|
![]() |
#2553 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() MX-518 na srednjom dpi+u koji god bio. Uopće mi nisu instalirani driveri od logitecha nego od win default. Ne koristim uopće podlogu nego po stolu ![]() Sensitivity u igri 0.65 ostalo po def i mouse acceleration sam uključio.
![]() |
![]() |
#2555 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Jel to samo meni ili ima par mapa. Ono stalno se isto vrti na BUG i PCE serveru. Tri zime, dvije pustinje i dvije one šumske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ima vise mapa,ali PCE nema conquest gametype,uostalom sutra ce dvije mape putem DLC-a dobit podrsku za druge gametypeove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
kako se dogtagsi uzimaju? sry na noob pitanjima, ali eto, sto cu kad sam noob. ![]() e da, i da li kasnije assault puske imaju manji trzaj, jer ovo sto sad imam dosta skacu za precizno gadanje na daljinu, a sa par metaka nista ne mogu ubiti. i da li magnum municija dosta pridonese dmgu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2558 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Kad knife-aš nekog uzmeš mu dogtag Sve puške su u nečemu bolje i lošije, neke imaju manji damage, veći rate of fire ili recoil, neke veći accuracy i manji recoil itd. Magnum ammo... pa onak, ne loše za imati, ionak nema nečeg prepametnog u toj kategoriji.
![]() |
![]() |
#2559 |
Registered User
|
smeta me recimo kad pogodim tipa dok trci sto on ne uspori onda (sto bi bilo logicno) nego i dalje moze sprintati. a meci nisu bas nesto presnazni i onda mahom pobjegne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2561 |
Registered User
|
jel ima spotinga u HCu? pitam redi cinjenice sto sam primjetio da na nekim obicnim modovima nema spotinga, pa ne znam jel to samo opcija za od moda do moda ili nema niti jednom HCu spotinga. jer mi je to predobra stvar.. koliko sam skuzio nema mape i HPa na vozilima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Naravno da nema mape i healtha, pa cijeli HUD je maknut, kao i u svako HC-u Ima spotting, ali se spottane mete vide samo na minimapi kada se stisne TAB naprimjer (tad se dobiva minimapa i scoreboard)
![]() |
#2563 |
Registered User
|
znaci ne vidi se onaj trokutic narandzasti iznad glave. steta ![]() dobro, budem sve probao lagano. igram 3 dana, rank 7 i katastrofan k/d ratio, 0.6 e da, i cesto me diskonekta, vise nego svaku drugu partiju. jel to normalno? i prelose mi se vuce na kompu, sve na low, najniza reza i dx9, oko 30 FPS. e5300 na stock, 4850 ati i 2GB rama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Guest
|
jebiga 5300 je preslab...klokaj ga na barem 3 jel te diska samo ili ti se srusi igra i baci na desktop? |
![]() |
![]() |
#2566 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa maloprije je ili zaista bila prejaka ili je nešto zaista čudno...iako se ne volim žalit jer "svi koji gube se ljute", ali stavim c4 do m-coma, lik dodje disengageat, cucne na c4, ja aktiviram, njemu nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Koja piz****ja, nemogu statistike updateati. Kaze da sam Private 1. A ono maloprije na arici je bilo presmijesno. Nisam niti jedan pogodak snipom imao, a kamoli kill. Naciljam ga mortarom i on ko da zna da se treba maknuti, a cucao tamo sa tenkom 3 minute bez micanja. Sjednem u UAV i skinu me dok si rekao keks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Premium
|
Neo bio popizdio da su cheateri ![]() Ali sad ozbiljno primijetio sam par čudnih stvari. Rakete koje su oni ispucali su tako abnormalno brzo skretale.... I ona mapa kad smo onako opako dominirali i oni nas odjednom pobijedili je bila mala čudna u najmanju ruku iako ne nužno cheat. Skloniji sam vjerovat da je propust u igri. Jer recimo runda traje pun kufer i dobrih 20 minuta totalno vodimo i još dobijemo ono victory is near make the last push. Da bi se treb kasnije pretvorilo u takvu klaonicu.... i mission lost. Ali igrat sa domaćom ekipom je totalni gušt ! ![]() ![]() kad budemo glasovali svi za hc ![]() EDIT : Pravopis :P
![]() |
#2569 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Jebote sve živo i mrtvo.Ne znam,rokao sam ih k'o budale,imao sam k/d 28/8-9,Michel je brijem imao još vše,znam da sam bio treći.Ownali smo ih k'o Isuse i onda odjednom - krah. Fascinantna stvar je da su rakete apsolutno abnormalno skretale i uništavale nam sve.Npr. ja sa snajpom i 12x optikom vidim lika,ne mogu ga spotat,ne mogu ga ubit - ![]() ![]() ![]() Mislim,pretjerujem sa ![]() ![]() I kako mene i Nea lik spota u kućici,a nema teoretski,nii praktično šanse da nas vidi,tek smo se spawnali i stojimo iza zida (znači zid je iza nas - nema prozora,a lik je negdje na plaži i jedino što vidi je zid)?! Nešto propuštam?Nešto se događa,a ja nemam pojma?
![]() |
![]() |
#2570 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ili su cheateri ili nešto debelo nije bilo u redu sa igrom, jer sam lika GOL-om skinuo ravno u glavu i nije mu ništa bilo, Cartmann također. Kasnije on mene ubio i kamera ga pokazuje i ima 100% healtha, a medic nigdje blizu oko njega. Drugog sam pogodio u torzo i on ubije mene, kamera ga opet pokaže i opet 100% healtha. A ono kada smo dominirali i taman ih imali dobit, mene izbaci iz igre na desktop (to mi se još nikada prije nije desilo, obično pukne veza sa EA i to je to). Tada sam još bio prvi na listi i "vadio im mast". Odmah se vratim u igru i vidim uništili su mcomove, a ni last stand nije dugo trajao. Odjednom preokret situacije za 180 stupnjeva, postali su nepobjedivi. Slučajnost? Hmm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.187ci.com/battlefield-bad...y-2-hacks.html Evo vam odgovor na sve. Filmici dodatno pojasnjavaju. Muka mi je kad ovo vidim, ubilo mi je totalno želju za daljnjim igranjem, pogotovo kad vidim koliko je ljudi to pogledalo danas i sa koliko sam se ocitih cheatera sreo jucer i danas ![]() Iskreno se nadam da DICE, EA ili bolime racku ko, rade na ovome... EDIT: malo gledam ovaj leatherboard http://www.badcompany2.ea.com/leaderboards i neznam ako sam vec paranoican, ali jeli moguce u 4-5 dana igre skupiti 10k killova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Samo da se pohvalim da su me proglasili cheater-om, na sto smo se Mansky i ja slatko nasmijali. Frajer me jos par puta pocastio recenicama tipa NEBBO U %$%&/ CHEATER. Napokon sam mu odgovorio: Is that what ur father says to ur mother? Proslo par minuta i dobio kick. E sad najzanimljiviji dio: Ne mogu se logirat vise???? Mansky je osto igrat. Steta, partije su bile ludilo. Odo lec, pa cu sutra razbijat glavu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2573 |
Addicted to music.
|
Istina,istina...smijao sam se k'o blesav kada sam to vidio.A sve samo zato što smo frajera roknuli pecto puta na "C".Što bi mu mi kad je glup k'o noć,spawna se konstantno tamo,a nas pecto tisuća stoji. Dobio sam i ja kick,jer sam njega i nekog =DD= Majora posnajpao svakog po 5-6 puta dok ste se vi borili dolje na čini mi se "B".lolz. Postavo sam topic u nadi da će netko od nadležnih vidjeti i početi raditi na problemima koje susrećemo: http://forum.ea.com/eaforum/posts/li...0.page#4382743 ![]() Postaje zbilja frustrirajuće kada se igra sa masu cheatera,gubim živce i ne znam,brijem da bi' zbilja otišao i upucao nekog od njih u tom momentu. EDiT : Iss,Nebbo brate...znaš da nekad piše "User xyz banned 'cause of using hacks" i to,možda je debil admin,pa pošto je bio uvjeren da hackiraš,benao ti account? Tj. prijavio te,Punkbuster je reagirao i benao te? Ne znam kojim postupkom to točno ide... E i da,taj DLC pack s mapama koji je danas izašao,ne kužim...trebamo to svi skinuti (i kako?) ili?
