Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.03.2010., 07:08   #451
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
Ovo

http://stalker.filefront.com/file/SMRTER_Pripyat;108615

@ Drug Brko
u njemu sam usao nazad u tunel
nažalost ne mogu ispobat. baca mi XRAY engine bug error. a napravio sam sve kako treba.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 09:14   #452
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Uf, završio i ja priču preko vikenda

Neku noć igrao do 4 ujutro, bio sam na poslu drugi dan poput zombija koje sam pljucao u labu u Pripyatu
Staro 22.03.2010., 09:37   #453
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

ah, je8eš takvo radno mjesto ja sam u bivšoj firmi znao donijet save na USB sticku i nastavit u 7:00 tamo gdje sam stao u 6:30 doma (odnosi se na SoC )

sad ozbiljno, jel neko imao problema sa instalacijom tj. pokretanjem CoP-a nakon apliciranja SMRTER moda???
Staro 22.03.2010., 09:48   #454
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
ah, je8eš takvo radno mjesto ja sam u bivšoj firmi znao donijet save na USB sticku i nastavit u 7:00 tamo gdje sam stao u 6:30 doma (odnosi se na SoC )
Je8i ga, nismo svi direktori od preduzeća da se možemo igrati na poslu, neki od nas i rade

Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 22.03.2010. u 10:04.
Jerry Drake je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 09:56   #455
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
meni se u par navrata prilikom ulaska u Pripyat (što kroz tunel, što povratkom iz Yanova) xray engine predao i izbacio obavijest o bugu. ne znam dal ga nešto u Atmosfear modu ždere...
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 10:04   #456
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
Autor Clifton Pregled postova
meni se u par navrata prilikom ulaska u Pripyat (što kroz tunel, što povratkom iz Yanova) xray engine predao i izbacio obavijest o bugu. ne znam dal ga nešto u Atmosfear modu ždere...
Ja sam na kraju odustao od modova za CoP. Igra mi radi bez bugova, sve ide glatko, a čitajući po STALKER forumima jsvi mofdovi pate od nekih problema tak oda ne bih riskirao s tim. I ja ću vjerojatno opet krenut na SoC, dobio sam volju igrajući CoP
Staro 22.03.2010., 10:08   #457
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

ma nije to niš preozbiljno, jednostavno restartam igru i proradi. sitna gnjavaža. eh, kad smo već kod bugova, jel vama fali kaciga kad se vidite iz 3rd person viewa?
Staro 22.03.2010., 10:09   #458
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Ja sam instalirao taj mod SMRTR i prilikom instalacije nisam imao nekih problema ali tokom igre se srušio jedno 2-3 puta u par dana naravno, nekad radi par sati bez problema, a nekad se nakon 30min sruši i nisam našao rješenje ali sam odigrao kompletnu igru jer poslije restarta sve radi OK jedno vrijeme
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 10:29   #459
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Je8i ga, nismo svi direktori od preduzeća da se možemo igrati na poslu, neki od nas i rade
pa i ja radim, ali baš tada je bio period gdje smo samo dolazili na posao i čekali 15 sati za polazak doma. to je trajalo 3 tjedna. nebitni su bili na godišnjem, a bitni u firmi neki su čitali stručnu literaturu, neki su surfali, neki su pičili CoD u mreži.

ja sam češljo Stalkera na 8500GT pasivnoj i da nije bilo tada takvo razdoblje, vrlo vjerojatno da nikada nebi ni zaigrao tu igru niti ju zavolio

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Ja sam instalirao taj mod SMRTR i prilikom instalacije nisam imao nekih problema ali tokom igre se srušio jedno 2-3 puta u par dana naravno, nekad radi par sati bez problema, a nekad se nakon 30min sruši i nisam našao rješenje ali sam odigrao kompletnu igru jer poslije restarta sve radi OK jedno vrijeme
meni se to ne čini baš kao neko riješenje. igra bi morala raditi sa modovima kao i bez njih, dakle glatko i bez kršenja, a ne da mi svako malo xray štuca i baca van.
Staro 22.03.2010., 20:40   #460
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
evo da vas pitam...je li se govori o nastavku jer vidim da je ovo trilogija pa je kraj...

