|
![]() |
#2522 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2523 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Jbga,ja sam došao malo kasnije,ali do tada sam napucavao strance i skompao se sa nekim [Jihad] klanom,lol. Nego,jel ovo znači da sam otključao sve za assault i medic-a,te vehicle? http://i42.tinypic.com/2i1z6gm.jpg Pitah već par stranica prije,ali nisam odgovor dobio,pa evo slika da vidite na što mislim. EDiT: Nvm,skužio sam.Pregledao sam što mi je ostalo za otključati pod Weapons and gadgets.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 29.03.2010. u 05:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Kratki o taktici saboteže koja se protezala kroz cijelu vecer na PCE serveru ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JgT5aaUNkdA Vjezbanje ciljanja cu morati malo editirati i skraitit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Meni jos ostalo sam onaj UMP-45 u engineer klasi i M95 u recon. Poceo sam sada skupljati za sva oruzja broncane zvijezde ![]() Bilo je zanimljivo jucer na PCE, al jbga moro sam danas radit pa sam zavrsio prije. Cak je Aerendyl uspio igrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Addicted to music.
|
Da,da,evo sinoć otključao Uzi za Engineer klasu,od svh oružja ostalo mi je otključati samo još PP-2000 AVTOMAT i UMP-45 za Engneer klasu i M95 za Recon i toe sve. To ću do sutra otključat.Rank 23. ![]()
![]() |
![]() |
#2527 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Vidio sam da je netko tu sa servera veteran trebo bi jednu uslugu ![]() kak sam krenuo skupljati sve broncane zvijezde da dobijem ovo ![]() trebao bi onda taj uzet M1 ja ga ubijem uzmem mu pusku i ubijem ga jos 10x da dobijem broncanu zvijezdu ![]() Jel bi se mogli to dogovorit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sve nemogu nacudit otkad sam presao sa 5000BE na phenoma II, igra doslovce leti na high detaljima 1680*1050..A koliko je tek lakse igrat ![]() Sam me zanima jedna stvar. Sta je sa pingovima u igri? Nisam nasao ni jedan servera a da mi ping nije ispod 150 .... a i drugima isto bas i nije bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Toliki su ti pingovi u server browseru ili u samoj igri? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Vidim da puno ljudi ima problema sa visokim pingom...jel itko isprobao Leatrix Latency Fix? Ja igram Aion trenutno i ping mi je uvijek bio cca 250-300....nakon što sam ga stavio, ping je konstantno 50-80 ms. Mali programčić, ništa drastično ne mijenja, samo zericu podesi neke postavke štajaznamgdje. Nema ni instalacije, doubleclick i to je to, isto za uninstall ako ne pomogne ali masa ljudi ga koristi, i nisam još dosad čuo da nekome nije šljakalo. Radi na XP/Vista/7. Pa ko hoće nek proba, meni je definitivno pomoglo, razlika u igrivosti ogromna (kao i u svakoj online igrici gdje je ping važniji od svega).
![]() |
#2531 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja neam nikakvih problema s pingovima. Na većini servera mi je ping 30-40. Nabasao sam na neki naš i tamo je 16. Inače, već par godina koristim cfosspeed i mogu reć samo najbolje za taj program. Također, moram pohvalit i t-com koji mi je isključio interleaving.
![]() |
#2532 |
Premium
|
Meni piše da sam veteran, imam onu staru M1A1 pušku (tako nekako), koliko se sjecam (99.99%) sam je dobio odmah uz limited verziju. Sinoć sam prespavao partiju ![]() Btw., pitanje za ekipu koja ima miševe s podešavanjem dpi, koje vrijednosti ste odabrali za pješaka, tenk kao vozač, pilot i gunner u tenku ili avionu/uav? Uz koji sensitvity u igri i koju rezoluciju? Ja sam išao podesit postavke jer sam vidio na drugom forumu što treba napravit pa sve zbrljao, nakraju vratio default, ali nisam zadovoljan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ma daj tor bilo je nezaboravno onaj sudar sa helikopterom majko mila ![]() I mislim da sam 6 pilota skinuo snijperom ![]() Ali fakat je bila zbunjoza ono svako misli ovaj će defusat. Ja ono udaljen nekih 50 metara samo gledam kad će sljeći heli doć ![]() gađo sam lika na oko 200 metara sa .50 cal sniperom i magnum ammo. - Lik ranjen. ![]()
![]() |
#2535 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
to vam nije ping nego nekakav latency...koji se vidi u igri ja imam g15 i mogu vidjeti u MP-u svu statistiku i ping i ostalo.. ping uglavnom bude oko 60 u startu kad ima manje ljudi oko 40 bar meni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 | |
Guest
|
Citiraj:
win sens 3 (preko logitechovih drivera), akceleracija naravno 0. |
|
![]() |
![]() |
#2537 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Odlično je bilo jučer na PCE serveru. Baš ste super ekipa, jedva čekam danas opet. Ali daj me zvrcnite prije nego što se napuni server, pokušavao sam se pol sata spojiti na njega. Ako imate skype dodajte me - mladen2204. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Addicted to music.
|
Neka partija večeras? Fali ANTE IZ POSUŠJA: ![]() Najjači je bio onaj Hrvat iz New Yorka,hahaha,piše caps lockom,pa mu triumph,koji se nije javljao punih 5 minuta :P javio i kaže: "prestani pisati velikim slovima" - slijedi 5 minuta šutnje ![]()
![]() |
![]() |
#2540 |
Addicted to music.
|
Nisi mu valjda i ti uzeo dogtag za dobrodošlicu? ![]()
![]() |
![]() |
#2541 |
Premium
|
Ne želim pretjerat, al skupilo se jedno 20 tijekom jedne runde ;D Ne samo na njemu naravno. Ali i drugi su mene. Sa reconom sam imo oko 50 killova. Skupljam zlata sa oružjima pa je sad recon na redu. Assault je od jučer cijeli zlatni ![]()
![]() |
#2542 |
Addicted to music.
|
Haha,svaka čast.Jučer sam te priklo dok si vozio UAV na istom mjestu gdje sam i Triumphu uzeo dogtag,zanimljivo mjesto za piknik. ![]() Hoćeš večeras igrati,da rokamo neke strance? ![]()
![]() |
![]() |
#2544 |
Premium
|
Pa igrat ću naravno, oko 10 negdje, možda malo prije. Moram posjetit 1. stranicu i dodat ljude. Imam ih 8 samo. Poslao sam još zahtjeva, ali izgleda da ništ od toga. Znači još jednom: carpediem90 Pa se vidimo navečer ![]()
![]() |
#2545 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja danas također igram,budite tu i jao si ga vama ako server bude pun zato sto su dosli neki random stranci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Da toi je bio epski doživljaj, mogu mislit kak je to izvana izgledalo. Ja pilotiram Hinda i neke menevre izbjegavanja pokušavam prodati Bradleyu, kad me uhvati u neki glitch na MCom A zadnjeg dijela Isla Inocentes, vamo-tamo, lijevo-desno, pokušavam ga ispravit ali me baca na sve strane i na kraju eksplodiram ![]() I tebe sinoć išlo skidanje pilota ![]() Svaki drugi pilot je završio sa headshotom ![]()
![]() |
![]() |
#2547 |
Guest
|
treba pass stavit na ovaj PCE server... |
![]() |
![]() |
#2548 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
opet je server pun,a meni se igra,50% od tih koji igraju trenutno sigurno nisu nasi,a PCE-ovaca hvala bogu ima,steta sto adminu ni traga da stavi pass na server ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2549 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |