|
![]() |
#301 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
dakle 480 će biti performansama (kod većine igara) tu negdje, kao 5870,...bit će dosta skuplja od 5870....grijat će se puno jače, ko svinja, trošit će puno više struje i bit će dosta glasnija kad hladnjak dosegne max rpm....super odgovor od nvidije...oni nas za*ebavaju nakon dugo vremena evo me nazad na ATI.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Banned
Datum registracije: Dec 2009
|
Nisam reko da je isplativa itd... ali s obzirom kako je nvidia krenula propadat, nisam ocekivao niti ovoliko od nje, ovo je na neki nacin ustanak nvidie, iako nije ti ni blizu gazenja atija, jedina nada da oni uspiju nesto s tom karticom je ekstremo niska cijena, a kako vidim od toga DEFINITIVNO NECE nista bit hahahahahahah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
-------
|
Nije nVidia krenula propadati - daleko od toga i to smo već milijun put rekli na ovoj temi, a bome ni Fermi nije ustanak nVidije, jer za to nema ni potrebe. Radi čega da se "diže iz pepela" u koji nije ni otišla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#306 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
http://www.nvidia.com/object/io_1241728875943.html For the first quarter of fiscal 2010, revenue was $664.2 million compared with $1.2 billion for the first quarter of fiscal 2009, a decrease of 42 percent. NVIDIA's results for the first quarter of fiscal 2010, computed in accordance with U.S. generally accepted accounting principles (GAAP), included a net loss of $201.3 million, or $0.37 per share. Non-GAAP net loss for the first quarter of fiscal 2010, which excludes recurring stock-based compensation charges, the non-recurring charge related to the tender offer, and the associated tax impact of these items, was $46.7 million, or $0.09 per share. Tako,i ne ide im baš bajno..ali zanimljivo kako sve opravdaju ![]() Ima i highlightsa,udahnite : First Quarter Fiscal 2010 and Recent Highlights:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Moderator
|
Daleko je to od propadanja firme. Nije to HG spot. Zaista me zadivljuje sposobnost korisnika za sve češćim megalomanskim izjavama u kojima netko propada ili netko nekog gazi. ![]()
![]() |
#308 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
a lol, nvidia propast, haha, prije se to moze AMD-u dogodit nego nvidiji, to sto su napravili s GF100 serijom me ne brine ni najmanje, izvuc ce se nvidia, samo treba malo pricekat, da uleti opet neki ekvivalent 6xxx/8xxx seriji, nadam se da ce to ubrzo, tko zna, mozda i srede ovaj trenutni chip barem sto se performansi tice, sto se grijanja tice, ja neznam sto ste vi ocekivali od 3 milijarde tranzisotra da ce to radit na 60°C u loadu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Da me bar prognoze na kladi tak idu ![]()
![]() |
![]() |
#312 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://www.hardocp.com/article/2010/...lity_followup/ Zanimljiv članak o kvliteti slike Metro2033. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.04.2010. u 10:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Guest
|
Citiraj:
U svakom slučaju da bi nvidia propala za to je potreban konstantan loš rad. Te najvjerojatnije neki treći igrač koji bi došao na scenu sa kvalitetnim proizvodom i srušio cijene pun kufer. Jer se iz aviona vidi da i ATi i nvidia imaju lijepi deal kaj se cijena tiče, odnosno plasiranja proizvoda cijenovno da su tu negdje po perfomansama (tako da drže najveću moguću cijenu koju mogu postići). |
|
![]() |
![]() |
#316 |
-------
|
AMD nije propal kad se strmoglavil u dugove kupnjom ATi-a, te su još k tome lansirali R600, tak da nVidia nemre propasti na temelju Fermija, pa da je ne znam kaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Registered User
|
nitko nije rekao da će propasti a još manje da će propasti nakon jedne "loše" serije kartica...ali ako se zareda ne bu dobro...a cijene su bezobrazne |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#319 |
Moderator
|
To se zove duo-pol i također je zabranjen ako se ustanovi da se međusobno dogovaraju ![]()
![]() |
#320 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
fora je u tome što aATI ne smije dozvoliti da NVidia propadne !!! Automatski su na odstrelu zbog monopola..., no da se mogu igrati s rajom...i držati NV nekako napola živu da kao imaju konkurenciju, to je več sposobnost upravljanja firmom, i njenom politikom za budučnost... E to mi u hr nemoramo brinuti više...nemamo bviše niš čime upravljamo ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
a tko bi se mogao umješati još kao treći? po meni, jedino bi Intel imao neke pare za takav megalomanski potez, da proba nešto na temelju svojih integriranih riješenja, maka ne vjerujem. a što se Fermija tiče, kroz 6-9 mjeseci će se stvari poraviti. ako je vjerovati povijesti i statistikama, tak je bilo i prije. izači će nova revizija ili što već, tako da ne vidim nekog smisla odma iskrcati tolke pare za referentu pekaru. ali je*iga, bit fanboy je skupa stvar, kad moraš imati bleeding edge stvari u kanti od firme za koju bi ubio. baš mi jedan kolega kaže (inače, imao je 2 x 8800GTX u SLI 2 dana nakon što su izašle u njemačkoj na tržište): "naravno da ću je kupit odma, to je najbrža singlechip kartica na svijetu. a to što se grije nije bed jel imam veliko kućište i to što troši isto nije bed jer imam Corsa HX1000". tako da se ja ne bojim za nvidiu ni propast Fermija. ovakvih na svijetu ima sigurno barem 1 milijun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaje Brko, već se psihički pripremaš i nagovaraš na kupnju? Priznaj da je to jače od tebe ![]()
![]() |
#323 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() btw, ako kakva Palitovka GTX 470 Sonic bude za jako dobre pare, tipa 1600kn, kupujem odma ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
GeForce GTX 480 Supports 4-way SLI : http://techpowerup.com/119615/GeForc...-way_SLI_.html Ako se jedna grije , kako se onda ovo grije : http://www.techpowerup.com/img/10-04-08/27b.jpg
![]() |
#327 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() btw, kakvo napajanje mora biti za ovo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Moderator
|
Citiraj:
Koliko vidim na slikama su dve različite konfe. AN jednoje su spajanje na dva napajanja od kojih je jedno čini mi se Corsair a na drugoj je jedno. IMHO treba ti zdravih 1500W za to ako nije klokisano ![]() btw zakon reply (by xaira (April 8th - 11:29 AM)) http://techpowerup.com/119615/GeForc...SLI_.html?cp=2
![]() |
![]() |
#330 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|