ali bilo bi super gledati pricu iz perspektive prvih stalkera dolazeci u nepoznata podrucja,ocekivajuci nemoguce...

ah,steta da takav potencijal price,atmosfera,igrivosti ostane sada zapusten...

i,da ending song je predobar,bas pristaje kraju i zavrsetku
Staro 22.03.2010., 22:38   #461
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
evo da vas pitam...je li se govori o nastavku jer vidim da je ovo trilogija pa je kraj...

ali bilo bi super gledati pricu iz perspektive prvih stalkera dolazeci u nepoznata podrucja,ocekivajuci nemoguce...

ah,steta da takav potencijal price,atmosfera,igrivosti ostane sada zapusten...

prerano je za takvo nešto još

Citiraj:
i,da ending song je predobar,bas pristaje kraju i zavrsetku
ja sam dobio soundtrack sa oriđiđi igrom na CD-u dobra je muzika
Staro 23.03.2010., 15:08   #462
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
meni se to ne čini baš kao neko riješenje. igra bi morala raditi sa modovima kao i bez njih, dakle glatko i bez kršenja, a ne da mi svako malo xray štuca i baca van.
Nikakvih vecih problema nemam, tu i tamo "stucne" ali to bi prije pripisao driverima nego modu. Jedino pogledajte koji je mod za koji update preporucen

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2010., 08:39   #463
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
prerano je za takvo nešto još
Ma kaj prerano. Ovaj topic još od prošle godine ima naziv Call of Pripyat and Sequel.

Znači da se palnira novi vrlo skoro.
Ma ima da izađe do kraja godine
Staro 24.03.2010., 11:17   #464
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

ajde onda, ako tebi nije prerano, nađi i daj nam link sa nekakavim konkretnim dokazima koliko ja znam, još i dalje su to samo nagađanja.
Staro 26.03.2010., 14:57   #465
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
...decki kako da pristupim dutijevcima,dao sam im onaj pda kad su oni padali s neba,ali sta dalje,nemou ovako u prypt,jos mi fali monolitovac
Staro 26.03.2010., 15:16   #466
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Monolithovce nađeš u jednom questu kad te zamole da pričaš stalkerima od njima, možeš ih "učlanit" ili u Duty ili u Freedom. ako trebaš se svidjet prvima, upiši ih tamo.

-->

Monolithovce nađeš u jednom questu kad te zamole da pričaš stalkerima od njima, možeš ih "učlanit" ili u Duty ili u Freedom. ako trebaš se svidjet prvima, upiši ih tamo.

Staro 27.03.2010., 00:06   #467
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Das im pda od Morgana (njihov arm dealer, ubijes ga dok je na sastanku s banditima), i dokumente koje nadjes u Jupiteru.

Ja sam u pripyat isao sa onim likom koji je bio duzan lovu banditima, likom u tornju pored Yanova i sa vojnikom iz bunkera jer si nisam bio dobar ni sa jednim factionom ( sve dokumente i PDA-e prodao Owlu pa nisam imao cime pridobit povjerenje)
Staro 27.03.2010., 13:26   #468
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

gotovo

moram priznat blago razočaranje na kraju. master level, a doslovno niti jedan protivnik nije bio onak, da se usereš od muke i potrošiš cijeli inventory prije nego ga svladaš. uletio u X8 lab i očekivao crawling od dve ćuke najmanje, a kad tamo samo snorkovi i burer. još su me najviše scimavali štakori, izluđivali su me sa svojim svinjskim vrištanjem dok su skakali na me.
probijanje prema helićima na kraju? wtf? šačica Monolithovaca koje je ionako većinu zašamarao military squad. morat ću još jednom probat, pa odbit ponudu da se ukrcam u helić.

ali sve u svemu, kao spodoba koja nije odigrala nekakav smisleni singlplay naslov u zadnjih godinu i pol dana, dajem veliki palac gore za atmosferičnost igre i izvedbu. sad bi se trebao natjerat ponovno zaigrat SoC s nekim od modova.
Staro 27.03.2010., 14:29   #469
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

Baš niš posebno, ostaješ u zoni igrati i istraživati sidequestove. moraš se probit natrag od helipada i to je teže nego probijanje do helića jer ima više monolithovaca nego na putu do helipada, a ti si sam.

