 6/0 i 7/1, nikad nisu prišli bliže od 200m od najbližeg protivnika a u isto vrijeme ja imam 24/32 jer svaki put jurim deaktivirat ili aktivirat m-com..ustvari attackerima je cilj imat što manji d, k nije bitan vec mcom..

Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 14.04.2010. u 15:36.
Staro 14.04.2010., 15:34   #3164
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova
da,koristio sam ga,da dokažem poantu,tijekom cijeli nelson bay mape sam samo sprayao sa M60,naravno nitko nije imao previse sanse.
Svaka tebi čast što si pošten pa zaobilaziš M60 jer znaš da je overpowered, ali kako misliš zaustavit strane likove koji dođu s nama igrat pa uzmu M60, a takvih će uvijek bit...
Staro 14.04.2010., 15:38   #3165
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Volim te. <3

EDiT: Samo da kažem ako netko treba ammo,ili medpack,a ja sam assault/medic,recite mi gdje se nalazite,a ne ono - mapa Laguna Presa,ovaj viče "ammo",pitam gdje je,a on će:
"Kod drveta"
a ono džungletina.
Haha,ovo je istina,kao u Arica Harbour,na drugom dijelu,u gradu onom dolje,kaže netko "eno ga u crvenoj zgradi" a pola zgrada je crveno

Ja se isto ispričavam što nekad popizdim na TS,smirit ču i ja živce malo
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 15:45   #3166
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Opet dupli post
Staro 14.04.2010., 15:47   #3167
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

M60 je stvarno jak, evo jucer sam ga se prvi put uhvatio da predjem cijelu rundu sa njim...
http://www.imagesforme.com/upload/5f6eae71.jpg

I dajte mi recite jel ovo moguće? Lik me ubio i sada ima 0% health i jos uvijek trci.
http://www.imagesforme.com/upload/b2b76c7b.jpg
Staro 14.04.2010., 15:48   #3168
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Ubili smo ga odmah nakon što te ubio,jedan hitac je bio dovoljan.Kontam da je ovo moguće radi specijalizacija ovih?

Staro 14.04.2010., 15:49   #3169
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Volim te. <3

@ Neo, opet ja kriv,ma idite u qrac.
Ma sve ok
Evo jedna karikatura koju sam na brzinu napravio u Paintu

haha, evo i Veki medic:
Staro 14.04.2010., 15:54   #3170
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA

Kralju. *ave* *ave* *ave* *ave*

Jučer je blo prejako kada se u Arici Triumph spawnao iza mene i viče:
"Mak....a u kurac" haha,htio je reći da se maknem,jer je snajpao,a spawnao se iza mene,pa sam mu bio ispred nišana.

Staro 14.04.2010., 16:04   #3171
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
M60 je stvarno jak, evo jucer sam ga se prvi put uhvatio da predjem cijelu rundu sa njim...
http://www.imagesforme.com/upload/5f6eae71.jpg

I dajte mi recite jel ovo moguće? Lik me ubio i sada ima 0% health i jos uvijek trci.
http://www.imagesforme.com/upload/b2b76c7b.jpg
k/d 13/20 i 1810 bodova, lik ispod mene k/d 13/5 1162,..ali ne jurišam više na obj. (bodove), ubuduće snajpam da ipak malo popravim k/d.

Igra je puna bugova, nadam se da će ih patchevi ispravit..

Staro 14.04.2010., 16:07   #3172
CyCl0p$
Guest

Neo

Mansky, ma sve je ok, i ja sam zapaljiv, ali samo socno opsujem, nema smisla pozivat da se ukljuci FF da mozes svoje klat

sto se tice admina, ljudi, nemojte mijenjat mape na svoju ruku kad je pun server ili, sto sam primjetio, micat nelson bay iz rotacije. sve se igra, ako se nekome ne svidja neka mapa(a nema razloga, jer nema izrazito lose mape), neka preskoci rundu.

za balans smo se valjda slozili, ko se zadnji joina i promijeni tim->kick.
mi cemo se medjusobno lako dogovorit za balans, onda lagano restart runde i svi zadovoljni.
  Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 16:08   #3173
CyCl0p$
Guest

Citiraj:
Autor Cartmann Pregled postova
k/d 13/20 i 1810 bodova, lik ispod mene k/d 13/5 1162,..ali ne jurišam više na obj. (bodove), ubuduće snajpam da ipak malo popravim k/d.

nemoj molim te sinoc je bilo dovoljno jasno da ne mozes slona pogodit
  Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 16:12   #3174
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
nemoj molim te sinoc je bilo dovoljno jasno da ne mozes slona pogodit
Ma ovog Bexxya nisam nikako mogao ubit, ispalio 15 metaka iz M95 dok sam ga killao, ali su ga svi pogodili.. makar to nema veze, k/d 4/0 = 4, 20/30 = 0.66..

Staro 14.04.2010., 16:18   #3175
CyCl0p$
Guest

ako ti je vec do scorea, onda je prvi onaj s vise bodova, ne s vecim k/d.
ta retardacija iz cod-a se siri poput kuge...
  Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 16:47   #3176
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Citiraj:
ako ti je vec do scorea, onda je prvi onaj s vise bodova, ne s vecim k/d.
ta retardacija iz cod-a se siri poput kuge...
Ma znam, ironija na račun tih koje spominješ, k/d mi je 0.39

btw., nisam igrao cod, da li isto ima bugova ko bf? Mislim da ovo da lik s 0% uhvati crtu, gl ne eksplodira, gurneš wheel miša prema niže, a on skuži obrnuto, ispucas u nekog cijeli šanžer, a on živ itd..?

Staro 14.04.2010., 17:04   #3177
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Cartmann Pregled postova
Ma znam, ironija na račun tih koje spominješ, k/d mi je 0.39

btw., nisam igrao cod, da li isto ima bugova ko bf? Mislim da ovo da lik s 0% uhvati crtu, gl ne eksplodira, gurneš wheel miša prema niže, a on skuži obrnuto, ispucas u nekog cijeli šanžer, a on živ itd..?
ima bugova, ali drugog tipa
matchmaking sustav je vrlo bugovit, se lobby se raspada jako cesto, migracija hosta ne prodje uvijek dobro pa se prekine u sred igre
Staro 14.04.2010., 17:23   #3178
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Zato mijenjane oružja u CoDu i tu imam na tipki miša sa strane, nema šanse da pogriješi
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 17:45   #3179
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Opet ovi stranci sa M60,jao.Ali eto,rasturili smo ih svejedno,iako smo drugu partiju popušili.

Staro 14.04.2010., 17:56   #3180
kill
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2003
stigo mi SSDić, idem bacit Win7 gore pa da vidimo kako će se BC2 ponašati, dosta mi crashanja
kill je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na