|
![]() |
#31 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() evogac, ispravljeno. Niti otvoren prozor niti led. samo sobna temp... To je cak i bolje sad nego sto je bilo prije, sad valjda je to zbog poliranja ![]() Jos kad neki radijator bolji uzmem...
![]() |
![]() |
#32 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Koje su razlike u temp. između starih i ovih novih, nakon poliranja procesora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Avocado
|
![]() |
#34 |
Avocado
|
Eh evo veci apdejt... Kupio sam prije jos 4GB meme... ![]() Narucio iz hardveraja jos neke stvari za vodeno i hard. ![]() Pa krenimo redom: uvodnice veceg kalibra, 1/2" (cca 12mm) ![]() Hard disk ![]() Rezervoar ![]() DDC pokrov za pumpu ![]() NB blok ![]() Radijator koji nisam poslikao niti jednom... hmm di mi pamet bila xD Pa sam prvo naravno raskopao staro kuciste, otvorio supreme blok, iznenadio se vidjevsi ovo: ![]() Brze bolje ocitio to i sve u redu... Na kucistu sam napravio rupe na trayu od maticne, tj ispod maticne za kablove, slika dok je bilo u izradi... ![]() Kupio sam UV plavi sprej i ofarbo sljedece: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Q6600 prije i poslije: ![]() ![]() Kad su blokovi na maticnoj: ![]() Ofarbo sam potenciometar u mat bijelu... ![]() Pumpa... ponovo sam ju modao u plus verziju: ![]() Pa jedna test slika ![]() ![]() Pod UV blokovi ofarbani i sve izgleda ovako: ![]() ![]() ![]() Crno-bijela kombinacija na prednjici kucista: ![]() U konacnici: ![]() ![]() Meni se svida ovako... odustao sam od crnobijelog iznutra... Plava mi je ipak najdraza boja ![]() Kao u uvijek, komentari kritike su dobrodosli...
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 26.07.2009. u 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Avocado
|
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Super super. Ljepo je vidjeti da se nekaj gradi na drugom kraju grada ![]() Malo me iznenadila zmazanoća u cpu bloku, ali kaj ćeš kad se moraju žuriti raditi ih. I ti se cini da je pumpa tisa sad ili? Proc hladniji? poz kolega
![]() |
#38 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Ah mene isto, ono, zaprepastila zmazanoca... Sad kad sam sve ovo napravio, dodao rad, ispolirao proc, ocistio blok, dodao nb blok, tempe na quadu su osjetno pale, otprilike u loadu za 10C dok u idle oko 4C... Budem kad dodem doma, imam ssove, danas napravio pa cu postat...
![]() |
![]() |
#40 |
Avocado
|
![]() |
#41 |
Avocado
|
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 26.07.2009. u 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
sam trpaj kojekakve aditive u vodu pa buš videl kolko sranja bude na bloku se zadržavalo ![]() ![]() Ak ti paše prodam ti super uber mega kul pumpu, možda ti pomogne u codu da bolje prošiba vodu pa dobiješ više fps-a, tj. lakše ubiješ nekog 2m ispred sebe :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Avocado
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Nikakav normalan komentar od tebe... ccc gamad jedna ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Šta si to napravio iz moje četveroglave zvjeri bivše, ogledalce, uf... Sve je to ljepo i krasno Evo tvoja dvoglava zvjer fancy ogledalce funkcionira solidno, i ko što rekoh nisam primjetio razliku osim u debljem novčaniku ![]() ![]() Eto nadam s da si zadovoljan sa naručenim komentarom...LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Avocado
|
Citiraj:
Narucen. Nije nijednom bio na 4GHz... orthos to krivo racuna (vidi se da je fsb 452x8)
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Super projekat i stvarno pedantno obradjeno. Ali covjece makni Perusko, Glavinic ispod meme. Stavis fino: Matematicka Analiza 1 od jednog jedinog Ilka Brnetica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Avocado
|
![]() |
#49 |
Avocado
|
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ne rade ti linkovi za slike
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Avocado
|
![]() |
|
|