-->
Citiraj:
ali sve u svemu, kao spodoba koja nije odigrala nekakav smisleni singlplay naslov u zadnjih godinu i pol dana, dajem veliki palac gore za atmosferičnost igre i izvedbu. sad bi se trebao natjerat ponovno zaigrat SoC s nekim od modova.
SoC je puno teža igra za proć nego CoP. Ja zbog toga prije dvije godine nisam završio igru iznerviran bugovima i težinom igre
CoP je bio dosta lakši, ali svejedno zabavan, u zadnjih godinu u pol među tek treća igra koju sam završio jer mi je bila dobra.

Cliftone, ako te zanima kaj se dogodi ako ne odeš na helić...

Baš niš posebno, ostaješ u zoni igrati i istraživati sidequestove. moraš se probit natrag od helipada i to je teže nego probijanje do helića jer ima više monolithovaca nego na putu do helipada, a ti si sam.

Staro 29.03.2010., 07:56   #470
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
uletio u X8 lab i očekivao crawling od dve ćuke najmanje, a kad tamo samo snorkovi i burer.
onda nisi nasao svih 5 dokumenata u labu X8. tamo mora biti barem 5 burera, a ne 1. fulao si jednu secret room

Citiraj:
sad bi se trebao natjerat ponovno zaigrat SoC s nekim od modova.
upravo odigrao Copmplete 2009 do kraja. fun part je da kreces ispocetka jer se zona otvorila i možeš kam oćeš.
Staro 29.03.2010., 08:17   #471
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Citiraj:
onda nisi nasao svih 5 dokumenata u labu X8. tamo mora biti barem 5 burera, a ne 1. fulao si jednu secret room
zapravo, našao sam četiri dokumenta. vrtio sam se ko bedak baš zato da ne propustim nekaj, al izgleda da mi je jedan ipak izmakao "ruci pravde". scimalo me kad nađeš dokumenat da ili možeš ić ća ili nastaviti tražiti, tak da je čudo kaj sam uopće pokupio još tri.
Staro 29.03.2010., 08:35   #472
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

daklem, kad si stigao u Lab X8 i došao na najnižu razinu, nađi liftove negdje sa strane. imaš jedan među-kat u koji možeš ući samo preko drugog lifta. znači, kad dođeš pred njih, to ti je desni. uđeš u njega, sad, ne znam gdje je otvoren, popneš se po lojtrama do 2 razine gdje vidiš da je otvoren i skućiš van. tamo ti je tajni dio laba, ima još, čak 2 dokumenta. ali i 3-4 burera koji ćuvaju tu prostoriju. kad ih sve skupiš, znat ćeš jer će ti igra javiti "leave lab X8 underground", bez da ti kaže "ili ostani skupljat dokumenta"

-->
Citiraj:
zapravo, našao sam četiri dokumenta. vrtio sam se ko bedak baš zato da ne propustim nekaj, al izgleda da mi je jedan ipak izmakao "ruci pravde". scimalo me kad nađeš dokumenat da ili možeš ić ća ili nastaviti tražiti, tak da je čudo kaj sam uopće pokupio još tri.
e da, fali ti još nešto onda, čak mislim da ih i 6 komada ima ako želiš da ti velim koji je to, nije problem evo ti u spoileru

daklem, kad si stigao u Lab X8 i došao na najnižu razinu, nađi liftove negdje sa strane. imaš jedan među-kat u koji možeš ući samo preko drugog lifta. znači, kad dođeš pred njih, to ti je desni. uđeš u njega, sad, ne znam gdje je otvoren, popneš se po lojtrama do 2 razine gdje vidiš da je otvoren i skućiš van. tamo ti je tajni dio laba, ima još, čak 2 dokumenta. ali i 3-4 burera koji ćuvaju tu prostoriju. kad ih sve skupiš, znat ćeš jer će ti igra javiti "leave lab X8 underground", bez da ti kaže "ili ostani skupljat dokumenta"