![]() |
![]() |
#2574 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
http://www.pbbans.com/mbi.php vrlo vjerojatno je ban na njegov nick na tom serveru, a to se promijeni tak da se u clan tag stavi nekaj drugo i ponovo moze biti na tom serveru Najbolje je kada se tak nekaj vidi otic sa tog servera. Ja jedino ne kuzim te likove, daju za igru 30$ i onda cheataju. al jebga 100 ljudi 100 cudi ![]() poceo sam i ja malo igrat pametnije pa mi je skoro u svakoj rundi k/d u plusu ![]() EDIT: Jucer sam malo igro sa sacmaricama da i za njih dobijem zvijezdice ![]() SPAS-12 COMBAT je takva mrcina da je to nevjerojatno imao sam ukljuceno onaj slug (mislim da se tak zove) za sacme i puska je brutalna, mljeo sam sve pred sobom dok nisam dobio broncanu zvijezdu, onda sam preso na drugu ![]() EDIT2: Laguna Presa: Rush http://www.youtube.com/watch?v=xQUtO...layer_embedded ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2575 | |
Registered User
|
Citiraj:
nije mi jasno zbog cega jednu jezgru upotrijebi 100%, a drugu oko 50%.. bezveze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
evo jedna lijepa statistika sa kojim se oruzjem najvise ubija ![]() M60 na prvom mjestu, pa onda kuhinjski noz i GL Ovo zadnje mi fakat neki put zna ic na jednu musku stvar, kada lik stoji okruzem ammo boxovima i sam puca. Skuzio sam da dosta ekipe igra sam medic radi M60, sada sam gledo statistike i ja isto imam najvise killova sa njom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2579 |
Premium
|
Ok, evo znaći da se prisjetim. Neo je tada ako se ne varam u jednom trenutku imao 16:3 k/d i bio nezaustavljiv , ja sam također imao nešto visoko i u trenutku se to istopilo ništa nitko nije mogao. A dobro se sječam da sam kod ona zadnja dva obj kao defender išao s medicom i revivo svoje ko blesav. Imo sam na kraju 32 kila Dobio sam 13600 bodova za tu rundu. Nikad nisam dosad dobio toliko bodova. Cijeli tim je radio izvanredno, bodova ko u prići nisam igro sa jačim likovima dosad nikad. I pušiona nije bila opcija. A one rakete su tako bolesno skretale. S time da sam taman bio tek otključo at4. Čuo sam da on može navodit i to i da može se upravljat ali ne onako brzo kako su oni to radili. I jedna mala digresijica : Jednom prilikom prije 15-ak dana sam se ja spawno u tuđoj bazi na pce ili bug serveru nisam siguran. Svi popizdili ko wtf, ali stvar je bila da sam se prebacio u tim koji je tražio jednog playera taman u trenutku spawna i doslovno se stvorio u protivničkoj bazi. I iskoristio to ![]() EDIT: Još kad se sjetim i manskya što im je činio nigdje veze.....
![]() |
#2580 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sad su mnoge stvari jasnije, iako sam se do zadnjeg trena nadao da je razlog nekim čudnim događanjima drukčiji level tj. razni gadgetsi i sl. Nisam iznenađen, ali sam opet razočaran jer se radi o igri, nit ce kome kita bit veca, nit ce mu placa bit veca, niti profesor na faksu priznat ispit ako ima bolji k/d ratio pa da koristi cheatove. Nadam se da će ih EA pohvatat i poništit accounte, ne ime u igri, već cijeli acc pa nek opet plaća 200kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|