Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.03.2010., 13:47   #1
sirola
Registered User

Datum registracije: Sep 2004
Lightbulb Windows 7 Sticky Notes program

Zanima me dali ga koristite ? Dali Vam je dobar Sticky Notes u Windows 7 ili koristite neki drugi. Ja sam mislio da će integrirati slanje notesa preko mreže ali nisu. Zato i dalje koristim ShixxNOTE 6.net koji ima opcije za slanje, čita mrežu (LAN), također ima Rich Text Format kontrolu za upisivanje teksta, tako se može formatirati tekst, fontovi, boja, bulleting, paragraf opcije, itd. I može se snimiti grupa kompjutera (ili IP adresa ili email) pod nekim nazivom i poslije samo jednim klikom pošalješ note cijeloj grupi ljudi.
Dobro hvalim ShixxNOTE jer ga koristim i odličan je. Vidio sam druge programe i tako su ružni i neinovativni da se korisnik jedva snađe i još nemaju pretraživanje mreže ugrađen nego moraš napamet znati ime ili IP adresu onome kome šalješ (samo jednom).

Jednom sam uspio u Windows 7 Sticky Notes programu kopirati neki tekst sa drugim fontom, znači ipak je pokupio font drugi i kombinirao ga je sa defaultnim. Ali i dalje nema opciju slanja note-a. Promjene fonta i masu opcija koju ima ShixxNOTE 6.net. Pa sad mi recite dali i ako da koji program koristite ovog tipa.

Pozdrav svima ..
sirola je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2010., 16:20   #2
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Ja koristim Notepad sa Crystal XP-a. Ne podrzava naša slova, nema nikakve napredne mogucnosti, cak ni formatiranja teksta, no izgleda dobro, dize se sa win i za zapisat nesto gore meni sasvim dosta.

Tebi ocito treba nesto naprednije pa ako te ShixxNOTE 6.net zadovoljava, nastavi ga koristiti.
Rain Man je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.03.2010., 17:13   #3
sirola
Registered User

Pogledao sam, dobar je ali nema opcije slanja drugima na mreži u tvojoj okolini (LAN-u). Naprimjer Medicinski Fakultet u Zagrebu je instalirao ShixxNOTE na svojih nekoliko kompjutera i to zbog toga što imaju zgradu sa više katova a kompjuteri su im umreženi, i onda jedan drugom ili više njima šalje poruke žute sa velikim crvenim slovima da svi se spuste u kantinu na kavu. Eto to je jedan istiniti primjer korištenja. Ovaj tvoj program je dobar ali da ima opciju "post" ili slati bio bi još bolji. Na žalost do tada ShixxNOTE 6.net je puno bolji sticky notes program jer je network enabled.
Staro 01.04.2010., 12:57   #4
sirola
Registered User

Sminka ili funkcionlnost

Ovaj program koji si rekao je samo jedan od milijon desktop sticky notes programa ali bez podrške za slanje istih tih notesa drugima u LAN-u. Mene sad zanima koji bi program odbrao CrystalXP naprimjrer da ima podršku za slanje (ali daleko manju od ShixxNOTE-a) ili ShixxNOTE 6.net koji je jednostavan i funkcionalan ? Ovaj prvi je ima cool efekte, prelijepo sučelje sve je blinky, podržava samo jedan font, a ShixxNOTE je normalan nema transparency efekte, lijepo izgleda, podržava sve kao i Word, više fontova, paragraph, i jaki modul za čitanje mreže i slanje notesa putem mreže više ljudi, i sve to radi bez greške, ocjenjen je u BUG-u časopisu sa 10/10. Naprimjer da imaš potrebu za takvim tipom programa i moraš ga kupiti. Koji bi bio tvoj izbor ? Želim samo znati dali sminka i cool efekti utječu na kupca u velikom postotku.
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno