|
![]() |
#451 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Uf, završio i ja priču preko vikenda ![]() Neku noć igrao do 4 ujutro, bio sam na poslu drugi dan poput zombija koje sam pljucao u labu u Pripyatu ![]()
![]() |
#453 |
Antimićanin
|
ah, je8eš takvo radno mjesto ![]() ![]() ![]() sad ozbiljno, jel neko imao problema sa instalacijom tj. pokretanjem CoP-a nakon apliciranja SMRTER moda??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
|
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 22.03.2010. u 10:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#458 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam instalirao taj mod SMRTR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ja sam češljo Stalkera na 8500GT pasivnoj ![]() ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo da vas pitam...je li se govori o nastavku jer vidim da je ovo trilogija pa je kraj... ali bilo bi super gledati pricu iz perspektive prvih stalkera dolazeci u nepoznata podrucja,ocekivajuci nemoguce... ah,steta da takav potencijal price,atmosfera,igrivosti ostane sada zapusten... ![]() i,da ending song je predobar,bas pristaje kraju i zavrsetku |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
prerano je za takvo nešto još ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Nikakvih vecih problema nemam, tu i tamo "stucne" ali to bi prije pripisao driverima nego modu. Jedino pogledajte koji je mod za koji update preporucen
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#465 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...decki kako da pristupim dutijevcima,dao sam im onaj pda kad su oni padali s neba,ali sta dalje,nemou ovako u prypt,jos mi fali monolitovac ![]()
![]() |
#467 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Das im pda od Morgana (njihov arm dealer, ubijes ga dok je na sastanku s banditima), i dokumente koje nadjes u Jupiteru. Ja sam u pripyat isao sa onim likom koji je bio duzan lovu banditima, likom u tornju pored Yanova i sa vojnikom iz bunkera jer si nisam bio dobar ni sa jednim factionom ( sve dokumente i PDA-e prodao Owlu pa nisam imao cime pridobit povjerenje)
![]() |
#468 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
gotovo ![]() moram priznat blago razočaranje na kraju. master level, a doslovno niti jedan protivnik nije bio onak, da se usereš od muke i potrošiš cijeli inventory prije nego ga svladaš. uletio u X8 lab i očekivao crawling od dve ćuke najmanje, a kad tamo samo snorkovi i burer. još su me najviše scimavali štakori, izluđivali su me sa svojim svinjskim vrištanjem dok su skakali na me. probijanje prema helićima na kraju? wtf? šačica Monolithovaca koje je ionako većinu zašamarao military squad. morat ću još jednom probat, pa odbit ponudu da se ukrcam u helić. ali sve u svemu, kao spodoba koja nije odigrala nekakav smisleni singlplay naslov u zadnjih godinu i pol dana, dajem veliki palac gore za atmosferičnost igre i izvedbu. sad bi se trebao natjerat ponovno zaigrat SoC s nekim od modova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() CoP je bio dosta lakši, ali svejedno zabavan, u zadnjih godinu u pol među tek treća igra koju sam završio jer mi je bila dobra. Cliftone, ako te zanima kaj se dogodi ako ne odeš na helić...
![]() |
![]() |
#470 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() upravo odigrao Copmplete 2009 do kraja. fun part je da kreces ispocetka jer se zona otvorila i možeš kam oćeš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
humanoid carbon unit
|
zapravo, našao sam četiri dokumenta. vrtio sam se ko bedak baš zato da ne propustim nekaj, al izgleda da mi je jedan ipak izmakao "ruci pravde". scimalo me kad nađeš dokumenat da ili možeš ić ća ili nastaviti tražiti, tak da je čudo kaj sam uopće pokupio još tri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
humanoid carbon unit
|
ma završio sam igru i po prvi put u životu ne da mi se vraćat. odgledao sam filmić na kraju i to je to. kak je, tak je. jedino mi žal ko pesu u cijeloj igri kaj mi je u tunelima zaginuo Zulu, a niti u jednom trenutku mi nije to bilo javljeno. čak niti onda mi se nije vraćalo ponovno odigrat taj dio, zbog starog cugera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
|
|
nije tako skriptirana. Ja sam prošao tunele gdje nitko nije poginuo (osim hrpe zombija, mutanata i monolitnih fanatika), a bilo nas je petero
![]() |
![]() |
|
|