|
![]() |
#5192 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#5193 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
PB je smece od programa ko i svi ostali. PBSSu tesko vjerovat jer 99% hackera ima i PBSS bypass,tj uzima ciste slike. Nadalje sto se tice cheat loga, budi oprezan, googleaj na evenbalanceu za kodove kickova jer dosta njih zna kickati i radi 3rd party programa koji nemoraju nuzno biti hax, ili fail pb check pa kicka sa servera. Ali ako se mislis borit sa cheaterima sretno, jer postoji undetecteda more koje nemoze pb otkriti nikako, vec samo pomocu demoa ako frajer "ofirno" vara. Jebiga ![]()
![]() |
#5195 |
Bazinga
|
Pa kolko sam ja informiran, PB uzima slike igračevog "ekrana" svako malo (to "svako malo" se može definirat po volji, znači uzima se minimalno i maksimalno vrijeme koje prođe od zadnje uzimanja ss-ova). Znači ti na toj slici vidiš što je igrač u tom trenutku vidio. Ako su crveni kvadratići, znači WH je siguran. Imaš još dosta shema sa crnim SS-om (tu hack blokira PB da ga uzme). Ali što se tiče samog crnog SS-a ima dosta problema sa određenim OS-om (najviše problema na 64-bitnom OS-u). Taj crni SS nemora nužno značit da je igrač varalica, jer tome pridonosi hrpa stvari, npr. stari driveri od grafe, uključen AA i sjene i tak. Ima tih kombinacija koje mu se ne sviđaju. @ Robert Baš sam čekao tvoj odgovor jer vidim da imaš iskustva s time. Još ću malo proguglat o tim codovima i sličnim pizdarijama. Naime jučer su mi dvojica priznala da su imali hack kad sam im iščitao log, jer 98% varalica su balavci koji nemaju pametnijeg posla nego kvarit drugim zabavu, pa se s takvim lako riješi stvar. ![]() E sad me zanima za ove undetected. Jel bi ih ja mogao specatat kad bi im uzeo demo i onda pokrenuo neki WH pa da vidim njihove pokrete (kako prate ljude kroz zid i slično)? Imaš neki konkretni savjet što se toga tiče, jer stvarno bi ih htio iskorijenit kolko najviše mogu?
![]() |
#5196 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
bio mi iskljucen tel 2 dana i spojim se jucer kad ono vidim cjela ekipa s kojom sam haklao odjednom ima lvl55... odma sam se izzivcirao zbog toga dok nisam vidio na skype logu da im je jedan svima nekakav lvl55 patch slao... bas bzvz, a meni je bas gust pomalo dizat taj rank i rjesavat challenge.... volim onaj zvuk kaj mi na ekranu iskoci da sam nesto zavrsio i postigo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5198 | |
Premium
|
Citiraj:
Uvijek mos skinut public WH pa s njim gledat demo, ali ako ga ne ocistis kako spada moze tebe kickat i bannat pa ti to ne preporucujem. Napravi sljedece, kad snimis demo, odi u igru i redom : /devmap mp_crash /disconnect /demo "IMEDEMOA" /developer 1 /r_showlightgrid 1 Onda ce ti pokazivati modelboxove kroz zidove pa okvirno mozes vidjeti dal neko ima WH ili ne, nije savrseno ali je najbolje sta se moze napraviti ![]()
![]() |
![]() |
#5199 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
seta r_fullscreen "0" i umjesto nule napiši 1 da bi se slika razvukla potrebno je u control panelu od grafe namjestiti tako. Update-aj punkbuster, google punkbuster update |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5200 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5201 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo ja sam ispunio tajnu ninja misiju i odigrao okruglih 1000h coda. Sad ga mogu mirne duse brisat s kompa ![]() statistike; ~300h tdm hc (public) ~250h s&d hc (public) ~450h promod (klan) - svojevremeno najzanimljiviji public serveri; - feuerwehr - t.a.t.e (al jos prije dok su se nekak drugacije zvali) - logosoft - razerzone -par zakljucaka; - promod bi bio puno bolji da se poveca damage - igranje u klanu donosi sasvim novu dimenziju - s vremenom shvatis da je bilo zabavnije igrati tdm hc nego cb - zabrane perkova i oruzja na non-promod serverima nemaju smisla - najgora stvar u igri je blockanje - 1000h je oko 900h vise nego sto zelite potrositi na neku igru - vozit bicikl cijeli dan je puno bolje nego igrat cod cijeli dan p.s. evo i 2 all time favourite screenshota ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5202 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