Staro 29.03.2010., 08:53   #473
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

ma završio sam igru i po prvi put u životu ne da mi se vraćat. odgledao sam filmić na kraju i to je to. kak je, tak je. jedino mi žal ko pesu u cijeloj igri kaj mi je u tunelima zaginuo Zulu, a niti u jednom trenutku mi nije to bilo javljeno. čak niti onda mi se nije vraćalo ponovno odigrat taj dio, zbog starog cugera
Staro 29.03.2010., 10:19   #474
Jerry Drake
Premium

Mislim da je tak igra skriptirana, svi izginu osim tebe u tunelu prema Pripyatu.

-->
Citiraj:
ma završio sam igru i po prvi put u životu ne da mi se vraćat. odgledao sam filmić na kraju i to je to. kak je, tak je. jedino mi žal ko pesu u cijeloj igri kaj mi je u tunelima zaginuo Zulu, a niti u jednom trenutku mi nije to bilo javljeno. čak niti onda mi se nije vraćalo ponovno odigrat taj dio, zbog starog cugera

Mislim da je tak igra skriptirana, svi izginu osim tebe u tunelu prema Pripyatu.

Staro 29.03.2010., 10:26   #475
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Datum registracije: Jul 2009

Nije tako skriptirana. Ja sam prošao tunel, a samo jedan čovjek je poginuo.

-->
Citiraj:

Staro 29.03.2010., 10:32   #476
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

nikako nije tako skriptirana, ja sam izvukao žive iz tunela Vanoa, Stridera i Sokolova. još ti kasnije Vano i Sokolov pomažu u misiji kad napadaš Monolithovce u biblioteci.

-->

nikako nije tako skriptirana, ja sam izvukao žive iz tunela Vanoa, Stridera i Sokolova. još ti kasnije Vano i Sokolov pomažu u misiji kad napadaš Monolithovce u biblioteci.

Staro 29.03.2010., 10:35   #477
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

nije tako skriptirana. Ja sam prošao tunele gdje nitko nije poginuo (osim hrpe zombija, mutanata i monolitnih fanatika), a bilo nas je petero
-->
Citiraj:

nije tako skriptirana. Ja sam prošao tunele gdje nitko nije poginuo (osim hrpe zombija, mutanata i monolitnih fanatika), a bilo nas je petero
Staro 29.03.2010., 10:36   #478
Jerry Drake
Premium

Citiraj:

Citiraj:
heh, onda sam ja zasro stvar pobrinuo se samo za sebe
-->
Citiraj:
Autor weaponx Pregled postova

Citiraj:

Citiraj:
heh, onda sam ja zasro stvar pobrinuo se samo za sebe
Staro 29.03.2010., 10:39   #479
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

da pobjegao si i ostavio da umru. kao i oni znanstvenici što su pustili da Ghost umre u Labu X16, zato što se Vassiliev usrao od straha i pobjegao
Staro 29.03.2010., 10:40   #480
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009

Nije skriptirana, kod mene su svi preživjeli...ali iz nekog razloga, Zulu, iako je preživio dolazak u Pripyat i pokazao srednji prst military squadu, na kraju mi kaže da je posthumno odlikovan...mislim, WTF?

-->

Nije skriptirana, kod mene su svi preživjeli...ali iz nekog razloga, Zulu, iako je preživio dolazak u Pripyat i pokazao srednji prst military squadu, na kraju mi kaže da je posthumno odlikovan...mislim, WTF?

Garro je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na