|
![]() |
#2941 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
aaa, zato radi ovako brzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2942 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2943 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Samo jedno brzinsko pitanje: zašto kod nekih usera QUOTE je kodiran html/phpom ili čime već ne, kao ovo nikkyevo, a ne upotrebom [quote]-a?
![]() |
#2945 |
Moderator
|
Sad sam i ja to vidio pregledavajući postove, možda zato jer sam uzeo copy - paste dio posta poviše (AMD - ov ali nebitno za temu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 |
Avocado
|
![]() |
#2948 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Kad ja radim c/p bilo kojeg sadržaja formatiranje stranice mi uopće ne uzima u selekciju, već samo sadržaj teksta. Dakle za mene je i dalje nepoznanica, no ako nitko ne zna zašto se to događa TOČNO, jebga onda NVM ![]() Copy paste tvog posta: Pa i Nikky ti je reako sam - radio je C/P, a ne klasičan qoute, pa je tako ispalo... EDIT: a moro si probat matore ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 02.04.2010. u 09:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Jel ima šta novog u vezi onog da neki nevide cijeli profil, znam da se prije nešto šuškalo o tome al tada nisam obraćo pažnju a sada me već poćelo nervirat. Osječam se zakinuto naspram nekih članova! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Šta se to toliko radi već negdje 6 mjeseci, apsoulutno nevjerojatno, da je ne znam šta ne može trajat 6 mjeseci, i još kaže horza da će potrajat?!?! WTF? Pa de nađite nekog ko zna to riješit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2957 | |
Moderator
|
Citiraj:
Admini i Moderatori su volonteri isto kao i Horza i svi imaju privatan život i moraju zarađivati za isti taj život. Svaki mjesec treba platiti Hosting. I ne vidim u čemu je onda problem kad Horza kaže da će potrajati.
![]() |
![]() |
#2958 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Plaćaš pretplatu pa nisi zadovoljan uslugom možda? Što tu tebe toliko dira, ako sutra odlučimo srušiti forumi napraviti crno bijelu verziju ili tebi zabraniti pristup- što ćeš onda... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Moderator
|
Crno-bijeli svijet Moje ime je Davorin Bogović A ovo sve oko mene, to je crno-bijeli svijet Crno-bijeli svijet, crno-bijeli svijet Crno-bijeli svijet, crno-bijeli svijet Crno-bijeli svijet, crno-bijeli svijet Crno-bijeli televizor Rijetki noćni tramvaji Moja bijela djevojka Uvozni ekskluzivni program Mama, tata, pas i kravata, vata vata vata |
![]() |
![]() |
![]() |
#2960 |
Moderator
|
Eeee ova ti je dobra. U ovo doba recesije mogli bi štedjeti na boji pa da prebacimo PCEkspert na par tjedana u crno-bijelu formu. Ko u doba starih televizora lampaša aka Rudi Čajavec, EI Niš, RIZ, Iskra. ![]()
![]() |
#2962 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Niš ne fali c/b opciji ![]()
![]() |
#2964 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Nemam potrebe otvarati svoj forum, imam još dva foruma koja pratim i zadovoljan sam njima, nisam se žalio na brzinu ovog. Izjasnio sam se ZA plaćanje pretplate, niste je uveli, nije mi jasno zašto se ne može popraviti par stvari kod foruma da radi normalno, npr: da vidim kad je netko online. Dira me zato što mi fali tih par opcija koje ne rade, a horza stalno govori sad će, sad će i nikad ne bude. Ako odlučite srušit forum nije moja stvar, ali ne vidim razloga zašto ne bi smio reći da je čudno ili se zapitati zašto se ne može neke stvari riješiti šest mjeseci. Ako napravite crno bijelu verziju meni sasvim dobro, ako mi zabranite pristup opet dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2965 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#2966 |
Moderator
|
Baš tak. Baš mi fali da vidim jel netko online ili nije. Kad mi treba netko s foruma nazovem ga na mobitel. ![]() A sad se vratimo na temu. Kod pisanja odgovora nemože se obojiti tekst. Ne radi mi niti na Operi niti na Vatrenoj Ljisic. Otvara se samo mali kvadratić, a trebao bi se otvoriti prozor sa bojama. ![]()
![]() |
#2967 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2968 |
N00B