|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
BSOD pri instalaciji WIN 7
Imam jedan problem koji sto prije trebam rijesit... imam komp jedan na kojem je bio win xp i danas sam htjeo stavit sedmicu... dok su xp bili na njemu sve je super radilo... Cim mi boota sa dvd-a odmah nakon sto se napuni ona traka i pise Starting windows pojavi se blue screen i pise STOP: 0x000000A5 ( i onda jos neki brojevi u zagradi) Pokuso sam bootat i sa USB sticka i ista stvar se desi.... Zbog cega se to desava??? Nasao sam negdje da bi trebalo bios update-at al nigdje nemogu nac kako da ga updateam.... na maticnoj pise samo ATI® CrossFire™ Xpress 3200, po tome sam trazio bios i nisam nista nasao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vrati xp, instaliraj Everest i pogledaj koja je mb, flashaj bios i onda dalje. Ili ostani na xp.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
evo vratio sam XP i pokrenuo everest.... nasao mi je koji je bios, ali za maticnu pise UNKNOWN, a na njoj nista ne pise.... Bios je Phoenix - Award WorkstationBIOS v6.00PG... ima tamo link za bios upgrade ali me baci na nekakav BIOS AGENT i on mi nista ne nalazi nego ima lista od mali milijun biosa i sad da ja sebi izaberem..... a kad upisem phoenix nista ne izbacuje..... Komp je star malo vise od godinu dana i placen je tada oko 6000 kn u HG spotu(samo kuciste i sve u njemu, bez monitora i ostalog..) tako da mi nije jasno kako nema nista za maticnu.... Ima jos neko neku ideju kako da flasham bios????? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|