|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Potreban program za belezenje dolaska i odlas sa posla
Pozdrav Potrebna mi je aplikacija za posao koja ce beleziti dolaske i odlaske sa posla...E sad ja sam to pokusao nesto napraviti preko barcode skenera ali za sada to ne finkcionise... Trebalo bi mi privremeno resenje, kontam u accesu napraviti neki program (ali ne znam kako) u koji ce se zaposlenici upisivati a da on sam belezi datum i vreme i da ga naravno oni ne mogu promeniti. Pa na kraju meseca uzmem izlistam te dolaske i odlaske i to je to ![]() Postoji li neki program mozda vec gotov i gde to naraviti najednostavnije i kako ... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ajde da pojednostavimo ![]() Neki program za programiranje (sto jednostavnini z aprimenu) u kojem cu napraviti polje ID i jedno polje gde ce se automatski upisivati datum i vreme i koje nece moci biti promenjeno.... Scime ovo napraviti ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kontaktiras firmu koja radi aplikacije objasnis im problem i pitas ih rijesenje. http://www.google.hr/search?client=o...utf-8&oe=utf-8
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako te zanima nešto ovakvo : ![]() Evidencija radnog vremena za 30.000 korisnika s čitačem beskontaktnih kartica, interna memorija za 50.000 događaja, backup baterija, LCD display (128x64), tekstualne poruke na hrvatskom jeziku, govorne poruke na hrvatskom jeziku, Komunikacija: TCP/IP, RS485, RS232, moguće povezivanje n uređaja, Softverska aplikacija na hrvatskom uključena u cijenu. Workcode (evidencija različitih vrsta ulaza/izlaza). PM-me ...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Mr. Nice. 15.03.2010. u 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Pa vise bi volio da to ja nesto iscackam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Pa nemora biti bas exe...bitno da to funkcionise,ma ne onaj aparat mi nije potreban jer sam ja vec to sve napravio u accesu. Koji program predlazete za programiranje ovako necega (da je sto ejdnostavnije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo ovo sam ja napravio u Accesu ( http://drop.io/thpsuyd) Ako je neko dobar sa accesom moze malo da mi usavrsi ovu bazu...Ne znam da li je moguce napraviti da svakog korisnika stavlja na posebnu listu(osim ove zajednicke) pa da na kraju meseca mogu da vidim za svakog pojedinacno kada je usao a kad izasao ! Ovako moram kopti po jednom spisku...Ako to niej moguce da li je moguce napraviti ovaj sat sa desne strane nevidljiv ? Samo da je ID vidljiv...tu se upisu preko barkod citaca i gotovo a da je spisak vremena dostupno samo u tabelama ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
pozdrav, evo naletio na ovaj zanimljiv topic, neznam sta da ti kazem al rado bi se malo poigrao sa tom idejom odnosno time sta trebas, pa bi se mozda mogli nesta dogovorit. javi se na PM sa nesto malo vise pojasnjenja kakav bi program tocno trebao bit. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|