|
![]() |
#241 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
XFX napusta GTX 4xx seriju : http://techpowerup.com/118821/XFX_Ab...00_Series.html http://www.hardwarecanucks.com/news/...-gtx-470-ship/
![]() |
#242 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Cini se da XFX napusta nvidiu. Sire se glasine da kod RMA zbog nestastice na zalihama nude Ati proizvode u zamjenu..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam koliko im je to pametno s poslovnog gledišta, ali nije to dobro ni za nvidiu. Ne bi me čudilo da preskoče samo ovu seriju. Ipak je u pitanju masna lova. Sjetite se da Gainward godinama nije prodavao ATI da bi kod serije 4xxx uletio na tržište s ATI grafama samo da bi dobio više profita.
![]() |
#244 |
Guest
|
Pa sve je stvar profita. Očito im se nije svidjelo kaj je gospodična nvidija kasnila pol godine! |
![]() |
![]() |
#247 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Tko je spominjao pretjerano zagrijavanje GTX 480??? Ipak se ne griju previše ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ASu3Xw6JM1w&feature=sub |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ima ih još dovoljno jakih na listi,ajd.. http://www.nvidia.com/object/pf_boardpartners.html Ali ovo sa XFX-om nikako nije dobra vijest za nVidiu. eVGA,BFG i Galaxy,kao i PNY bi trebali izvući stvar u USA,ali za ostatak tržišta u svijetu,popriličan gubitak. "This is not limited to the North American market either and will affect every market worldwide since the decision was taken on a corporate level." |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Registered User
|
Kriva vrsta drva (furmark) i krivo podesen otvor na dimnjaku (previse okretaja na delti)... kakvi su to losi kuhari.... ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ma nema tu gotovog jaja na oko dok se ne pokrene Furmark ![]()
![]() |
![]() |
#252 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
A sjećaš li se i ovoga,ne tako davno ( kraj 2008. na 2009.).. Although XFX is not dropping NVIDIA as a partner, the news really does not speak well for NVIDIA. XFX also recently stopped producing NVIDIA-only based motherboards. The company XFX now produces motherboards with Intel chipsets too. XFX might just be expanding its options in the market, but it is not the first exclusive NVIDIA partner in recent months to also start producing AMD-based graphics cards. RMA ih brine,slažem se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
|
![]() |
#255 | |
Premium
|
Citiraj:
Vidiš da imaju ovaj senzor sto su nalijepili na površinu hladnjaka, odmah iza jajeta ![]() no bar su mogli i pokazat i max temperature na gpuz koji im je bio pokrenut na početku testa... ovako je ovo "umjetno" američko jaje u krupnom planu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
|
pogledaj između 30 i 35s prije nego što pokrene haven,kaže:temp idle 64c nakon toga upali haven i kaže da je temp ostala ista jer se hladnjak počeo brže vrtit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#258 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
hitlerov osvrt na gtx480, da nebude zabune i da palim vatru ja sam zadrti nvidijas al video je epic ![]() http://www.youtube.com/watch?v=If0Bkfnifi4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.legitreviews.com/article/1264/1/ - kako (probati) skuhati jaje na GTX 480 EDIT: sry, tek sam sad vidio da je netko dirketno linko YT video Galaxy najavio svoje primjerke http://www.guru3d.com/news/galaxy-an...and-470-cards/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Registered User
|
Citiraj:
E sad, mene zanima na koliko fan vrti kad recimo vrti nesto zahtjevno tj. koliko rezerve mu ostaje. Jer kad dodje ljeto i ambient bude +10 zanima me hoce li se gtx 480 moci uopce nositi sa obicnim igrama, a kamo li benchevima ili nedajboze furmarkom. Jet engine turbina je zagarantirana, a i onda vidmo srednje pecena jaja na oko... mozda malo i zgorena... Edit: pokusavam negdje naci radnu temp kartice u (ambijentalnu, ne cipa). Ono kao na svakom uredjaju od -10 do 40 recimo... nisam nista nasao... Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 31.03.2010. u 16:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
P.S. - izbačen novi firmware > http://www.legitreviews.com/article/1264/1/
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 02.04.2010. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ajd, cisto mali osvrt na "testiranje". inace je jako vazno ono sto pise na papiru, to je medu najvaznijim stvarima u realnom svijetu. nimalo zagrijavanje, buka i potrosnja ne igraju ulogu, tko je jos to vidio testirati........ i da, najrealnija usporedba, ako se vec gleda omjer ulozeno-dobiveno, se dobiva omjernom cijene i ukupnih perfomansi. cijena je vise-manje poznata, no testove za nvidiu cu osobno pogledati za ~mjesec dana kad dode veci broj kartica, i osvane vise reviewa. mozda napravim isto kao ovdje, cisto da se vidi omjer. neki mali postotak mislim da ce otici i na potrosnju + zagrijavanje, pogotovo jer zasada obje kartice dolaze sa referentnim hladenjem.....
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |||
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() Da se samo nadovezem, rekli ste da je cijena Radeona skocila? Jelda? Sto znaci da GTX 470 nece biti 30% skuplja, mozda ce biti 15-20% a to ce tada malo vise opravdat cijenu, mozda ne dovoljno. Najskuplja HD 5850 2500kn, 600kn skuplja od najjeftinije. Slazem se da je nabrijana, prebrijana, bi-turbo, 500nm, ali 600kn ![]() ![]() Oboje (nvidia i ati) idu istom politikom sa jako skupim karticama, tipa npr. primjer koji sam dao za 5850, takva verzija se jedva prodaje (ako sam u krivu ispravite me) a politika prodaje uopce nije komplicirana, dapace, APP. Taman cijena koliko kosta GTX 470, zasto bi netko kupio slabiju karticu ako moze dobiti za iste par 15% jacu? Ok, hladnija, tisa itd, nekome to igra ulogu. Citiraj:
Citiraj:
![]() Cak su maknili ATijeve graficke sa svoje stranice? Ne sjecam se tocno koji je razlog da su se vratili na nvidiu, ali bilo je nesto tipa da su htjeli proizvest svoju inacu neke nabrijane radeonke sto ati nije dao, ovi se naljutili i za osvetu prekinuli sa atijem i opet se vratili prosloj ljubavi. Inace Gainward nebi ni presao kod atija da nije Palita ![]() Bas me zanima GS ili GLH verzija GTX 480 ![]() Nadam se da ce nvidia malo sredit tu novu seriju grafa, srezat potrosnju na nesto normalnije i izbacit malo bolje a ako ne to makar hladnije i manje zedne grafe. A za sada su ipak malo preskupi, makar ce i takvi proizvodi naci svoje kupce, makar zagrizene fanove.
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: kripton. 01.04.2010. u 03:15. Razlog: Prepravak posta |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Na krivo mjesto su oni ovo jaje stavili bojim se ![]() ![]() Preuzeto sa Hardware.FR Fermi a.k.a. Griljko Rostiljovic ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Thermalright Making Its VGA Coolers GF100-Compatible službeni news iz Thermalright bit će ponuđen poseban naponski regulator za hlađenje.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
|
GTX480 ima digitalnu regulaciju koja se nebi trebala specijalno zagrijavat još malo o buci http://www.hardocp.com/article/2010/...ratures_sound/ Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.04.2010. u 02:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|