kad sam shvatio ovo predzadnje, odma je pao uninstall ![]()
![]() |
![]() |
#5204 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Tu se igra timski. Netko brani (kempa), a drugi napada. Ali kad počne TDM kemper ostaje kemper. ![]() Svi se bune da si kemper, svi znaju di si, igraš sa bolt action ili semi automatic rifle dok drugi bezglavo trče mapom sa nekim automatima i prdalicama, hrpom bombi i fleševa, a kad ga ubiješ jednim metkom u glavu buni se. Kak da fulam nakon cca 1000 sati igranja COD-a. ![]() http://screenshot.xfire.com/s/94967336-4.jpg http://stats.gamenet.hr/players-detail.php?id=995992755
![]() |
![]() |
#5205 |
Premium
|
Cuj kemper, u tih 1000 odigranih sati sam najmanje kempao (ko god je igrao s menom ili protiv mene ti to moze potvrdit), a taj ss sam stavio cisto zbog k/d ratio. I btw, ponekad je zabavno malo kempat ili uzet gl, x3 frag i sl. cisto da izjebes u mozak whinersku ekipu koja se skuplja po pubovima).. i da, kemp ekipa ce bas svaki put izgubit od rush ekipe na tdm, to je univerzalna konstanta ![]() evo ti par rusherskih ss, to bolje? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5207 | |
Moderator
|
@ C.J.B. Pa kaj si se našao prozvanim? Citiraj:
Pa ga razljepi jednom, pa drugi put, a treći put se premjestim i smaknem ga pištoljem u glavu. Nakon toga je Luuuuud. ![]()
![]() |
![]() |
#5208 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
@AMD -ti si baš điberski kamper sa claymore-om koje najviše mrzim ![]() ![]() ![]() Žao mi je,ali jednostavno nisi ništa dok se ne znaš boriti brzo i žestoko ![]() ![]() @ C.J.B. -je,bolje je,ali drugi SS nije rush tako da...prvi SS je super. Ja rijetko kad uzmem snajper kad mi baš dosadi. Ne uzimam skoro ništa screenshot-ova,jer 120-150 kills-a po rundi je kod mene svakodnevnica ![]() Evo ako nije problem svima koji igraju cod da uzmu SS svojih stats-a,pa da vidimo kakvi ste.Ja prvo cijenim kills per hour,pa onda ratio. ![]() Eto moje trenutno: ~266 kills/h ~2.11 K/D ratio |
![]() |
![]() |
![]() |
#5209 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
....ček pa možeš vozit bajs i igrat cod?!? ![]()
![]() |
#5211 |
Moderator
|
Svi znaju da sam debel, spor i lijen. Pa kakvog vi igrača očekujete. Ja sa 100 i kusur kila niti u igrici ne trčim. To je protiv mojih životnih uvjerenja. ![]() Evo vam popis največih kempera u Hrvatskoj. ![]() http://stats.gamenet.hr/medals.php?id=medal_pro_sniper
![]() |
#5212 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ah ti dani ![]()
![]() |
![]() |
#5214 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ali ono su bili dani, stvarno lijepi dani. ![]() Bilo je predobro igrati sa Athom, Fatha-Renesis, Zule, Rak, Mišel, Gemmy, Bakarski Lemur, Ludi Maks, Sam Fisher, Mc Fish, Alucard, Scorpio, Tapir, Zmaj moja malenkost. Sory ako sam nekoga zaboravio.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 04.04.2010. u 13:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5215 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=4HA7Vse2RTk ![]() ![]() Highrise mapa iz MW2 u CODu 4 ![]() (IMHO predobra stvar jer su mape u novom CODu predobre, Highrise je zasad prva portana u COD4) Najjača stvar: "5 ubistava u nizu; pritisni 6 za vazdušni napad" ![]() ![]() ![]() ![]() Moram ovo isprobati ![]() ![]() Kažu da je ovo IP: 217.26.212.53:28990
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.04.2010. u 03:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5216 |
Bazinga
|
Ja sam već vidio tu mapu u CoD 4, ali sa standardnim oružjem. EDIT: Evo sad sam baš probao malo igrat, fora je u svakom slučaju. Preporuka za probat.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 05.04.2010. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5217 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#5218 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Njukac i ja smrdimo, jel? Mrsh...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5219 |
Premium
|
![]() |
#5220 | |
Premuim
|
Citiraj:
Hvala na serveru... ![]() ![]() I da, uvijek idem u ALFE, fora zvuk kad pobijedimo ![]()
![]() |
![]() |
|
|