|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Roccat Kove Headset
Interesira me postoje li na ovom forumu korisnici Roccat KAve headseta i njihova iskustva! Jel se isplati pljunuti 100 eurica ili bi bilo bolje dodati jos malo i uzeti Razer Barracudu? U dilemi sam, jer sam dosta procitao o oba i najrade bi kupio oba! ![]() Unaprijed zahvaljujem! Zadnje izmijenjeno od: vrc100. 30.03.2010. u 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
ja sam isto u dilemi koje uzeti i ipak mislim da cu uzeti roccat,imas dosta review-a tako da si mozes procitati sto te interesira. i da..btw. roccat kave im je naziv ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma znam! Malo sam se zaje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja ti samo mogu rec da sam sa mišem roccat kone v2 dobia one roccat vire male sluše kao za mp3 , inace kostaju 225kn i mogu rec da za takvo malo sranje od sluša zvuk je nevjerojatano dobar , mogu rec sta se tice gaminga ne puno losije od mojih bayerdinamic slusa , tako da taj headset mora bit onda odlican! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ja sam neki dan kupio Roccat Kave i mogu ti reci da su te slusalice pre pre pre jeb*** predobre od svih slusalica al i cak i 5.1 zvucnika...savrseno rasporedeni su i mozes sve savrseno cuti s koje strane dolazi zvuk,baass je jos pre pre jeb***niji,doslovno uzivas u zvuku...udobne su,cak imaju ovu gumu oko usiju da necujes okolinu (pogotovo ako imas male vristave sestre ili ako te mama ganja zbog losih ocjena :P ) ugl pre pre savrsene su slusalice al mana je jedna to sto moras i usb ukopcati jer traze puno energije za napajanje ovih ledica a i zvuka...al to nije bas problem jer sigurno ce se naci dodatni usb... ugl mislim da neces pozaleiti ako ih kupis ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja ih gledam za kupit, al koliko vidim, tih slusalica nema nigdje??? Gdje ste ih vi kupovali? Neda mi se narucivati iz vanka, placat carinu, PDV, a ako jos i kojim slucajem riknu... Jel ih netko vidio negdje (fizicki) u nekom ducanu za kupit. Jer svi ovi webshopovi koji ih kao imaju, zapravo ih nemaju i nisu dobavljivi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Istrian Lifestyle
|
ja ti mogu pogledati ako ih ima u puli ili sam nazovi i pitaj,imaju takodjer poslovnicu u rijeci http://shop.netcom.hr/product_info.p...ducts_id=12463 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gejmer
|
E to je bio jedini shop kojeg nisam zvao iz jednog jedinog razloga: nemaju kontakt telefon. Probao sam onaj on-line chat, al nitko nije odgovarao, a mail mi se nije dalo slat. Al nisam znao da imaju poslovnicu. Racunao sam da su web shop koji nemaju robu na lageru, a posto ih sam dobavljac nema, nemaju ih ni oni odakle nabaviti. Al ako kazes da imaju poslovnicu, mogao bih poslat mail, jer postoji sansa da imaju sluske. U tom slucaju tri put "hooray", mozda do vikenda imam sluske. A ja vec gledao kako bi otisao u Maribor pa cak i u Graz po njih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Istrian Lifestyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gejmer
|
Zvao sam ih i nemaju ![]() Svejedno thx na pomoci V.I.P. Ako netko kojim slucajem zna trgovinu da imaju sluske, slobodno mi se javite. Ne ide mi se u Sloveniju po njih... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|