|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Moja prognoza je 1 1 2 1 ![]() Bas me zanima kako ce Arsenal protiv Barce, jedine ekipe koja jos vise voli loptu od njih ![]() Do sada protiv jakih momcadi u odlucujucim tekmama imaju jako los rezultat i nadam se da ce tako i ostati. Osovina Robben - Ribery ce, barem se nadam, biti prejaka za ManUtd makar je obrana Bavaraca blaga katastrofa. Lyon ima daleko vece iskustvo od Bordeauxa i zrtvovat ce ligu za prolaz. Inter ce jedva jedvice proci CSKA, ali ce proci. |
![]() |
![]() |
#662 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#663 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
#665 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Kaj radi onda jedan Iniesta, Xavi, pa D.Alves da ne spominjam Pique....o čemu ti pričaš? Bilo bi ljepo da malo objasniš to kaj si rekel, a ne bubnut i ostat živ...svi su govorili RONALNOD JE THE BEST, ok, dobar je! Otišel u Real M. i jel može kaj napraviti?? Nemre.....jel more sam igrati protiv svih, NEMREEE! A M.UTD i dalje rastura ko da nije ni igral nikad s njima... |
|
![]() |
![]() |
#666 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
mislio sam na zadnjih par utakmica.. neznam koliko pratis ali po ovome sta baljezgas malo si u zaostatku ili si totalni fan barce.. a ronalda mi nemoj spominjat jer u realu je prevelika koncentracija mangupa koji igraju za megalodonske novce i to za mene vise nije nogomet.. iniesta,xavi,alves jesu vrhunski nogometasi ali to vise nije to,sad je "mali zeleni" glavni ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Why so serious
|
![]() Nisam ja niš u zaostatku, prati ostale kak igraju, recimo Iniestu i Xavia. Kolko imaju krivo dodanih lopti a kolko točnih i kak se kreću...kad momčad ima 10igrača koji ne drže loptu duže od 2sec kod sebe onda ih možeš samo gledati kak zabijaju golove, a tak barca igra! Ma ni ja ne volim Ronalda, ima dobre poteze al ne igra za ekipu i to se vidi, kako u momčadi kako igrački.....da ih jedan Lyon izbaci, presmiješno. Al velim igra svaki za sebe, kaj u barci nije slučaj "mali zeleni" kolko je got dobar i bolji od ostalih uvjek daje loptu prvom do sebe i makar bi mogel vuć loptu ko blesav odmah je daje od sebe...i još je brz ko munja i to je samo šećer na kraju u barcinoj igri. |
![]() |
![]() |
#669 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Lyon - Bordeaux =1 Bayern - Man Utd =dvojka ko kuća Arsenal - Barcelona =2 Inter - CSKA =1 Vjerujem u finale United - Barca po 2. put! |
![]() |
![]() |
#670 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Premier liga: Chelsea - Aston Villa na RTL televizoru u 15:55 Danas naravno. ![]() UJ 7:1 http://www.premierleague.com/page/He...007229,00.html Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.03.2010. u 17:58. |
![]() |
![]() |
#671 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gle, Čelzi je uspjel nekog pobjedit. Za promjenu ![]()
#672 |
otišo po cigare i nesto
|
Sutra Bayern - Man Utd na NovojTv! Uff kako će mi amaterski i loši komentatori pokvariti doživljaj... |
![]() |
![]() |
#675 |
Super Moderators
|
#676 |
Pod naletima kopita zla
|
Rooney je trenutno najbolji napadač na svijetu ako se mene pita. Jako mi je žao što Benzema propada u Real Madridu. ![]() Vjerujem da bi ona trupina od Drogbe mogla "zablistati" protiv M.Uniteda jer je bio na klupi protiv A.Villae. |
![]() |
![]() |
#677 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() http://www.jutarnji.hr/uefa-kaznila-...enzije/677308/ Nije za domaće tekme al bu mu ovo leglo... ![]()
![]() |
#678 |
Pod naletima kopita zla
|
Čista glupost. Igrač intera ga je doslovce ZAJAŠIO i kaj je ovaj trebao. Pa i ja bi ga tak zbacil sa sebe i ko bog da nitko ne gleda nagazio bi ga čisto reda radi. ![]() Ono kaj su im prošle godine napravili protiv barce to nije bilo humano. Čudim se da sudca netko nije stresao u glavu. ![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Misliš Roozhney? ![]() Šalu na stranu, tip igra zvjerski, nosi sve pred sobom. Citiraj:
Kolko vidim, Robben ne bu igrao, to je velki minus. Trebat će im Riberry i Olić u vrhunskom izdanju da nešto naprave.
![]() |
#681 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#682 |
otišo po cigare i nesto
|
|
![]() |
![]() |
#683 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Olic ftw! Btw, sta ono bi sa Roozhneyem ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#685 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Jel da te popljujem ja ili ćeš se sam? ![]() Vidjeli smo sve uostalom ![]() Citiraj:
![]() Nadam si da si nešto uplatio na ovo ![]()
![]() |
#686 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako mi je drago što je Rooney spremio loptu u vlastitu mrežu ![]() A još draže što im je drugi spremio Olić ![]()
#687 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#688 |
Pod naletima kopita zla
|
Koja win win situacija. United izgubio i Rooney se ozlijedio (očito) pa se nadam da neće moći igrati protiv chelsea u subotu. ![]() Olić svaka čast! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
otišo po cigare i nesto
|
Priznajem poraz al vjerujem u prolaz, Bayern nemre tako dobro odigrat dvije tekme pogotovo ne na Old Traffordu. Sjetite se samo rome par sezona prije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|