|
![]() |
#2851 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A jel ti fora, meni je C4 primary weapon još od bete. Sjednem u grmlje, poslažem ga po neprijateljevoj ruti i čekam.Priceless je cijeli squad dignuti u zrak ![]() A da ne pričam o plentanju i slaganju C4-a na mcom, gosopn se dovuče defusati, par sekundi kasnije BOOM. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2853 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja skupio danas prvi gold dogtag. ![]() EDIT, Dva pitanja: 1. Ime servera? PC Eskpert - CRO, PCEskpert - CRO...? 2. Pošto je kratica personal computera PC (velikim slovima), nebi li onda naš tag trebao biti PCE? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Berax0r. 06.04.2010. u 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
kako se gold dogtag dobije? Ime servera je ~PCE~ Rush/Conquest server EDIT:i jebo vas taj CRO,kako mi ide na zivce sto skoro pa svaki igrac bilokoje igre mora obavezno imat CRO u nicku,isto vrijedi za RUS i GER naš tag bi trebao biti ~PCE~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2857 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Projektil iz Abramsa ide 1679 m/s i pogađa do 3km, u igri ga vidiš kako putuje. Nisam našao podatak za drop, ali na temelju brzine i snage mislim da je u stvarnosti dosta manji nego u igri. Makar je to razumljivo, u igri se rat vodi drukčije nego u stvarnosti. Citiraj:
ps. a to [cro] je zanimljivo pitanje.. s jedne strane nije lose jer kad u timu ili squadu imaš kolege s [ger] nećeš mu napisat "dolazi branit zastavu". Ali za nas forum i nije tako bitno jer je ionako službeni jezik komunikacije hrvatski, a englez ili švabo koji uleti nek se snađe. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Kak mi je nick ime najpoznatije hrvatske muške starlete, jučer u kasnim satima igram sa slujama na glavi i već se spremam za spavanje i neki lik na tim spiku se zdere Di si Anteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Skoro sam pod stolom završio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
nisam znao da ite tako brzo. Citiraj:
![]() @gmax,uh,nije bas lako nac nekog sa rankom 46,ubit ga je najmanji problem |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2862 |
Registered User
|
Pitam za ime servera. PCE mi je bedasto, pa slušam prijedloge. A za clan tag me nista skužili. Očemo PCE ili PcE? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Registered User
|
Dajte mi full prijedloge za imena servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
Premium
|
eto da zapocnem: 1.~PCE~ Rush/Conquest server |
![]() |
![]() |
![]() |
#2867 |
Guest
|
moze ovo constantinovo. molim bez cro u imenu, to je mamac za retarde, nazalost ![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja bi prije ovako PcE Rush/Conquest server . Jer ipak nam je clan tag svima PcE Mogao bi netko vješt sa nekim grafičkim programom napraviti onaj baner koji se vidi dok se loada mapa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 |
Premium
|
nema bannera,također,naziv servera bude Multiplay.co.uk: ...... I zasto PcE,velik problem promijenit clan tag na ~PCE~,zbilja komplicirano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
Registered User
|
Pošto ste svi uplatili po 50kn, ima tih 3 funti viška pa sam mislio da maknemo to Multiplay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne vidim čemu komplicirat oko imena koje je ionako nebitno za igranje, mislim da PcE ništa ne fali da bi ga trebali mjenjat. Ali eto ako treba glasovat moj glas ide PointDexterovom prijedlogu "PcE Rush/Conquest" pa nek bude kako vecina odluci. ps. al su svi uplatili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Za banner nije frka,samo mi javite dimenzije. Tako mi je svejedno za naziv servera.Što se mene tiče,neka se zove Južna Koreja. ![]()
![]() |
![]() |
#2876 |
Registered User
|
platili: 1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. 7. cyc - isto kao i constantine 9. Cartmann 10. Hrvoje 11. PointDexter - isto kao constantine i cyc 12. Veki-os -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 14. Viperus Nisu uplatili: 5. Beo - Rekao da će danas uplatiti, ali ništa. 6. Constantine - Mama danas uplatila, sutra stiže potvrda. 8. Mansky Hunt - Nema para. 13. Nebbo - Nema ga nigdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Prijedlog PCE malim ili velikim kako god, hardcore server ![]()
![]() |
#2880 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Kad se već kombinira, baci se i senzor prije armanja, a C4 nećeš trošit na samo jednog enemya. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|